Прекрасни сте! 
Radi_, обади се и питай лекаря си!
Радвам се, че всичко е минало добре и сте доволни и щастливи 

Сега се размотавам вкъщи с едната, във весели цветове е и ми създава настроение, пък и ми стои много добре, хаха, умря циганката та да се похваля сама
. Е, за да не е всичко идеално трябва да спомена, че ме мъчат хемороидите, които получих по време на бременността, вече ме и наболяват и се принудих да почна да ги мажа, че не се търпи 
Като се сетя после - пак!
Всичко е ок.Изкараха го 4700,но с памперс и боди,но аз имам везна в къщи и снощи на празен стомах си беше 4550.Наддал е близо кило и петсотин за един месец и пет дни и се чудя дали не е много.Педито нищо не каза за килограмите,но тъй като го дохранвам се притеснявам да не прекалявам с добавката.И ако е така ми е много чудно как става така след като на хранене той винаги изяжда кърма+АМ около 100 грама като много рядко е повече,понякога го оставям дори само на кърма ако е изцокал около 80-90 грама.Нали 120 е дажбата за втория месец?Вие как мислите?

- моя мъж присъства на почти цялото раждане и въобще не се уплаши, припадна или....каквото и да е... а първоначално не искаше милия ми
... Но съм много щастлива и съм му много благодарна че се реши заради мен - с уговорката "ама не до края...". Аз нали раждах в Пловдив и ако не беше той с мен

Баща й като се изшашка и само гледаш как за 3 сек извади всичко от чантата без да знае за какво са му всичките работи, но айде ...
3 часово реване, хленчене, мрънкане, присвиване и всичко което можете да се сетите
Вече съм
А от понеделник съм сама с двете девойки и не ми е ясно как ще се справя
Препоръчани теми