Наско от моето училище

• 21 078
  • 176
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,

Тъй като не можах да се включа за огледалото, се чудех дали момчето има нужда от обувки например... Става топло и ако ми кажете размера на стелката ще бъда щастлива да мога да го обуя за пролетта , за да му е хем комфортно, хем красиво  Flutter
А също и ръст за дрешки ще ми е полезен Simple Smile

# 76
  • Пловдив
Drozi, преди малко говорих с майката на Наско, имал нужда от сандалки №27, маратонки му е купила  Peace

# 77
Няма проблем, само да излязат летните модели, че където съм гледала още нямат сандалки  Hug Виждам, че за дрешки не е споменала, но все пак искам да му взема нещо - имаш ли идея какъв размер е - все пак си го виждала  Embarassed /виждам че крачето му е малко, но предполагам това е свързано със заболяването и ръста му е по-голям от дъщеря ми например, която тъкмо израстна номер 27  Peace/
Благодаря ти за информацията   bouquet

# 78
  • Пловдив
Няма проблем, само да излязат летните модели, че където съм гледала още нямат сандалки  Hug Виждам, че за дрешки не е споменала, но все пак искам да му взема нещо - имаш ли идея какъв размер е - все пак си го виждала  Embarassed /виждам че крачето му е малко, но предполагам това е свързано със заболяването и ръста му е по-голям от дъщеря ми например, която тъкмо израстна номер 27  Peace/
Благодаря ти за информацията   bouquet
Попитах я за номера на дрешките, но каза че му купувала на око, според мен е около 110см слабичък, ако мина тази седмица през тях ще взема точни мерки  Mr. Green и ще пиша   bouquet

# 79
  • Пловдив
Привет и от мен! Утре планираме първата разходка на Наско с количката, дано времето позволи и всичко да мине както трябва.Има и още добри новини-ресурсната се е свързала с някаква нова болница за рехабилитация в Стамболийски и са разговаряли с лекари там.Ще приемат Наско за 10 дни, а баба му ще го придружи, трябва да вземат само направление Peace
Очаквайте още добри новини! Simple Smile

# 80
как мина разходката ?

# 81
  • Пловдив
Здравейте, за съжаление разходка нямаше, защото Наско беше в болница. Вечерта се е задавил от пасираната храна и са ги взели с бърза помощ. Тъй като той направо гълта, нещо го е задавило и аз не зная как точно, но всички много са се изплашили. Сега са добре и са си вкъщи. Ще мина да го видя преди празниците и ще пиша. Peace

# 82
милото ,дано ве4е е по-добре

# 83
  • Пловдив
Днес ходих при Наско, занесох му един огромен плюшен лъв от antom   bouquet, голяма радост беше, такова кискане падна, не бях го виждала толкова щастлив Crazy
Майка му е уредила другата седмица да постъпи с баба му в един  център за рехабилитация на деца със специални нужди за 10 дена Grinning
Занесох  му 12 кремчета данет и плодове: банани, портокали и ябълки от мечо пух  bouquet

# 84
  • Пловдив
Миналата седмица занесох на Наско подаръците  от Drozi : сандалки, маратонки, комплект анцунг, книжки, какао на прах, памперси   и играчка!
Много ги харесаха нещата и ти благодарят   bouquet  bouquet  bouquet

За съжаление обаче количката, която им занесохме не е удобна за Наско, защото главичката му се кимвала и ще трябва да я подарим на друго детенце!

# 85
 Hug
Ще помагаме с каквото можем

# 86
тази, дето взех аз ли. за нея може да се купи допълнително подпора за главичката. поне се надявам да може.

# 87
  • Пловдив
Mata, количката, която ти изпрати е много полезна, но за Наско не става. Той просто има нужда от сериозна рехабилитация, защото стоейки в бебешката количка, още повече се обездвижва.Не знам какво бихме могли да направим относно приспособление за главичката, то ние и без това доста приспособления добавихме с violenza.Иначе детето полудя от радост, когато беше навън, попиваше с очи всичко.Продължавам да се ядосвам на безхаберието на системата, която се "грижи" Rage за тези деца

# 88
  • Пловдив
Вчера бях при Наско, добре е детето, усмихваше се, за съжаление още не са били на рехабилитация, занесох му книжка и кремчета Peace

# 89
  • Пловдив
Вчера бях при Наско, с гордост ми показаха свидетелството за завършен първи клас.Той беше усмихнат както винаги, но  личеше, че му е топло/в стаята работеше вентилатор и въпреки това беше задушно/.Майка му ме посрещна с новината, че гледала репортаж по ТВ за  д-р Янакиев, който правел успешни операции на деца с ДЦП.Работел със ЗК и оперирал в Каспела.Тя дори е успяла да му намери тел.и каза, че ще му звъни да иска консултация.Притесняваше се, обаче, че в репортажа казали, че след това трябва активна рехабилитация, която стувала между 600 и 800 лв. на месец.

Общи условия

Активация на акаунт