Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХX

• 55 420
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
  • В светлината на слънцето
Днес имаме развитие на емоциите.  Mr. Green Дъщеря ми от сутринта играе на Алиса и дори си направи сама костюм като на героинята в една от сцените на филма. И храни брат си с бисквитки, с които можел да става малък или голям. В момента и двамата са големи, преди малко бяха мнооооого малки.  Mr. Green Изводът: филмът докосва и по-малките зрители. Особено, ако са отявлени фенове на Алиса по принцип. Peace
 Grinning Hug

lulumba, и малкия ли го води на прожекцията ?  Не му ли доскуча ? Питам, защото и моите са на същата възраст, не съм сигурна  дали малкият ще издържи два часа в киното.

Аааа, него не съм водила. Макар че удари един голям рев вчера за кино. Още е малък за такива неща. Той познава "Алиса" само от класическия анимационен филм. Но днес с удоволствие се вживя в играта на Алиса на кака си Grinning

# 571
A Serious Man - не го пропускайте  newsm74

# 572
The Time Travelers Wife
Страхотна фантастика, много ми хареса. Главния герой играеше Хектор в Троя. Ерик Бана. Той май обича да играе филми с тъжен край.

# 573
Мен не ме грабна много.. Особено в началото.. Към края ми стана по-интересен, но нищо особено за мен Peace

# 574
  • София
Вчера гледах Everybody's Fine. Препоръчвам! Великолепна игра на Робърт Де Ниро. Много човешки, истински.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=212135&commen … 50392#comm3650392
http://www.imdb.com/title/tt0780511/

# 575
Taken http://www.imdb.com/title/tt0936501/ много ми хареса този

# 576
А н и, там за малко има и едно наше момиче - Фани Колар … 86;ва.

Ето и още за СФФ  Предстоящ& … 77;га.

# 577
"Когато си в Рим" - Уникална комедия! Не е за изпъскане!
"Девет" - мюзикъл е с цяло съзвездие от знаменити жени и доста добре измислен.

# 578
Когато си в Рим - наистина ли? Четох, че бил страхотна боза, а го бях зачакала преди излизането още.

# 579
Не знам на мен лично много ми хареса и аз го чаках много отдавна и щом излезе веднага отидох да го гледам и бях много впечателена Simple Smile

# 580
Гледах  "La Captive"- http://www.imdb.com/title/tt0216605/
.....все още  съм под въздействието  на филма ...
Шума  на вълните, които  се разбиват   в брега , насладата  на  група  момичета които се забавляват  по между си   и там  между   тях е  Sylvie Testud(Fear and Trembling). Камерата следи  техните погледи изражения ,разбърканата коса от вятъра ,всичко това заснето   върху  8 мм  лента  Heart Eyes
Накрая  на филма става  ясно ,че  филма е направен   върху  произведението  1925 — "Пленницата" (фр. La prisonnière)  Марсел Пруст .
Много  красива е атмосферата на ,улиците  ,старинните къщи ,подрязаните  зелени лехи ,оградите от ковано  желязо - Париж.
Прекрасна класическа   музика, звучи на фона   на  разговора между   Simon (Stanislas Merhar) и Ariane (Ms. Testud).Края за мен   беше някак неочакван ,тъжен ,мрачен ...Усещаш...  самотата,и   шума на моторната   лодка. Wink
Препоръчвам !

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 19:14 от Bluevelvet

# 581
Гледах "Споделен живот" - много ми хареса! Камерън Диас все я свързвах с разни щури комедии - тук я видях в друга светлина.
http://filmreview.biz/viewmovie.php?id=1638

# 582
Здравейте, препоръчаха ми този филм, сръбски kat porastem bicu kengur, някой гледал ли го е ? и моля ако да, да напише  линк за сваляне, само да не е от Замунда, тъй като в чужбина Замунда не работи Rolling Eyes

Филмчето е много свежо, ако си гледала "Munje", той е пак на същия режисьор- Радивое Андрич. И някои от актьорите са същите:)
  филмът в imdb

Munje! в imdb

Само в замунда го намирам.

# 583
  • София
La teta asustada (The Milk of Sorrow) 2009

не смея да го препоръчам, предвид че от утре тръгва по Филм Феста. толкова не е за всеки този филм, че няма на къде повече. хем не ми харесваше, хем беше толкова красив, че не го спрях до края. не го разбирах, не го усещах, но е толкова особен, изпълнен с тъга и страх, някак изящен, че не можех да не го догледам. харесаха ми много кадрите от Лима, как бяха заснети, както и музиката, изплънена с автентични перуански мелодии, фолклорът във филма, ритуалите, суеверията ми бяха много интересни.
много харесах играта на Magaly Solier в ролята на Фауста - някак грозновата, а в същото време с особена красота. точно като филма.

# 584
La teta asustada (The Milk of Sorrow) 2009

не смея да го препоръчам, предвид че от утре тръгва по Филм Феста. толкова не е за всеки този филм, че няма на къде повече. хем не ми харесваше, хем беше толкова красив, че не го спрях до края. не го разбирах, не го усещах, но е толкова особен, изпълнен с тъга и страх, някак изящен, че не можех да не го догледам. харесаха ми много кадрите от Лима, как бяха заснети, както и музиката, изплънена с автентични перуански мелодии, фолклорът във филма, ритуалите, суеверията ми бяха много интересни.
много харесах играта на Magaly Solier в ролята на Фауста - някак грозновата, а в същото време с особена красота. точно като филма.

След,толкова  хубаво  описание ,няма  как да не го   гледам Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт