Майкъл Джаксън - BLACK OR WHITE- отворена тема

• 35 432
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Това не е много добре нали? newsm78 Важното е.че си се престрашила да почнеш и да пишеш. Joy
Хайде,разкажи ни нещо за себе си?
И за момичетата от Соло това:

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 11:57 от arween44

# 646
кати,още в началото като раздухваха информация около смъртта на Майкъл казаха,че Принс е бил в стаята Peace.Изобщо не вярвам в тия спиритични сеанси.
За Принс си спомням не отдавна някой (май беше Кени Ортега) сподели,как докато подготвяли концертите Майкъл преливал от идеи,дори му звънял посред нощ за да му каже какво му е хрумнало и че още на другия ден трябва да го направят.Кени го попитал защо не почива,а Майкъл казал,че господ му пращал тези идеи и той трябва да ги вземе веднага иначе Бог щял да ги изпрати на Принс Laughing.
Като че ли скоро гледах снимки и на "докторчето"на карнавала Thinking ще се разровя сега.

Да, така е. Но аз доколкото разбрах, Майкъл е имал предвид, че идеите ще се изпратят на изпълнителя Принс, а не на сина му. Аз така го разбрах.  Simple Smile

# 647
 Joy Да и аз него имах предвид  Joy

# 648
Незнам изобщо как е възможно доктор подсъдим за убийство все още да си ходи щастлив на работа?! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това дори в наща откачена държава го няма.
http://www.tmz.com/2010/02/14/dr-conrad-murray-carnival-michael- … n-photos-picture/

# 649
кати,още в началото като раздухваха информация около смъртта на Майкъл казаха,че Принс е бил в стаята Peace.Изобщо не вярвам в тия спиритични сеанси.
За Принс си спомням не отдавна някой (май беше Кени Ортега) сподели,как докато подготвяли концертите Майкъл преливал от идеи,дори му звънял посред нощ за да му каже какво му е хрумнало и че още на другия ден трябва да го направят.Кени го попитал защо не почива,а Майкъл казал,че господ му пращал тези идеи и той трябва да ги вземе веднага иначе Бог щял да ги изпрати на Принс Laughing.
Като че ли скоро гледах снимки и на "докторчето"на карнавала Thinking ще се разровя сега.

Даже и пред Бог имат конкуренция  Mr. Green Аз си знаех, че има нещо между тях двамата, Майкъл и Принс, даже вчера зачекнах тая тема. Принс много му завиждаше и го копираше в някои движения, особено тези на Джеймс Браун. Даже вчера четох, че в една негова песен се подиграва на Майкъл за пластичните операции. Нещо от сорта на: "аз не съм такъв човек, вижте оня с носа" WhistlingСпомням си, че когато и двамата бяха много модерни, Принс беше обявил танцувален дуел на Майкъл, демек надиграване  Mr. GreenНамерил с кой да се мери Joy Но, Майкъл тактично отказал...Представям си да беше приел, тежко му на другия Laughing

# 650
Hug   На втората снимка някой може ли да го преведе  Embarassed

ivanka1979, заповядай!Наистина разкажи нещо повече за себе си, ако искаш попълни въпросника и така ще ни разкажеш нещо интересно за себе си и Майкъл в твоя живот.

Брат ми изобрети обувка, която устояваше на гравитацията. Какъв човек само!Майкъл даде толкова много на света;хората не разбираха болката му, когато света започна да му връща за добрите дела. Той построи дом, в който болни и увредени деца могат да поиграят на спокойствие, да се радват на свежия въздух и да отидат на кино.
Брат ми е в книгата на Гинес за най-много срадства дадени за благотворителност. Даваше и никога не се замисляше. Видях как светлината в очите му загасва заради множеството проблеми, сътресения в живота си, причинени от факта, че хората не го разбираха. Но Майкъл продължи с усмивка на уста и увереност, че ще продължи по пътя си и ще вярва. Майкъл остави на мен и братята ми завещание, той се превърна в част от историята. Гордея се, че съм брат на Майкъл, гордея се, че станах свидетел на таланта му, въпреки всички трудности през които мина!
Обичам го!Майкъл ще бъде с мен за винаги.Ще носим светлината и тя ще свети отново за Майкъл и за целия свят.
Тито

# 651

Оооооох, момичета! Днес ми е един от онези дни, в които ми е  Weary,  smile3518 и  newsm45 заради  

Може да ви е втръснало, но искам да споделя с вас  за 194 672-ри път това http://www.youtube.com/watch?v=nZHsL6C3awY .
Ще ми се пръсне   Two Hearts !!!!!!!!!!!!

# 652
  • Пловдив
Това не е много добре нали? newsm78 Важното е.че си се престрашила да почнеш и да пишеш. Joy
Хайде,разкажи ни нещо за себе си?

О,добре ми се отрази отсъствието.Подейства ми някак отрезвяващо.Влизането тук ,четенете,споделянето на болката от смъртта му,гледайки снимките и клиповете всеки ден,това беше ужасно.Първите 2-3 месеца ревях заедно с вас тук  Cry  гледах в Ютубито масовите танци на хората от цял свят в знак на почит към него,Е незнам как да го опиша това чувство,сълзите ми тръгваха ,гърлото ми се свиваше,неможех да повярвам какво се е случило.В един момент си дадох сметка,че ще е по-добре да спра малко,за да отмине болката по-лесно.
За себе си не мога да кажа нищо интересно  Rolling Eyes.От Пловдив съм на 30г,имам си момченце на 3г,не съм омъжена. Била съм май на 8г  Rolling Eyes,когато за първи път ми купиха на касетка албума"Bad",тъкмо беше излезнал,с брат ми го слушахме по цял ден,докато милата  и се скъса лентата  hahaha помня тогава имахме значки с него,kартички,плакати.Не мога да се похваля,че съм му върла фенка и не съм колекционирала всичките му албуми.Не съм била на негов концерт. Sad Най-много го харесвам в този период "Bad""Dangerous""History",клиповете са му много силни.Някой от любимите ми песни ,които се сещам набързо:"Give in to me","Dangerous",от албума "Bad"всичките  Heart Eyes ,"Ben","Who is it","For all time","The lost children" ,няма да изброявам още ,че ще пропусна някоя,а те са многооо
Невероятен талант,невероятна личност,чиста душа,толкова доброта ...оф..едва ли ще има друг като него.

lenitta ,благодаря   bouquet

# 653
E,айде сега,Джеймз Браун е оказал влияние и върху двамата,да не отричаме.
И двамата са страхотни артисти,но кралят е само един и той е Майкъл,нали? Peace

http://www.youtube.com/watch?v=SDq-ztM2rCU&feature=related

# 654
и още една,направово не мога да се спра. Joy Joy Joy

Ако е голяма по късно ще я изтрия. Peace

# 655

Оооооох, момичета! Днес ми е един от онези дни, в които ми е  Weary,  smile3518 и  newsm45 заради  

Може да ви е втръснало, но искам да споделя с вас  за 194 672-ри път това http://www.youtube.com/watch?v=nZHsL6C3awY .
Ще ми се пръсне   Two Hearts !!!!!!!!!!!!

Benisima, заради тебе и моя ден се скапа.... CryТая песен ми е любима!!!Направо ти вади душата, все едно се гледаш отгоре!Имам чувството, че има нещо в тая песен, което те прави зависим, вцепенява те и после със страшна сила те разтърсва до основи!
Arween,това си е направо изкуство!!Много са красиви, защото има хубави модели на тях естествено  Wink Давай още, виждам, че се чувстваш като дете в магазина за играчки! Mr. Green

# 656
Здравейте момичета,здравей Иванка 1979.Радвам се ,че си се престрашила и пишеш.Ще усетиш постепенно колко много се променяш,когато споделяш тук и ти е приятно да участвуваш лично.
Искам да споделя нещо за Доктора -убиец.Не разбрах само кой му плати гаранцията от 75 000долара/кой стои зад него/или пак е случайност.Може би наистина никога няма да се разбере убийството.

# 657
  • Пловдив
 Hug

# 658
E,айде сега,Джеймз Браун е оказал влияние и върху двамата,да не отричаме.
И двамата са страхотни артисти,но кралят е само един и той е Майкъл,нали? Peace

http://www.youtube.com/watch?v=SDq-ztM2rCU&feature=related

Bee., да така е, и двамата са страхотни, но именно заради това което си сложила от youtube и заради многото други подобни неща, няма място за сравнение между двамата.

# 659
Ленита Hug
Ето,
твори и ти....

http://photofunia.com/

и за да не е спам,още една и спирам. Peace

Плакатите на Таня Peace

Общи условия

Активация на акаунт