Наско от моето училище

• 21 126
  • 176
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Днес взех количката за Наско, която matakosmata осигури и изпрати до Пловдив, хиляди благодарности за това   newsm10    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Утре с даскалчето ще я занесем на детето Grinning

# 61
  • Пловдив
Момичета, по-добрият вариант е топката с бодлички, защото търкаляйки я по ръцете на Наско например, се раздвижва и кръвта на детето, нещо като масаж/това имаше впредвид майка му, така са му правили като е ходил на рехабилитация/
morti6a, играчките са чудесни, сигурна съм, че ще са му от полза  bouquet

# 62
  • Пловдив
Днес се запознах с Наско и майка му, невероятно  усмихнато и чаровно дете е Grinning
Занесохме им количката, но се оказа, че са необходими допълнителни колани, защото той е доста жизнен! Иначе му е точно по мярка,гледаше я с голям интерес  Wink
Майката е много приятно младо момиче, живее с баба си, която много й помага и от другата седмица ще гледа Наско, защото майка му ще почва работа! Надява се да приемат Наско в центъра за деца с увреждания и дано стане, защото е жалко такова будно дете да стои по цял ден в къщи Confused
Много обичал да разглежда книжки, даже си има любима, обещах другия път да му занеса Peace Ще купя и топка от Me4o_Puh
Купих на Наско един пакет памперси и банани, всичко му се пасира, дадох идея  да опита да го запише на детска кухня за олеснение, разбрахме се другата седмица да им занеса играчките от morti6a  Hug

п.п Наско ни помаха за довиждане  Heart Eyes

# 63
  • Пловдив
Момичета, пак търсим огледало за Наско/имаше майчета, които предложиха/ Иначе търсим и някой, който да сложи допълнителни колани на количката на Наско, че той се оказа много шавлив LaughingАко някой знае дали в Макском ще ни сложат такива колани, кажете. Иначе Наско е добре, здравичък е и приема учителите , които го посещават с удоволствие. Peace

# 64
да , аз  предложих да пратя огледало . ако осигуря транспорт до определено  място в града ,ще има ли кой да го транспортира до домът на детето?и до колко е спешно ?

# 65
  • Пловдив
morti6a , няма проблем за транспортирането, ще го придвижим към дома на Наско. Не е спешно, когато си готова, звънни един телефон и ще се разберем. Ще ти пратя телефона си на лични.И още веднъж, благодаря ти!  bouquet

# 66
  • Пловдив
Днес посетихме Наско с daskal77, занесохме играчките от morti6a, имаш благодарности от майката   bouquet
Наско ги хареса, веднага искаше да ги пипа, купих му и няколко книжки, разглеждаше ги с голям интерес, оказа се, че много обича да му четат, особено когато стихчетата имат рима много се смеел Grinning
За съжаление още няма положителен резултат за центъра Tired

# 67
Много се радвам ,че е харесал играчките . Като му омръзнат- ще му вземем др.
Само се притеснявам ,че се бавя с огледалото ,но транспортът зависи от др. хора ,така че ако някой пътува по-скоро Рс -Пл , да ми пише лс за телефон и ще го пратя на момента -осигурено е  и е у дома .
И още нещо - в Пл има клиника за лечение с аминокиселини и основен контингент са деца с ДЦП,като  при тях са наблюдавани мн. добри резултати, според различни проучвания.
правен ли е консулт на Наско там?

# 68
  • Пловдив
morti6a, Наистина хубави играчки  bouquet Не се притеснявай за огледалото, ще го чакаме, когато имаш възможност. Дай координати за тази клиника, да се поинтересуваме. Мисля, че не е  правена такава консултация.

# 69
ето затова иде реч:
http://catalog.bg/company.php?company=17116
 но като се поразрових из форума ,намерих негативни мнения ,така че да не ви подведа,защото сумите са наистина солидни /от опит говоря/:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148601.msg2780507#msg2780507

# 70
  • Пловдив
Привет! Пиша специално, за да изкажа благодарностите на ресурсната учителка, работеща с Наско, за играчките, изпратени от morti6a  bouquetДнес ми сподели, че Наско много им се радвал, дори вече успявал да слага пулчетата на влакчето. Grinning  Wink

# 71
daskal77 писах лс .утре мога да го пратя ,ако има кой да го прибере
от бързане непрочетох горният пост:roll:
моята радост и удоволетворение са двойно по-големи .благодаря  bouquet

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 14:02 от morti6a

# 72
  • Пловдив
morti6a, занесох огледалото цяло-целеничко LaughingМного ти благодаря  bouquet Сега ми е интересно да видя как ще реагира Наско newsm78Ще ходя да го видя скоро и ще пиша Peace

# 73
и аз ти благодаря за съдействоието Heart Eyes
ще чакам с нетърпение положителни резултати  Hug

# 74
  • Пловдив
Днес закарах количката на Наско, вече е с колани, в четвъртък ще излезнат на разходка да я изпробват Grinning Много обичал да гледа през терасата, със сигурност ще му е много интерестно да се разхожда и да вижда други деца!
Сложихме го в нея, в началото се въртеше и си удари главичката леко, но след 5 мин се успокои и даже му харесваше майка му да го вози в стаята Laughing

Занесох   фитнес топка, купена  от паричките на мечо пух, портокали, банани и 12 млека данонино Peace
morti6a, огледалото е много хубаво с рамка, утре чакат учителката, с която ще започнат упражнеията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт