Наско от моето училище

• 21 068
  • 176
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Прати ми адреса им на лични, zа да иzпратя картичка на Наско. Той кога има рожден ден?

Пращам го, Наско е роден на 24 юли   bouquet

# 151
Моля да ми пратите адреса и на мен.

# 152
  • Пловдив
Вчера купихме количка за Наско, майката си я избра, цената е 164лв, изглежда здрава, дано ги изкара до периода, който се надява Наско да проходи, ще я снимам като ходя следващия път!
Следващата операция е на 11,07, стискайте му палци да се възстанови бързо момчето!

# 153
Стискаме!   Peace

# 154
 Praynig за Наско ,дано  всичко мине успешно и се възстанови бързо Hug

# 155
11-ти сме.Как ли е минала операцията на Наско.. ThinkingДано всичо е на ред. Praynig Praynig Praynig

# 156
  • Пловдив
Днес ходих до болницата и видях Наско, беше се гушнал в майка му, явно вече усеща какво го чака и се притеснява, утре е операцията, дано всичко е наред и се възстанови бързо, майката ме помоли да платя шината и таксата за престоя в болницата, които са на стойност 140лв, ще ни издадат касова бележка, но при напускането на  болницата, така че ще ки копирам и покажа тук!

Наско има нужда от нашата позитивна енергия и стиснати палци за утре Peace

# 157
  • Пловдив
Ще стискаме палци! Peace

# 158
  • Пловдив
Преди малко ми се обади майката на Наско, операцията е минала успешно и всичко е наред за сега, следващата операция ще е вече на ръчичката и е насрочена за 15,09  Simple Smile

# 159
Преди малко ми се обади майката на Наско, операцията е минала успешно и всичко е наред за сега, следващата операция ще е вече на ръчичката и е насрочена за 15,09  Simple Smile

Супер!

Днес хирург ми вади единия кътник. Много ме беше страх и почти щях да припадна в началото. Но се zамислих какво ли преживява пък миличкия Наско при неговите операции. Опитах да му иzпратя поzитивна енергия и се стегнах.
Дано следващата операция да е последна.

# 160
  • Пловдив
Мина и  третата операция на Наско, тази беше на на лявата ръчичка, аз ги посетих преди операцията и  той както винаги беше усмихнат, майката ме помоли да й помогнем с плащането на таксата за болницата, платих 70лв за престоя им там, занесох  и пакет памперси, мокри кърпи и др.
След 20дена започват отново рехабилитацията, много са доволни от центъра, който посещават, дали съм им надежда, че Наско ще проходи, дано това се случи наистина Grinning

# 161
  • Пловдив
Вчера занесох два пакета памперси, книжки и играчки на Наско, след две седмици им предстои  операцията на другата ръчичка и ще пиша подробности   Simple Smile

# 162
Благодаря за ъпдейтите, Виоленца!
Прегръщай Наско всеки път от нас  Hug

# 163
  • Пловдив
Вчера беше и последната операция на дясната ръчичка на Наско, за сега всичко протича нормално, днес минах през болницата да платя 70лв за престоя, майката ме помоли отново да помогнем, защото парите не им стигат.
В момента води дело за издръжка от бащата на Наско, за съжаление не могат да го издирят и това се проточва вече почти година, имаше някакъв казус, че при такива ситуации държавата поема издръжката на детето, но не съм наясно, за това й обещах да се консултирам с друг адвокат.

Ако някой има възможност да помогне с памперси за Наско, ще им са от голяма помощ Peace

Преди малко ми се обади майката на Наско, вече са ги изписали от болницата,  д-р Янакиев е препоръчал да се сложат две шини на крачетата на Наско, за да се изправят, правили се по поръчка, индивидуално, проблема е, че двете струват 200лв и майката не може да си ги позволи, надявам се нямате нищо против да ги платим от събраните пари Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 10:35 от violenza

# 164
  • Пловдив
Нали точно за това се събираха паричките за Наско- при нужда де се помага с тях.  Едва ли някой ще е против.
Аз ще се постарая да купя малко памперси до края на седмицата и ще се чуем с теб.

Общи условия

Активация на акаунт