Наско от моето училище

• 21 074
  • 176
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! За да получат нужната АДАПТИРАНА детска количка родителите трябва да подадат заявление до фонд "социално подпомагане". Тази процедура не е много популярна, подозирам, че умишлено се държи в тайна, но работи. Заявлението, заедно с експертно решение, акт за раждане и БЕЛЕЖКА ОТ ЛЛ ИЛИ лекуващ СПЕЦИАЛИСТ/НЕВРОЛОГ, ОРТОПЕД, РЕХАБИЛИТАТОР/ че детето се нуждае от избраната количка се подават в социалната дирекция. Трябва да има и оферта от фирмата доставчик или производител, адредирана до родителя. За повече инфо родителите да се обадят до фонда -има инфо в нета.

# 16
Ние разбрахме случайно за тази възможност и успяхме да осигурим проходилка за 2000лв за едно детенце от фонд "Социално подпомагане" към МТСП. Нека атакуваме държавните институции, преди да събираме дарения. Така  е по-вероятно да научим държавата си да работи newsm78

# 17
  • Пловдив
kraska43, със сигурност ще проучим и тази възможност, благодаря ти за информацията  bouquet

# 18
К У П И Х   Г О
лалалалалалала. другата семдица в понеделник го пращам, в сряда е в софия, само някой трябва да го вземе от един гараж в горублене.
кефкефкеф.
и пари за доставка няма да има, защото е в едно село наблизо до мюнхен и ще отида да го взема лично.

http://i.ebayimg.com/22/!BkThe!gBWk~$(KGrHqQOKk!Esm4--qZ5BL(Eb23jPg~~_12.JPG

тарамтатам, измъкнах го под носа на 4 души, които наддаваха.
трябва да се копира целият текст и да се сложи в броузера, обаче.
насладете се, много е готин, много се радвам, че ще можем да зарадваме едно детенце.

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 20:41 от matakosmata

# 19
  • Пловдив
matakosmata,  bouquetЕй,момиче страшна реакция имаш-кога успя. Не мога да го видя, но вярвам, че е страхотен. Ще намерим някой да го вземе от София със сигурност.Думи нямам просто, благодаря ти!

# 20
 bowuu
удоволствието беше мое.
намерих още нещо, но специално тези са по мярка и трябва да се види дали е подходящо за детето. нека мамите, които имат опит да кажат какво трябва да се има предвид, при закупуването на подобен стол
http://cgi.ebay.de/KINDERROLLSTUHL-SITZSCHALE-UNTERGESTELL-BUGGY … sh=item4a9dc3e198
тук цената е фиксирана и това означава, че може да се купи за толкова пари. и завбъдеще съм насреща за подобни неща, стига да е ясно какво точно търсим.
нека някой публикува линк към фирми в бъл;гария, които предлагат подобни пособия.

# 21
  • Пловдив
Мата, страхотна си бе жена smile3501
Стола е много хубав и вярвам, че ще е от помощ на Наско и майка му Hug
Аз ще имам грижата от София да го взема Peace

# 22
ще ти оставя телефон на лични на някой от шофьорите, зависи кой ще пътува. ще видя и колко ще струва транспорта, надявам се да изкрънкам безплатен Wink

# 23
  • Пловдив
ще ти оставя телефон на лични на някой от шофьорите, зависи кой ще пътува. ще видя и колко ще струва транспорта, надявам се да изкрънкам безплатен Wink
Когато го изпратиш ми пусни и телефона, питай  транспорта колко ще струва и ми пиши, аз ще го поема Grinning

# 24
  • на правилното място, в точното време
Ако няма кой да го транспортира от Сф до Пл, след 9.ІІ. ще бъда в Сф до 11 или 12 .ІІ., ще го взема и ще го докарам.  Peace  Доника, ако има нужда, пиши или ми звънни!

# 25
ае, корпусът за бързо реагиране пак се събра Joy
  bouquet

# 26
  • Пловдив
Даскалче, а какво стана с дневния център, дали майката се е интересувала да го заведе там?
Кой номер памперси ползва, поне с това мога да помогна Peace
Идеята за стол е добра, но какви са горе - долу цените, никъде не видях ориентировачна цена newsm78
Днес говорих с майката на Наско- страшно се зарадва, когато й казах, че ще я зарадваме с подходяща количка Hug
Наско ползва памперси от 7-18кг, без значение за марката. Говорих и с ресурсната учителка, дават им допълнителни часове за работа с Наско и тя сподели, че ще може да го придружава до центъра за рехабилитация. Майката се е обаждала в центъра, който се намира до род. дом Весела, отказали са й , записването ставало в началото на учебната година, сега нямало места.

# 27
  • Пловдив
Днес имахме среща пловдивските мами и mamakiki  даде 50лв за Наско, много й благодарим  bouquet  bouquet  bouquet
Даскал ще купи памперси и храна за детето Hug
ФЕЙщица, ще те търсим при нужда  Hug

# 28
Аз едва вчера разбрах за Наско. Ще продължа да следя темата. Ще се включа пак с каквото мога...
Браво за количката!!! Пак сте показали завидните си способности ...   bouquet

# 29
  • Пловдив
Вчера на рождения ден в Асеновград черна перла ми даде 50 лева за Наско. Огромни благодарности  bouquet Засега съм купила един пакет памперси и два пакета мокри кърпи от  парите на mamakiki   bouquet
Имаше идея да се купи голямо огледало за работата на Наско с логопеда, ще попитам и ще разуча цени и подробности Peace

Общи условия

Активация на акаунт