МИЕЛЕ- перални

• 61 689
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Има много детски смях.
Гретел, ако можеш да си позволиш нова пералня Miele не се чуди. 

Peace

Но тези в магазина наистина са... от паралелна вселена  ooooh!

# 16
Гретел, ако можеш да си позволиш нова пералня Miele не се чуди. 

Peace

Но тези в магазина наистина са... от паралелна вселена  ooooh!

Персоналът или пералните?

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 12:56 от argun

# 17
  • Sofia
Ползвам едно Miele серия 8 от около 5-6г. и съм доволна, някой беше питал дали е тиха - да, тиха е. Има си доста екстри, които аз лично рядко ползвам  Embarassed, с изключение на една минипрограма за 30-40 минути - чудна работа ми върши.

# 18
Имам пералня и миялна Миле, втора употреба, разбира се. Страшно съжалявам, че се набутах така. Не, че не вършат работа, но не виждам никаква разлика между качеството на изпиране/измиване в сравнение с другите подобни уреди от по-кучешка марка /вкъщи миялната ми е Мидея, имам и една Канди, имам и други две перални - Канди и Индезит/. Яд ме е, особено за пералнята, защото, макар и втора употреба, струваше 500 лв. За тия пари щях да си купя нова, с много повече екстри и много по-красива като външен вид. Повече за нищо на света няма да посегна към втора употреба. По-добре по-обикновена марка /по-евтина/, но нова, отколкото нещо архивно.
Не знам коя чавка ми изпи акъла, ама на - подведох се по рекламата и аз. В смисъл, че Миле уредите били класи над всички останали марки. Дрън-дрън.
Свекървата на една приятелка си купи чисто нови Миле - даде десетки хиляди за уреди. Не бих казала, че дрехите й са по-чисти, или че чиниите и чашите са й по-блестящи.

# 19
Имаме преалня и сушилня, но не знам как да определя каква цифра са Joy
Доволна съм, нямам никакви забележки, дано ни служат дълго.
Евтини са, към 300 лв.

Нови няма да си купя никога, за мен това е лудост.

Персоналът или пералните?

Наш познат се беше пробвал да влезе да разгледа магазина, но го спрели на вратата с "Не можете да влезете, в момента имаме клиент"  Crazy

baibibi, аз си мисля, че просто са по-здрави и по-рядко се чупят, иначе всички перат и мият добре  Simple Smile

# 20

baibibi, аз си мисля, че просто са по-здрави и по-рядко се чупят, иначе всички перат и мият добре  Simple Smile

Миялната ми се развали на третото миене. И, понеже я бяхме инсталирали на вилата /на 500 км./, се наложи да организираме всички познати, за да я транспортираме до София и обратно. Ама хайде, наша си е грешката, че я занесохме толкова надалече.
А за пералнята се моля да се развали, ама - тц! Работи и няма никакво намерение да ни напуска. То, поне да се развали старата Индезит, та да я засилим към вилата, ама и тя работи. И двете са се закучили и май са си обявили състезание "кой кого?". Дано не ме надживеят, ей така ще си умра с отворени очи за нещо новичко и лъскавко.

Общи условия

Активация на акаунт