Теория на конспирацията?!

• 6 541
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
ОК! Peace Не разбирам какво казваш, но нищо. Hug

# 46
Интересна тема. Съжалявам, но засега само ще се запиша Peace Както беше писал някой по-горе, податлива съм на съмнения за всякакъв род конспирации... в днешни дни.

# 47
Аз гледах за тази ваксина за рака на шийката на матката.Е това е очевАдно !Е*ати рекламата й направиха снощи.Според мен не е чиста работата.

# 48
Ха сега , кажете кой предизвика поредицата от трусове вчера на територията на България?

Ти да не си от контраразузнаването?  Thinking     Wink

# 49
  • Sofia
Има си нАучно обяснение, няма конспирация - големите разрушения са на радиус около 50 км от епицентъра, който е бил на сушата, в близост  (затова и няма цунами - а и това е море, а не океа, т.е. няма откъде да се вземе голяма водна маса.
Не вярвам на конспирации, още повече толкова мащабни...

# 50
Аз гледах за тази ваксина за рака на шийката на матката.Е това е очевАдно !Е*ати рекламата й направиха снощи.Според мен не е чиста работата.
Да, не е чиста работата, ама кога ли ще му излезе краят...

С колежката коментирахме земетресението и пак в този ред на мислене - и ваксинирането. Тя изказа съмнение по отношение на това дали няма да има пренасочване на ваксини, които така и не се употребиха при кампанията срещу свинския грип? Ама, някак не ми се връзва - Хаити и ваксини срещу свински грип newsm78. Тук по-скоро би могло да имат намеса политическите сили, не толкова фармацевтичните компании.

# 51
Бил Гейтс дава 10 млрд. долара за ваксини за бедните/29 Януари 2010 г
Бил Гейтс обяви, че неговата фондация ще отдели 10 милиарда долара в рамките на следващите десет години за разработването и доставката на ваксини на най-бедните страни в света.
"Трябва да направим това десетилетието на ваксините... , допълни той.

Специално разработени за най-бедните страни, чисто нови ваксини за десет милиарда...
Късметлии, а можеше да им приложат отдавна изпитаните.
Пък нашите слуги на народа гласуваха да изкупим за няколко милиона всички количества най-нови ваксини в ЕС, дето другите страни са отказали да приложат. Чак закона промениха, за да ги внесат на мига и дори за няколко дена обявиха епидемиологична заплаха, която отшумя веднага след гласуванията.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 23:21 от Холограма

# 52
  • E-CLM & CH-VD

Има втора част на Зайтгайст,която е още по-интересна от първата и се разказва за кашата,в която сме и ние.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=197387

Има ли го качен на друго място? Замунда не се вижда извън България.  Tired

п.с. Въпреки, че не е по темата, голямо количество ваксини за грип А са закупени от една от арабските държави, Пакистан мисля. От европейски държави, които са се презапасили и сега търсят как да ги разкарат и да си получат парите.

# 53
Има ли го качен на друго място? Замунда не се вижда извън България.  Tired

Пробвай от тук. http://nanoset.net/torrent/15/12/56585/Zeitgeist.II.Addendum.DVDRip.XviD
Не изисква регистрация.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 00:37 от Whatever

# 54

Има втора част на Зайтгайст,която е още по-интересна от първата и се разказва за кашата,в която сме и ние.

Я провери в DMCA-removal-from-Google
Винаги можеш да се "допиташ " до piratebay(потърси в гуугъл за по-точен адрес),но върви бавно,а са ми казвали,че има вируси...То къде ли няма ....

# 55

п.с. Въпреки, че не е по темата, голямо количество ваксини за грип А са закупени от една от арабските държави, Пакистан мисля. От европейски държави, които са се презапасили и сега търсят как да ги разкарат и да си получат парите.
http://www.youtube.com/watch?v=6pgRUpDDrb0&annotation_id=ann … 51&feature=iv
Ако не ти пречи да е на части може да го гледаш и в YouTube.

# 56
  • E-CLM & CH-VD
 Hug Hug Hug Whatever , Китана, Бръмбофръц, благодаря ви!

# 57
Проекта "ВЕНЕРА" има ли бъдеще? Звучи като утопия, но ми се ще да вярвам, че ще е реалност.

# 58
Това вместо запис.

Лили-лу редактирам постинга ти и те записвам собственоръчно...  Grinning
Vache  Grinning

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 20:29 от Vache

# 59
Бил Гейтс дава 10 млрд. долара за ваксини за бедните/29 Януари 2010 г
Бил Гейтс обяви, че неговата фондация ще отдели 10 милиарда долара в рамките на следващите десет години за разработването и доставката на ваксини на най-бедните страни в света.
"Трябва да направим това десетилетието на ваксините... , допълни той.

Специално разработени за най-бедните страни, чисто нови ваксини за десет милиарда...
Късметлии, а можеше да им приложат отдавна изпитаните.
Пък нашите слуги на народа гласуваха да изкупим за няколко милиона всички количества най-нови ваксини в ЕС, дето другите страни са отказали да приложат. Чак закона промениха, за да ги внесат на мига и дори за няколко дена обявиха епидемиологична заплаха, която отшумя веднага след гласуванията.

Ма те са специално разработени да ги депопулират, какво странно, че са нови  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт