ЯНУАРЧЕТО дойде и радва вече мама, тати........

• 37 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Привет и от мен!

Tattit браво, пораснала ви е момата  Simple Smile

И ние днес бяхме на консултация - Ники е качил за 14 дни 420 грама. Аз съм доволна, но лекарката каза, че й изглеждал гладен. Кожата по гърба му незнам си как се бръчкала и това било знак за недохранено дете,та да съм дохранвала. Rolling Eyes Засега ще се въздържа, все пак гладно дете няма да качи толкова за 2 седмици си мисля аз ...

nelito, добри резултати от консултацията ви желая  Peace

# 631
Благодаря за подкрепата момичета! Hug
Педиатърката я прегледа и каза ,че не вижда нищо обезпокоително.Вероятно се дължало на несъвършенната още храносмилателна система,но за всеки случай да я наблюдавам и да й кажа ако има нещо.Също така да спи на по-висока възглавница  newsm78 .Ама аз възглавница не й слагам ,нали не се слага на толкова малко бебе.Другият вариант е да повдигнем матрака .Но това сигурно с цел да не се задави  като връща де.Оказа се че е наддала добре (пу-пу) и педи каза ,че мога да я оставя на свободен режим.Няма защо да я будя за хранене(аз се бях стреснала защото снощи яде към 21 и после се събуди в 3)Като се прибрахме беше доста гладна и изнервена от недоспиването.Но на заспиването му намерих цаката за момента-в чувалчето, с одеалцето и хоп в количката на балкона.Заспа след няма и 5 минути.Прибрах я барабар с количката .Бутнах я до леглото и като се търкулнах....Е наспах се поне малко и аз най-после  newsm44

# 632
Здравейте, майчета Hug
Ренкси радвам се, че всичко е наред, но не се психясвай прекалено, Дани също ми повръщаше, но с течение на времето нещата се нормализираха, мисли позитивно и всичко ще е ОК Hug
Нели напълно си права, всичко, което сме преживели е в името на нашите слънчица, така че да благодарим на Бог, че ги имаме и да се молич да са живи и здрави Praynig
Роси и моят мъж вече си купи крем за под очите, че да се приведял във вид, да не му личи чак толкоз недоспиването Joyаз успявам да си дремна с Вики, но той милия му се събират 4-5 часа сън за денонощие, вечер ходи малко като сомнамбул, но какво да го правя Crazy
Витамин Д и аз давам от 20 ден Peace
Косичката на Вики я мием всяка вечер, повечето момичета по-рядко я къпят, но ние така сме свикнали, де да знам, дали е правилно, но пък детенце се чуства добре, даже имам чуството, че вечер си чака къпането, колкото и да е гладна, започна ли да я събличам, се кротва и започва да се кокори, а във ваничката е просто блаженство, гък не казва Heart Eyes
Татяна и на мен ми се ще да започна с упражненията, но при секциото ми се струва, че поне три месеца си трябва пазене
Не знам за вас, но аз преди малко си пробвах някои панталони, е нищо не ми става, ходя си с един клин и разни туники и това е Rolling Eyes, но здраве да е
Татит браво на госпожицата и на майка й, разбира се Peace
Моят болничен- 42 дни след раждането е изплатен и то още преди десетина дни Peace
Мамо Це, това с дневника е чудесна идея, аз си записвам някои неща, но не толкова подробно, например през деня пиша часовете, в които е яла Вики, консултациите и колко е пораснала, първата усмивка и ей такива нещица Heart Eyes
Майка ми днес идва за една седмица и ще изляза за час- два newsm44

# 633
  • Mediterraneo
...можеш да се мажеш с "Дактарин", той се приготвя, не се продава в готово състояние...

Е, как да не се продава  newsm78 Миналата година купувах за дъщеря ми  Peace

# 634
Мамета да ви питам възможно ли е да ми се е регулирала кърмата защото гърдите вече не ми течат само бебка като суче другата потича малко.Дали пък не ми намалява защото и гърдите не са ми вече меки а преди ми бяха камък.А тези ваксини кога се слагат.Пиша набързо че време не м и остава никакво.ЧМоита бебка докато се нахраним докато заспи то дошло време за другото хранене.Връщам се да видя какво сте писали назад. Hugви всички и по-малко ревливи бебчета Mr. Green

# 635
  • БГ
Дааа, недоспиването и сенките под очите май са при всички нас, нооо и това означава, че сме добри майки, грижим се всеотдайно за бебчетата си!   Peace 

Мама Цоцоланка, аз също си водех дневник за баткото, за бебето също започнах, от първия ден на раждането, и ми е много интересно и любопитно да ги сравнявам!   Peace

Tatitt, подариха ми такава книжка - Дневникът на мама - в клиниката, където раждах, много полезно четиво, а и с възможност да попълваш важните моменти от живота на бебчето!   Peace

# 636
...можеш да се мажеш с "Дактарин", той се приготвя, не се продава в готово състояние...

Е, как да не се продава  newsm78 Миналата година купувах за дъщеря ми  Peace

А,  продава се и  готов.  Дактарин орал гел. Една тубичка е 11-12 лв.  Peace

# 637
Да почерпя, момичета!!!
Имам си месечинка у дома  Wink

Gift  cook  cook Wine Glass  food002  food002 cheers

bigdance2  ura Tada  Party Time newsm18

А ето и нещо за млекодобив  beer beer3 beer2 cheers   (да се черпи, който иска  Mr. Green)

# 638
Момичета, не споря за Дактарина. Просто преди четири години си спомням, че ми го правиха в аптеката на ул "27-ми юли". Peace Simple Smile

# 639
Здравейте,
уф, ние пак сме с проблеми, Мишето се подсече, ама много и нищо не помага, а и нали заради този гипс не мога да го изкъпя като хората.Сега на майка ми казали да препържа обикновено олио и като изстине да го намажа, ама се чудя newsm78, то това олио е такъв боклук, та да не му навредя нещо. И от очичките му тече нещо като сълзи и се получава един такъв секрет като гурел, ама не е /а пък как го обясних - гении съм!/
И носа му е запушен и гипса и днес повърна 2 пъти.... Направо ужас Cry Като за капак нещо днес са ме налегнали черни мисли и си мисля дали се развива правилно, притесняваме това, че не си държи главата, все му клюма, а по корем като го сложа  се пука от рев и клима на дясно и си отпуска лявата ръка. Един път да проходи и да видя, че всичко му е наред...

# 640
Сега на майка ми казали да препържа обикновено олио и като изстине да го намажа, ама се чудя newsm78

Сакън, не прави такива глупости  ooooh! пробвай с кремчето на Веледа Peace

Ние днес бяхме на чиста молитва Flutter

И на мен все още не са ми превели парите за 42 дневния болничен Thinking

Барби, как е малката?

# 641
  • Mediterraneo
Аз днес имам преведени пари за болничния, издаден от болницата при раждането  Peace

# 642
Привет и от мен аз днес цял ден не мога да изчета, че да се включа Mr. Green
Малкото Иви цял ден плаче #Crazy луда станах и сега баба й ме отмени за малко и тя се блещи ама не плачееееее Twisted Evil
Изобщо в момента не мога да се сетя какво съм прочела  Mr. Green само за болничните не се косете момичета аз имам един от началото на декември за общо заболяване дори той не ми е изплатен още да не говоря за другите  #2gunfire и нямам идея защо внесени са осигуровките приети са болничните ииии няма нищо, ако някой има идея да я казва, че вече става много скофтено Sick

Пожелавам ви спокойна и сънлива вечер, без колики Praynig

# 643
Дани 77,спокойно за главата и Алекс ми беше същата,и все я мързеше много,нито ми се е обръщала,нито е лазила,главата все и клюмашеи сега си е мързеливичка.За къпането аз увивах с найлон  там където е гипса и къпех(ако нещо повече те интересува пияи на лични).След гипса ние носихме и ортопедични гащи да не получи локсация.
Да се похвалим и ниеза 20 дена 1 кг и 300 и 3 см.,а иначе все така ревяща.

# 644
И аз набързо да се отчета,че все нямам време-от днешната ни консултация-бебка е наддала 700гр и е порасла с 4 см-та сме 4,020кг и 55 см.,биха ни и втората ваксина на Хепатит В-скъса се от рев преди да ни измерят  и след ваксината-и после горката беше и гладна и неможе да заспи като хората-ама сега поспива да видим докога.Иначе всичко ни е наред-ама за масажи доки нищоне каза,каза като е хубаво времето да я извеждаме за малко.Незнам дали е грешно,но я окъпахме днес нищо  че я ваксинираха-май за тази ваксина може-не ни е предупреждавал да не я къпам(а тя си чака къпането милата)-малко е неспокойна-сигурно ет преживяното днес.
 За болничния-42 дневния не ми е изплатен(ама това зависи от фирмата кога ти подават болничния).Я дави питам еднократната помощ на някого платиха ли я-на нас ни казаха до 15 февруари ама засега нищо още не ми еплатено.
 Безревлива нощ ви пожелавам-или поне по-спокойна.
 За акитата доки каза ,че 2-3 пъти за 1 месечно е нормално да ака-вече трябва да ги разреждат повече,както и че на моменти може да е доста по-течно(няма страшно).Това засега от мен.

Общи условия

Активация на акаунт