Фотокниги

• 40 040
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
brayan__ ,мисля,че това са еднократни кодове,т.е. могат да се ползват само веднъж.при плащането,не се генерират при другите.

Точно така е. Peace

Аз да се пооплача, че от 20-те картички, които поръчах, получих сачмо 10 и сега останалите ще ми ги решипват (явно са пропуснали да ги сложат Crazy). Чакам и един хъб, който никакъв го няма... Сега ще вземат да ми напишат, че и служебния ми адрес е несигурен... Tired направо не знам, само от този сайт имам проблеми с доставките...

# 676
  • София
Благодаря момичета за отговора. Странно ми беше, защото ги нямаше и в facebook страницата на artscow.

# 677
А книгите са все още в процес на обработка...  Rolling Eyes

# 678
5   DiscountCredit   8x8 Photo Book (20 pages)   09/08/2010    Expiring soon, Time Left: 1 day 16 hours 0 mins      No     9971hvd8fu95     Order Now
2   DiscountCredit   8x8 Photo Book (39 pages)   09/08/2010   Expiring soon, Time Left: 1 day 16 hours 0 mins    No    4injdfi5c4fs

Тези изтичат утре. Няма да гиползвам.
И аз имам една книга поръчана на 28 септември. Още е в Processing.  Confused

Има код за календари във фейсбук:
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/notes/artscow/6-free-calendar-credits-in-time-for-new-year/450851767471
Coupon Code: CALCREDS

Expiry Date: 10/12/2010

Effective Period: 15 days

Hug

# 679
 Мерси на всички, които ми отговориха на въпроса за фокусирането.. малей добре, че попитах... наистина в привюто всичко си е фокусирано, дано и книжката дойде на фокус:)

Някой пусна ли си от прословутите книжки 6х6 за 99 цента? Е аз я направих, сложих кода, който ми даде, верно намали, но на 3.99 долара. Това е положението. Все пак си поръчах, нали съм я правила толкова време, а и 4 долара не са нищо. Но защо навсякъде пише 99 цента, а после не е толкова newsm78

И аз видях този код за каленада, но колко намалява и колко излиза в крайна сметка? Явно трябва д апускаме календарите вече, че като знам колко време ги чаках миналата година............

# 680
Аз поръчах книжката 6х6 на 27.09.-излезе ми 0.99 цента.
Заедно с нея пуснах и 50 снимки,които пристигнаха на 05.10. Направо не повярвах колко са бързи.
Но книжката все още е в процес на обработка  Thinking
И моите странички в книгата не бяха на фокус,но в превюто изглеждаха добре.

И аз видях този код за каленада, но колко намалява и колко излиза в крайна сметка?

Вчера пуснах и календара за 12 месеца.Излезе ми 7.99$ шипинга.
Самият календар е 9.99$,но с кода е безплатен.
Дано дойдат навреме тази година.

# 681
и при предната промоция за книжките 4х4 имаше голямо забавяне. предполагам, че понеже е почти без пари, не им дават голям приоритет в изготвянето. книжката 4х4 беше шипната точно 1 месец след поръчката и пристигна за 6 дни.

# 682
Може ли някой да даде календар на български и да обясни как се заменя в оригиналния?

# 683
Някой пусна ли си от прословутите книжки 6х6 за 99 цента? Е аз я направих, сложих кода, който ми даде, верно намали, но на 3.99 долара. Това е положението. Все пак си поръчах, нали съм я правила толкова време, а и 4 долара не са нищо. Но защо навсякъде пише 99 цента, а после не е толкова newsm78
И на мен ми даваше цена 3,99, защото не бях споделила рекламата на стената си във ФБ. Като го направих, ми даде $0,99. Трябвало е да изпълниш точно стъпките или да питаш тук, за да помогнем.  Hug

# 684
  • Враца
Записвам се да следя темата. Мисля да се възползвам от офертата за календарите. Опитвам се да махна английските дати и да сложа наши, но нещо не успявам.

# 685
Днес са ми шипнали книжката 6х6  Party

# 686
Днес са ми шипнали книжката 6х6  Party

На коя дата я пусна и в колко часа?  Laughing Сериозно ми е питането, не гледай, че се смея. Моят уведомителен мейл за направена поръчка е от 25 септември 2010 23:16 часа. А за другата книга изобщо не получих мейл, че е приета....Edit: обаче точно тя е шипната, а другата още не е...
Хич не са ми пуснали писмо, че е изпратена, много са странни- за един долар не им се занимава хе-хе!

# 687
  • pomorie
Записвам се да следя темата. Мисля да се възползвам от офертата за календарите. Опитвам се да махна английските дати и да сложа наши, но нещо не успявам.
и аз я видях но не разбрах доставка има ли и заедно ли трябва да ги пусна всичките календари ??????а моята книжка от 28.09 още е в Processing

# 688

На коя дата я пусна и в колко часа?  Laughing Сериозно ми е питането, не гледай, че се смея.

На 27.09. вечерта  Laughing

Monday, September 27, 2010    10:33 PM     $0.99     PaymentOK     Shipped

Днес следобед са ми пратили мейл,че е шипната.
Имам и уведомителен мейл когато я пуснах.
Трябва и твоята да я шипнат тези дни.

Оферта от Фейсбук за 18 книги 6х6-по 3 книги всеки месец  Simple Smile

Free 18pcs 6" x 6" Photo Books for Six Months

Coupon Code: 6M6X6BKS

Expiry Date: 11/6/2010

Effective Period: 6 months

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 18:29 от erota

# 689
  • София

Миналата година ползвах готов китhttp://www.artscow.com/digital-scrapbooking/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D … D0%B4%D0%B0%D1%80
Замених календар а на кравичката с този, но как да си направя за следващата година не знам. В долния десен ъгъл има една отметка show calendar, ако я махнеш техния календар не се появява. Тази година вече си ги пуснах с техните дати и календарите за бабите вече са при мен и чакат да дойде Коледа Peace

Общи условия

Активация на акаунт