Сняг на фандъци в София

• 10 981
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
Само на нашия, булевард "България", ли не е чистено днес?
Не е само на вашия, гледам Цариградско шосе, нагоре се тътрят колите и бих казла че виждам коловози.

# 76
  • София
Преди малко пътувах с градския транспорт в посока Люлин -Редута и обратно.Абсолютно непочистено,това Оборище,Орлов мост, в Люлин големите булеварди...коловози от сняг.Видях един снегорин с вдигнато нагоре това почистващото отпред.Което ми е много интересно-каква е идеята да върви снегорина с вдигната нагоре почистваща част?Защото често засичам такива.

# 77
  • Абсурдистан
Видях един снегорин с вдигнато нагоре това почистващото отпред.Което ми е много интересно-каква е идеята да върви снегорина с вдигната нагоре почистваща част?Защото често засичам такива.
Ръси само сол.

# 78
Видях един снегорин с вдигнато нагоре това почистващото отпред.Което ми е много интересно-каква е идеята да върви снегорина с вдигната нагоре почистваща част?Защото често засичам такива.

Идеята е, че така се изразходва много по-малко гориво, отколкото със свалено и почистващо гребло, и шофьорът след това може да го открадне.

# 79
# 80
  • София
Люлин 1 - Т.Александров и К.Величков, по целия маршрут, все булеварди и то големи - никъде нямаше почистено. Мъжът ми кара с 20км/ч, но колата беше почти неуправляема.  ooooh! Едва стигнахме на работа. Един единствен снегорин - с вдигнато гребло. АД!!!

# 81
  • София
Ръси само сол.
Не ръсеше нищо,изрично погледнах.Просто си караше.Версията на Фукла ми се вижда по-вероятна. Confused

# 82
Ето малко снимки и от мен,на столичния булевард Г.Димитров Simple Smile

# 83
Пффф наистина е непочистено... приятелят ми каза, че едва е слязъл от Лозенец до Костинброд, а Ломското  в Софийската му част е било умопомрачително на места... На Семинарията е било ужас, върнал се е през Телевизионната кула, само дето там е било страшен лед на места, решил е да са качва на Цариградско - ебаси грешката, както някой каза още малко и може да се каже, че коловози има. Общо взето през 3 места се е опитал да се измъкне и е било кофти работа!?

Аз лично утре ще оставя колата, въпреки че няма да вали (уж) представям си каква поледица ще е сутринта  ooooh!

пп - аз като ви казах, че изпускам всеки голям снеговалеж, вие не вярвахте  Mr. Green

Ето как изглежда Цариградско през камерата там (понякога не зарежда!)

Ето и задръстванията по големите булеварди с червено, което е показателно...до голяма степен - обикновено по това време няма задръствания, натоварване да, ама...червено никога не е! (освен когато вали сняг! ахахха)

# 84
Пффф наистина е непочистено... приятелят ми каза, че едва е слязъл от Лозенец до Костинброд, а Ломското  в Софийската му част е

Това е много полезно нещо. Имаш ли наблюдения дали се актуализира и дали може да му се вярва?

# 85
# 86
Пффф наистина е непочистено... приятелят ми каза, че едва е слязъл от Лозенец до Костинброд, а Ломското  в Софийската му част е

Това е много полезно нещо. Имаш ли наблюдения дали се актуализира и дали може да му се вярва?

Ако питаш за картата със задръстванията - да! В реално време е, подава се информация от колите на градския транспорт и то отгоре си пише кога последно е обновена информацията, а това става на минути  Peace Удобно е да, аз няколко пъти съм си сменяла маршрута като съм я поглеждала, а камерите ползвам, за да видя как е изчистено горе-долу и пак да си направя сметката  Peace

# 87
Обиколила съм днес половин София - Борово - Младост , Малинова долина -в.з. Бункера , после пак през Дианабад към Борово . Никъде , ама никъде не видях да се чисти .
Просто нямам думи за това безхаберие  #Cussing out

# 88

Ако питаш за картата със задръстванията - да!

Мерси, Трейси, много полезно нещо е това, не го знаех!

# 89
  • Belgium
Трейси и аз мерси за линка, много е полезен, ще го ползвам.

Аз не мога да дам актуална информация, защото сутринта като отивах на работа не валеше. Сега натрупа и ще видя как ще се прибирам (в центъра съм).

Общи условия

Активация на акаунт