Та за мен това е безотговорно.
Безотговорно към живота на Тервел, безотговорно към самата
Style и също толкова безотговорно към двете сладки каки.
Ами ако нещо не беше се случило "както трябва"??? Тогава какво щяхте да правите?
Може да ме обявите за "страхлива" (каквато далеч не съм
Една усукана пъпна връв..или кръвоизлив при майката..тук става дума за действия които трябва да се предприемат веднага, от нужните специалисти, а не да се "тича" до болницата тепърва или да се чака линейка..да не говорим и за други по-сериозни усложнения..
Не мога да разбера подобен избор в 21 век-все пак има достатъчно частни клиники, където ще се съобразят със желанията ви..защо трябва да се връщате в миналия век и да "ходите на нивата"
Style-не приемай като нападка мнението ми-това си е вашият избор, просто изразявам мнението си относно събитието
..и се радвам, че сте имали късмет и не се е случило нещо от по-горните усложнения

Снимките и клипчето ви за чудесни!
Да сте живи и здрави цялото, 5-членно, семейство и много да си помагате и обичате!!!
Докато тук разчиташ само на себе си и си е рисковано действително... Важното сега е че сте добре и щастливи 
И неговия пъп много дълго не падаше, та все уж го пазехме, от вчера смело го потопих бебето във ваничката - според мен му е приятно, но винаги реве след това - явно му става студено и не обича да го бършем с хавлийката, макар че гледам само да попивам, за да не му е гадно...
Винаги проверяваме с термометъра за ваничка преди да го потопим 
И продилжава.И аз мажа пистоянно със спирт,но за сега не виждам ефект

Ето я и нейната торти4ка!