Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХX

• 55 480
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцето на един мъж...
veselinka, аватара ми е парижки Mr. Green отбори няма Joy освен ако не е мъжки/женски Wink А филма аз го гледах заради самата история.

# 496
  • София
Кики, много хубав коментар си направила по филмите, което си гледала. много ми хареса паралела за "Четецът" и "Часовете" + "Били Елиът", напълно съм съгласна с теб. за Invictus те разбирам, все пак в голямата си част е по-скоро спортен филм, отколкото биографичен за Мандела (макар да четох, че го определят като един от най-добрите биографични за него) и в този смисъл непознаването на игра, която заема голяма част от филма поставя някаква стена.

аз за едно нещо завиждам много на момичетата, които живеят в САЩ (Кюбит и Тина Hug), че могат на живо да си гледат бейзбол и американски футбол, особено първия го обожавам Peace

# 497
  • Бургас
Уф снощи гледахме A Perfect Getaway http://www.imdb.com/title/tt0971209/

Ами какво да кажа- знаех кои са убийците още щом започна филма  Mr. Green  Нещо не мога да се впе4атля последно време.Ще гледаме този Гигант да видим... Rolling Eyes

# 498
Влизам да дам едно мнение за An Education- хич не ми хареса...всъщност не знам какво точно не ми хареса,обаче въобще не ме грабна..
И мен така - банална история.

# 499
Влизам да дам едно мнение за An Education- хич не ми хареса...всъщност не знам какво точно не ми хареса,обаче въобще не ме грабна..
И мен така - банална история.

Жалко,че на вас не ви е харесал момичета,няма лошо,всеки гледа през неговата си призма и има право на мнение. Peace
На мен обаче наистина ми хареса,актрисата беше перфектна в тази роля,духа на времето ми се стори добре уловен
и не на последно място аз го гледах с очите на майка на 17 годишна дъщеря и за мен филма имаше стойност,
предполагам и на други им е допаднал.

# 500
Историята е изтъркана и често срещана в реалността за да й бъде посветен цял филм – празноглави девойчета се забъркват в далеч по-сериозни и опасни неща. В този смисъл Taken например бе доста по-стойностен.

В An Education ученичка се влюбва в по-възрастен и богат мъж, осигуряващ й всевъзможни развлечения. Естествено изкушението си казва думата и училището и бъдещото кандидатстване в престижен университет остават на заден план. В последствие малката разбира, че бизнеса на „баткото” не е много чист, а също така е и семеен – с жена и дете. Е все пак на финала девойчето се взима в ръце и  се връща към учението.

Единственото, което ми хареса в този филм бе участието на Ема Томпсън.   

# 501
Greene далеч съм от мисълта да споря,но ти визираш само сюжета на филма и нищо друго.

# 502
  • Бургас
Оф всеки си казва мнението...на едни има харесало, на други не....

Parnasusa у нас ли да го гледам на компа или задължително на кино? В смисъл да не изгубя много от гледането на комп??? Отзиви?

# 503
  • Belgium

Parnasusa у нас ли да го гледам на компа или задължително на кино? В смисъл да не изгубя много от гледането на комп??? Отзиви?

The Imaginarium of Doctor Parnasus ли визираш?

# 504
  • В светлината на слънцето
Отдавна не съм влизала тук, но имах и продължавам да имам работа колкото за целия китайски народ. За съжаление филмът, който горещо ви препоръчах преди време - "Злокобен остров" (Shutter Island) на Скорсезе, няма да тръгва по кината засега. Неясно по каква причина са отложили четири премиери: този филм, "Високо в небето", "Мъжете, които се взират в кози" и "Очи от рая".  Thinking
Във вторник ще гледам "Алиса" и ще дам отзиви. Grinning

# 505
Greene далеч съм от мисълта да споря,но ти визираш само сюжета на филма и нищо друго.
Сюжета е банален - нищо ново, интересно, изненадващо. Напомни ми за холмаркските филми, но не и за оскарски претендент. Ако някой има време за губене да го гледа –  става за неделните семейни следобеди, но определено това не е топ-филм или шедьовър, какъвто се опитват да го изкарат. Имаше шанс да се получи нещо оригинално, ако краят бе друг – а не изтъркан и предвидим.
Както казах, сигурно на фенките на Холмарк би им допаднал.

# 506
Ех, lulumba с това инфо направо ме отчая, че до кината ще стигне някой свестен филм. Три от четирите исках да ги гледам и то на кино Sad карай, да живее Zamunda-та

# 507
Отдавна не съм влизала тук, но имах и продължавам да имам работа колкото за целия китайски народ. За съжаление филмът, който горещо ви препоръчах преди време - "Злокобен остров" (Shutter Island) на Скорсезе, няма да тръгва по кината засега. Неясно по каква причина са отложили четири премиери: този филм, "Високо в небето", "Мъжете, които се взират в кози" и "Очи от рая".  Thinking
Във вторник ще гледам "Алиса" и ще дам отзиви. Grinning

Да и аз се потресох, защото влизам днес да си запазвам билет за "Злокобен остров" (бяха обявили, че днес ще му е премиерата ) и няма... Sad
Ще почакам още малко де, сигурно ще ги дадат. Поне "Очи от рая" и "Високо в небето" ги гледах вече...
И моля те, намирай време да те виждаме по-често   bouquet Чакаме отзивите за "Алиса"

# 508
  • В светлината на слънцето
Кики, аз вчера получих мейл от две фирми-разпространителки и направо останах така  Shocked И двете пишат, че премиерите се отлагат по независещи от тях причини за неопределен период от време. Thinking
За "Алиса" ще разкажа веднага Heart Eyes Отдавна го чакам този филм, че "Алиса" ми е много любима като книга, дано не се разочаровам само. Grinning

# 509
  • Plovdiv
Не знам дали сте говорили за този филм.
Много ми хареса, препоръчвам Everybody's Fine. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт