Сняг на фандъци в София

• 10 998
  • 233
  •   1
Отговори
# 105
Да цитирам един радио водещ: Красивата снежна приказка в София ще се задържи дълго със съдействието на Столична община.

# 106
  • Sofia
има вятър и заради това е доста студено

# 107
Позачистили са главните булеварди , наистина  Simple Smile
Обаче утре ще е яка поледица . Направо обувайте кънките и ще се придвижваме така  Laughing

# 108
Как е по Сливница - изчистено ли е добре? Утре имам една важна среща рано сутринта и трябва да мина оттам и се опасявам да не  емного заледено.

# 109
Как е по Сливница - изчистено ли е добре? Утре имам една важна среща рано сутринта и трябва да мина оттам и се опасявам да не  емного заледено.

Поразкисна се, но пътят не беше чист, дано има повечко сол, иначе утре ще е лед Tired

# 110
Благодаря, Никол. След онова пързаляне в началото на месеца направо съм се наплашила от ледове. Дано утре да не е голяма поледица.

# 111
  • София
-11 градуса е, представям си колко е заледено ...  Close

# 112
Мда, навън си е пързалка. По-късно ще излизам, дано по главните булеварди поне да са разпръснали сол и химикали. ooooh!

# 113
  • Варна
Какво стана,къде отиде красотата?Запяхте друга песен,а?

# 114
  • София
Какво стана,къде отиде красотата?Запяхте друга песен,а?

Красиво е точно един ден, винаги...  Wink

# 115
Всъщност не е никак зле навън , в сравнение с предишния снеговалеж . Булевардите са изчистени и са си на асфалт - имам предвид бул.България , бул.Черни връх , бул.Арсеналски около басейна Спартак и парка , както и бул.Г.Делчев .
Чак съм изненадана  Simple Smile

# 116
  • при него
Всъщност не е никак зле навън , в сравнение с предишния снеговалеж . Булевардите са изчистени и са си на асфалт - имам предвид бул.България , бул.Черни връх , бул.Арсеналски около басейна Спартак и парка , както и бул.Г.Делчев .
Чак съм изненадана  Simple Smile
И аз по-горе долу същия маршрут (плюс Бул. "Тодор Александров" от Билла-Люлин до Бул. "Христо Ботев", както и самия Бул. " Христо Ботев" до 5-те кьошета) не успях дори веднъж да се подхлъзна Simple Smile  newsm44

# 117
Т.е. утре няма да е такава пързалка да се надяваме...

# 118
Какви ти 20см,тук са поне 30 и продължава да трупа..! Обадих се сутринта на мъж ми да видя как се движи,каза че е страшно положението и яко задръстване.Видял е снегорин в едното платно,но при нас на баира как ще издрапа довечера незнам.. ooooh!

# 119
Моя мъж за един част е успял да измине около километър и половина. Казах му аз да си бачка от къщи днес.

Общи условия

Активация на акаунт