Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХX

• 56 152
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • София
гледах "Амелия" - надявах се на много повече, предвид историята на тази феноменална жена. много харесах Хилъри Суонк в ролята на Амелия (дори и визуално приликата беше голяма!), аз съм й почитател отпреди, смятам, че е много талантлива.
просто ми се искаше тази история да бъде разказана по-внушително, с повече емоция и вникване в характера и смелостта на тази изключителна жена, а не толкова документално.

за финал един хубав цитат на Амелия Ерхарт (1898–1937) - Смелостта е определената от живота цена на покоя.

# 241
Моля ви,дайте ми мнение за The Collector / Колекционерът (2009) ,заслужава ли си да го тегля.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=209020&hit=1

# 242
Sherlok Holmes - http://www.imdb.com/title/tt0988045/ - интересен е , но има доста фантазия!

Whiteout - http://www.imdb.com/title/tt0365929/ - този е много добър

# 243
  • В светлината на слънцето

Този не бих го препоръчала. Честно.  Peace Доста изсмукан от пръстите сюжет, вяла режисура. Опит да изглежда страховит почти колкото "Нещото" (но без други форми на живот, а само с реални хора и разните им конспирации). Иначе е професионално направен, но попада в средната категория филми, без които спокойно може да минеш. Една от ролите в него изпълнява български актьор - Башар Рахал. За мен лично беше загуба на време.

# 244
Здравейте  някой гледа ли "The Single man "гледам , че  го има по чуждите тракери ? Grinning

# 245
Аз го свалих от някакъв тракер A single man, оказа се, че е fake ...

# 246
Аз го свалих от някакъв тракер A single man, оказа се, че е fake ...

Ще почакаме тогава ,нямам търпение да го  изгледам.. Crazy

# 247
Снощи имах удоволствието да гледам филм от тазгодишната селекция на Сънданс, филмът е Cold Souls с Пол Джамати в главната роля и чудесно епизодично включване на Емили Уотсън. Филмът разглжда темата за душата като орган подобен на сърце, бъбрек и т.н. , тоест нещо, което може да бъде извадено или да ти бъде трансплантирано, но може и да бъде складирано, ако много ти пречи в живота. Филмът има и комедийна страна /диалозите м/у лекаря и Пол Джамати са прекрасни/, но има и драма в себе си. Би се харесал на почитателите на филми като "Да бъдеш Джон Малкович" и "Изгубени в превода". Препоръчвам го с едно наум, на мен лично ми остана като леко незавършен.А още едно наум - надали ще ги пуснат по кината, но да стискаме палци за тракерите.
За тази вечер съм си приготвила MY Sassy Girl, но оригиналната версия, з-то с изненада видях,че Холивуд вече са сдъвкали и тази история.

# 248
  • В светлината на слънцето
Снощи имах удоволствието да гледам филм от тазгодишната селекция на Сънданс, филмът е Cold Souls с Пол Джамати...

Заинтригува ме. Ще го дебна.  Grinning И аз се съмнявам, че ще бъде купен за разпространение. В петък например, разбрах че не са успели да получат правата за разпространение на "Животът е опиат". Не че не може да се намери и по друг начин, но все пак е един от основните претенденти за Оскар.  Thinking Иначе аз лично към него останах леко раздвоена. Отлична режисьорска работа и смятам, че Катрин Бигълоу ще грабне статуетката. Но като цяло филмът ми стои като някакво поредното флиртуване с актуалните теми на деня, за които е ясно, че носят награди. Wink

# 249
.... смятам, че Катрин Бигълоу ще грабне статуетката. Но като цяло филмът ми стои като някакво поредното флиртуване с актуалните теми на деня, за които е ясно, че носят награди. Wink

Много точен коментар!   bouquet

# 250
# 251

Това най-много ми хареса!  Mr. Green

Цитат
Трифонов ... показа на госта си снимки на водещи български политици и го запита какви роли би им поверил в свои филми. С уговорката към тях, че не знае кой какъв е, Бесон коментира:

- Иван Костов - дилър на дрога
- Симеон Сакскобурготски - счетоводител
- Бойко Борисов - лесно е да кажа бодигард... може да играе някакъв лекар
- Ахмед Доган - абсолютно всичко, но каквото и да играе, няма да му повярват
- Сергей Станишев - кмет
- Надежда Михайлова - собственичка на голяма фирма (или пък "Дяволът носи "Прада")
- Татяна Дончева - на добър човек

Извинявам се за офф-а.

# 252
  • в сърцето на един мъж...
Mary, Queen of Scots - исторически филм с Ванеса Редгрейв. На мен лично не ми хареса, очаквах повече. Беше ми ужасно муден и труден, гледах го в продължение на месец по малко Embarassed Препоръчвам само ако сте големи фенове на историческите филми.

Couples Retreat - много приятна комедия за отношенията в една двойка, разглежда различни злободневни проблеми, но от съм хумористичната страна. Леко, неангажиращо филмче, разтовари ме за два часа и си признавам гледах го с голямо удоволствие и се смях много Grinning Препоръчвам за разтоварване след тежък ден Peace

# 253
Serendipity (Знак на съдбата) - http://cat.DMCA-removal-from-Google/movie/view/27/15/306-Serendipity

Сара и Джонатън се срещат случайно в един магазин, когата и двамата посягат да вземат последният чифт ръкавици. Сядат да пият кафе в една малка сладкарница на име Serendipity и когато се разделят, Джонатън пита за името на жената, но тя не му казва. Вместо това,. тъй като тя вярва в съдбата прави няколко неща - банкнота от 5 долата, фулмасер, книга и малко приключения с асансьорите в един хотел.
И висчко това, за да може един ден съдбата да си събере. Дали банкнотата ще се върне до нея , а дали книгата ще стигне до Дбжонатън - идали ще се срещната на етаж 23 ...  гледайте филма. Simple Smile

# 254
  • София
Couples Retreat - много приятна комедия за отношенията в една двойка, разглежда различни злободневни проблеми, но от съм хумористичната страна. Леко, неангажиращо филмче, разтовари ме за два часа и си признавам гледах го с голямо удоволствие и се смях много Grinning Препоръчвам за разтоварване след тежък ден Peace

И аз вчера точно го гледах  Simple Smile
Леко и разтоварващо филмче.
Само дето по едно време мъжете ми звучаха фалшиво, особено като разговаряха четиримата в горичката преди да отидат на партито. По мои наблюдения мъжете не разсъждават така, това си е чисто женско мислене.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 11:01 от Amidala

Общи условия

Активация на акаунт