За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 26

• 34 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Kali_N, точили сме си лигите по течния шоколад в 23 тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450028.msg13425127#msg13425127

nana77, забравих да вметна,че малкия не обича бисквитена...Спрях се на торта с компот и плодове от компота от долу...то за друго няма какво да мисля,с тия продукти Rolling Eyes

# 436
  • Бургас На пресечката за Рая
http://209.85.129.132/search?q=cache:hWMNLqaJ1kEJ:deserti.themes … ;client=firefox-a
Виж тук, все нещо ще наподобава на торта ако не ти хареса бързата с хляб....

# 437
ами повечето заглавия на коит осе спирам не се отваря нищо на тях... Wink
Обаче видях Торта с палачинки,която също не се отваря,де...Та идея как се прави торта от палачинки / че преди две седмици я мернах в сладкаринацата,но не посмях да си купя, но тайничко все за нея си мисля/

# 438
  • Бургас На пресечката за Рая
 tuly Намери ли? Ето една...http://vkusnotiiki.net/recipe.php?rec=1556
 newsm78 Значи имаш и брашно newsm44 И ще има торта....

# 439
мммм, нямаш си на  идея как задоволи мен, малкия  и неродена беба с тази вкуснотия....

# 440
Момичета имам нужда от съвет.
Искам да сготвя пиле(филе) с лук, да стане нещо като яхния, но не искам да пържа нищо заради малката, дайте съвет как да я приготвя? Да изпека ли филето, за да стане по-вкусно, защото варено май няма да ни се услади....?

# 441
Здраейте.Някой ще ме светне ли как да направя задушени картофи с копър и 4есън.. по моя на4ин, все стават като картофено пюре с копър  hahaha

# 442
  • София
Искам да сготвя пиле(филе) с лук, да стане нещо като яхния, но не искам да пържа нищо заради малката, дайте съвет как да я приготвя? Да изпека ли филето, за да стане по-вкусно, защото варено май няма да ни се услади....?

Ми намажи го с олио и подправки и го изпечи на плик във фурната. После си сготви лука пък добави месото.

# 443
Здраейте.Някой ще ме светне ли как да направя задушени картофи с копър и 4есън.. по моя на4ин, все стават като картофено пюре с копър  hahaha
Сложи ги в плик.Така не се налага да ги бъркаш и не се раздробяват.Малко масло и копър и се задушават в плика.

# 444
Ами ако сложа всичко сурово в една йенска тенджера, дали ще стане вкусно, напр. лука и пилето с вода и като поуври да добавя домати, подправки и с малко размито брашно да сгъстя соса newsm78 И какви подправки да сложа?

# 445
  • София

Аз не готвя никога със сурово месо - така че или го свари леко - за да изтече кръвта или запечи. После в йената с лук, домати и подправки. Аз слагам магданоз.

# 446
Здраейте.Някой ще ме светне ли как да направя задушени картофи с копър и 4есън.. по моя на4ин, все стават като картофено пюре с копър  hahaha
Сложи ги в плик.Така не се налага да ги бъркаш и не се раздробяват.Малко масло и копър и се задушават в плика.

Мерси Hug

# 447
  • София
Здраейте.Някой ще ме светне ли как да направя задушени картофи с копър и 4есън.. по моя на4ин, все стават като картофено пюре с копър  hahaha

Аз ги правя в тефлонов тиган, картофите обелени и нарязани на шайби,
задушавам в малсо, без вода, те си пускат, поръсвам с вегета и към края
като омекнат слагам счукания чесън. При сервиране в чиния поръсвам с копър  Peace

# 448
  • София
Момичета, дайте ми рецепта за палачинки, които стават на дупчици  Praynig

# 449
  • София
Момичета, дайте ми рецепта за палачинки, които стават на дупчици  Praynig

Ми мъжът ми ги прави елементарно - прясно мляко, брашно и яйца. И стават на дупчици.

Общи условия

Активация на акаунт