Сняг на фандъци в София

• 10 966
  • 233
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
  И аз го знам фъндъци!

# 32
  Е, добре де, не е ли ясно защо го е написала с "а"? Flutter

# 33
Тази сутрин пристигнах на работа съвсем на време и без препятствия. Мислите си, че бяха почистили? Неееее, просто аз задобрях.
Това ралита, Париж-Дакар, особено Дакар - фасулска работа.

Така се изпедепцахме, че могат да ни правят на маймуни както си искат. Вече в каквито и условия да пътуваме сме безкрайно щастливи и в еуфория, шом сме стигнали цели и на време.
Гадове!

# 34
  • София
Този път е съвсем друга работа. Още не съм излизала навън. Преди няколко дни обаче под моста на Ботевградско се бяха строили снегорини и песъкари, явно нещо се разпределяха. Снощи минах по бул. България и Евлоги Георгиев, на няколко светофара стояха същите (поне на вид  Mr. Green) машини в пълна бойна готовност. Явно някой миналия път не си е получил парите.

И снощи бяха там, по нареждане на кметицата техниката стои строена на ключови места и чака снега, така е всеки път когато има прогноза за снеговалеж.  Mr. Green

# 35
И аз ги видях снегорините, ама у убавото време. Седяха на едно място.
 Ся ги немаше  Crossing Arms

# 36
В Княжево помним и по-големи снегове.. Wink Много и се чудя на варненската тема..Красиво е наистина,боровете са с натежали клони..но да ги гледам зад стъклото,докато бумти камината и климатика работи. Whistling Колата пъхаме в гаража,иначе половин час не ни мърда докато се откопаем.

http://media.snimka.bg/5445/017146119.jpg

http://media.snimka.bg/5445/017146121.jpg
Снимки не съм се сетила да направя, но наистина сутринта в Княжево беше много красиво - бяло, чисто и най-вече непочистено. Особено ако не ти се налага да излизаш, а цял ден да стоиш у дома на топло Peace

# 37
  • София
Този път е съвсем друга работа. Още не съм излизала навън. Преди няколко дни обаче под моста на Ботевградско се бяха строили снегорини и песъкари, явно нещо се разпределяха. Снощи минах по бул. България и Евлоги Георгиев, на няколко светофара стояха същите (поне на вид  Mr. Green) машини в пълна бойна готовност. Явно някой миналия път не си е получил парите.

И снощи бяха там, по нареждане на кметицата техниката стои строена на ключови места и чака снега, така е всеки път когато има прогноза за снеговалеж.  Mr. Green

Е те това е да имаме кметица! Снегорините седят строени и козируват  Crazy

# 38
Загрях.
А аз го приех за повсеместно невежество и се притесних. Mr. Green
Мани, излагация.

# 39
Мислите си, че бяха почистили? Неееее, просто аз задобрях.

Joy

Аз все пак мисля да си купя вериги, въпреки че моята кола не излиза от София.

# 40
# 41
# 42
# 43
Ама виж какво хубаво слънчице грее.
Аз знам кво ще стане сега.
Значи слънцето ще стопи значителна част от снега навън,той ще се превърне във вода,естествено нощес хууууууубаво ще стегне,утре всичко ще е на стъкло,и ако не е топло направо обастновката ще е "един пада,друг върху него".... ooooh!

# 44
Абе фъндък се вика на малко парче вълна. Няколко косъма.
Фъндъци хвърчат, когато се прави секс с голям мерак, когато няма време за романтики и други лиготии, ами се минава направо по същество.

Общи условия

Активация на акаунт