Фотокниги

• 40 057
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Някой пусна ли си от прословутите книжки 6х6 за 99 цента? Е аз я направих, сложих кода, който ми даде, верно намали, но на 3.99 долара. Това е положението. Все пак си поръчах, нали съм я правила толкова време, а и 4 долара не са нищо. Но защо навсякъде пише 99 цента, а после не е толкова newsm78
И на мен ми даваше цена 3,99, защото не бях споделила рекламата на стената си във ФБ. Като го направих, ми даде $0,99. Трябвало е да изпълниш точно стъпките или да питаш тук, за да помогнем.  Hug

Не веднъж, а цели 2 пъти я споделих на стената. След първия път ми даде и кода, който използвах снощи. Може би има нещо общо с бройките- нали казваха,че само първите не знам колко си за деня за по 99 цента. Може би е бил изчерпан лимита.

Имам още едно питане- ако ползвам кода за календарите и поръчам 5, на всеки отделно ли ще ми начислят шипинг, или еднократно само. Все пак в един плик ще летят /плуват, ходят- като се има предвид с каква скорост дойдоха миналата година,май ги бяха пуснали пеша Joy/

# 691
KikiNiki, a имаш ли поне 10 приятели във Фейсбук? Ако нямаш, ти приема акаунта за фалшив и дава цена $3,99.

# 692
  • София
KikiNiki за всяка бройка си смятат шипинг  Peace

# 693
KikiNiki, a имаш ли поне 10 приятели във Фейсбук? Ако нямаш, ти приема акаунта за фалшив и дава цена $3,99.

Ооо имам много, тамън 288. И това не е значи.

KikiNiki за всяка бройка си смятат шипинг  Peace

мерси:)

# 694
  • София
Ей девойки току що видях че имат като продукт ето това нещо в кравата
http://www.artscow.com/photo-gifts/PhotoCube/Magic-Photo-Cube-618
Имам такива кубчета подарявани ми с рекламна цел. Моля ако някой има в своите кредити нещо намаляващо цената на това да го сподели. Мноооооооого го искаммммммм  Praynig Praynig Praynig Излиза ми цена 14,99 + 9,99 доставка. Соленко ми е!
А такова съм виждала и с календар от едната страна за цялата година.

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 21:54 от nonich

# 695
Имам въпросче - ако съм направила книга в един размер, но искам да поръчам същата, но в друг наново ли трябва да редя или има начин да я трансформирам?

# 696
  • Бургас
Имам въпросче - ако съм направила книга в един размер, но искам да поръчам същата, но в друг наново ли трябва да редя или има начин да я трансформирам?

Може да я трансформираш Wink
Отваряш си я с с Edit  и  избираш Save As .Отгоре преди на напишеш новото име ти дава падащо меню от където избираш какъв формат да е книгата;)

# 697
Хванах се да правя датите за 2011.не е трудно,но ми отнема време.като съм готова,ще ги пусна  Hug

# 698
Хванах се да правя датите за 2011.не е трудно,но ми отнема време.като съм готова,ще ги пусна  Hug

В темата за календарите 2011г. едно момиче вече е пуснало .Ако не ти се занимава го казвам,иначе за нас е добре дошло!   bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=522366.0;all

# 699
  • Враца
Аз направих едни. Ето за януари
.
Ако ви харесват после ще намеря начин да ги кача за сваляне. Но като се сложат в календара, трябва малко да се зумнат аут  Laughing, че иначе ги дава недобри за отпечатване.

Към тези, които имат календара, как се закача за стената, виждам, че всички месеци са със различна снимка, пък спиралата е по средата.

# 700
  • Варна
assya_g, супер са, качвай ги в Кравата и твоите! Hug

Има дупчица в средата на на страницата със снимката, за нея се закача. Peace

Супер оферта пуснаха във ФБ току що:
http://www.facebook.com/#!/notes/artscow/mega-deal-50pcs-4-x-6-photo-prints-only-99-cents-shipped/451579497471

50 снимки 4х6 за 99 цента и безплатна доставка, всяка следваща снимка е за 6 цента, също с безплатна доставка. Пуснах за 10 долара 202 снимки Crazy

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 13:24 от chockolina

# 701
  • На брега на морето
 Здравейте и от мен доста отдавна не съм влизала в темата и сега чета доста интересни оферти пускат от "Кравата "
 Мерси на  chockolina   bouquet , веднага се възползвах и пуснах едни 50 бр - скромно  Joy докато избера кои да са другите

# 702
  • София
Сигурно съм от малкото, които нямат фейсбук   Rolling Eyes, но заради тези оферти на кравата ще хвана да си направя един (тоест аз имах ама го изтрих) Laughing

# 703
Супер оферта пуснаха във ФБ току що:
http://www.facebook.com/#!/notes/artscow/mega-deal-50pcs-4-x-6-photo-prints-only-99-cents-shipped/451579497471
Chockolina   bouquet
Пуснах и аз 50 снимки за 0.99 цента  Simple Smile

# 704
Благодаря за кода!
11/10/2010
Това 10 ноември ли означава или 11 октомври?

ani4ka, благодаря ти за отговора  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт