Наско от моето училище

• 21 102
  • 176
  •   1
Отговори
# 45
Що се отнася до огледалото, ако не е задължително да е рамкирано - 120/44 с фасет по края са към 40 лв тук в Пловдив и ако горното предложение не се осъществи /транспорта е скъп и рисков понякога/ оставам с предложение да го закупя аз. Само уточнете дали размера и вида е подходящ  Peace

# 46
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви, но засега огледалото отпада като належаща покупка.Логопедът,с който работеше Наско, е напуснал и сега ще дойде друг.Ресурсната ме посъветва да не бързаме с огледалото, защото всеки логопед си имал метод на работа и може да не му е нужно. Ще изчакаме и ще пиша пак! Peace

# 47
пратих днеска инвалидното столче. утре е в софия. сега ще звъня на комитета по посрещането Wink
транспортът е безплатен.
благодаря на фирмата Рали 13 за пореден път, че в тези кризисни времена, когато става дума за болно детенце, никога не искат пари за транспорт на нещата, които се пращат.

# 48
ок ,но ако възникне отново необходимост от огледало ,пишете лс ,насреща съм .както и за ушиване на аксесоари за столчето  и  играчки /имам възможност да поръчам от Германия на роднини/
тези деца предизвикват особен сантимент у мени мн. бих искала да помогна.

# 49
  • Пловдив
matakosmata     bouquet  като  взема количката ще пиша Grinning

morti6a, ще попитаме майката  каква играчка ще е от най-голяма полза на Наско   bouquet

# 50
преди да се поръчва каквото и да било от германия, пускайте линк, защото тук има доста неща и втора употреба, а цените са доста различни. повечето неща ги отпуска здравната каса, а непотребните вече не изисква обратно и хората ги продават в ибей или пък някъде другаде като рециклирани.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 10:35 от matakosmata

# 51
ок ,мата ,сега се зачетох ,че и ти си там .мисля ,е и тук намерих подходящи ,от линка .
ако взема нещо, веднага ще кача снимки ,за да не се дублираме Peace

# 52
  • Пловдив
преди да се поръчва каквото и да било от германия, пускайте линк, защото тук има доста неща и втора употреба, а цените са доста различни. повечето неща ги отпуска здравната каса, а непотребните вече не изисква обратно и хората ги продават в ибей или пък някъде другаде като рециклирани.
Ами ако попаднеш на нещо подходящо направо взимай, имаме 150лв  Peace
Майката на Наско е казала за някаква топка за упражнения, дано даскалчето се включи с повече подробности Mr. Green

Днес Me4o_Puh ми преведе 100лв за Наско     bouquet  bouquet  bouquet   Ще е хубаво да му купим нещо, с което да се упражнява Grinning

# 53
дайте линк или снимка на топката ,ще измислим нещо.

# 54
  • София
Има топки за упражнения, Бобат

tanita защо пък с уши,топките за рехабилитация са без уши с идеята за Бобат терапия,която всъщност е най-подходящата във вашия случай Hug
Ще ти я покажа,само да я намеря Peace

И аз намерих това в нет-а. Но не съм виждала такива топки.

http://www.fysiomed.com/html/english/index_eng.html?exercise/bal … ls.html~mainFrame

http://www.igionomiki.gr/details2.php?lang=2&wh=1&the1id … 453557&page=1

Аааа има ги Wink и знам къде Mr. Green
Мойта е синята Peace
Таня,ще ти пратя телефон,звънни и питай цена,доставка и т.н. Hug
Оф,не намирам телефона,ще обясня с думи.
В БМБ и Изложбен център Мост ги има, но са много скъпи,някъде около 70лв. бяха,а аз я купих от един фитнес магазин на околовръстното ,точно до COMO,май се говореше че магазина е на Киро Скалата Wink,та там я взех за 28лв.,вярно че беше преди 4 години,но се съмнявам да е поскъпнала драстично.

# 55
Ето два линка с топки. Мисля, че и daskal77 ги беше post-нала преди няколко дни.

http://www.fatbraintoys.com/toy_companies/edushape/sensory_ball_ … pack_set_of_4.cfm

http://www.fatbraintoys.com/toy_companies/edushape/sensory_ball_set_of_4.cfm

# 56
В новия каталог на метро мисля има такива топки  Peace /дано само паметта не ме подвежда/

# 57
купих ето товаот показаното  :
има и още пъзели ,с цифри/животни  например ,но незнам подходящи ли са за него .спрях се на цветове и фигури .
мисля ,че ще намеря и топка ,но дайте размер ,подхдящ за ръста  и последно с бодлички или гладката ?

и ,моля ,дайте ми адрес ,на който мога да ги пратя по пощата!

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 13:51 от morti6a

# 58
  • Пловдив
morti6a, много са хубави играчките   bouquet
Мисля, че майката на Наско е имала впредвид тези топки, които е показала AnMary, аз ще разпитам за фитнес магазин  в Пловдив   Grinning

# 59
Като синята има в Метро - цена 20 лв - но мисля че имат само един размер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт