ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 38 932
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 285
Mомичета, тоз' ви се подиграва

Споко, Дедо, знаем  Wink

die Hexe, сигурно не са го качили още.

# 286
Някой може ли да изпрати  линк към Темата на Нова? Нещо не мога да им намеря видео архива на Нова телевизия, а гледах бтв.

Не са го качили още, имай търпение. newsm30

д-р smile3543 Черкезов

# 287
Последно, това е надсловът на кампанията. Одобрена е "отгоре" Simple Smile

ДА ОТКУПИМ "БЪЛГАРИЯ - ЧИСТА ОТ ГМО!"

Изпратете SMS със съдържание: BEZGMO

На кратък номер: 1966

Цена на SMS с ДДС: 0.30 лв

Кампанията е символичен откуп за управляващите, в чиято почтеност се
съмнява българското общество. Събраните средства ще отидат за разяснителна кампания за вредата от ГМО.

# 288
Другаря Ч-в се е намесил - получих отговор на моя смс - "невалидна заявка" Laughing

# 289
Много добре,  харесва ми това преиграване.  Но на мен като фермер, кой ще ми забрани да използвам най-добрите семена?! Никой! Когато сме пред фали, ако трябва и незаконно ще сеем, но ще уцелеем и ще има фураж за нашите животни.

# 290
И като Ви тръснат една яка глоба, слава Богу, ще фалирате и ще престанете да сеете хубавата ни земя с мутанти.  Mr. Green

# 291
Много добре,  харесва ми това преиграване.  Но на мен като фермер, кой ще ми забрани да използвам най-добрите семена?! Никой! Когато сме пред фали, ако трябва и незаконно ще сеем, но ще уцелеем и ще има фураж за нашите животни.

Защо не си направиш твоя тема, в която да си пишеш за хубавите семена на Монсанто, за прекрасната тор Раундъп, за изключителните качества на аспартам..? Сигурна съм, че ще имаш фенове. За всеки влак си има пътници!

Тази тук е против ГМО.

# 292
Направи си, ама освен него никой друг не писа една добра дума за растенията мутанти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И майките от форума го направиха смешен там и темата му май замря. Simple Smile

# 293
Другаря Ч-в се е намесил - получих отговор на моя смс - "невалидна заявка" Laughing

Как бе?! Аз толкова пратих досега и всичко е 6. И сега пробвах пак - няма проблем.

# 294

Много добре си забравил:
"dimilov

Пуснато на: Чет Яну 21, 2010 1:36 am    Заглавие:    

--------------------------------------------------------------------------------

Черкезов ,леко -полеко лъсва какво се крие зад демагогията ти-искаш да развиваш фермерски бизнес,да произвеждаш генно-модифицирани продукти тук,да продаваш и тровиш децата ни с буклуците си и да потърскваш доволно мръсните си ръчички в Брюксел,а колегите ти фермери да бъдат със замърсени от теб култури, да фалират и в най-добрия случай да станат клиенти на Монсанто.Разбира се идеята ти е ти да си дистрибуторът им.Но имаш пречка,затова лобираш за законодателни промени,за да може буклуци като теб да направят пари от здравето и живота на хората.Ето какво ти пречи:

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
ОСОБЕНА ЧАСТ
Глава първа.
ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА
Раздел I.
Измяна

Чл. 96. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да подрови или отслаби властта в републиката или да й създаде затруднения лиши от живот държавен или обществен деятел, се наказва с лишаване от свобода двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
(2) Който със същата цел причини тежка телесна повреда на такова лице, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

(3) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с целта по ал. 1 чрез палеж, взрив, наводнение или друго общоопасно деяние причини смърт на едно или повече лица, се наказва с лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години, с доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Чл. 97. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с посочената в предходния член цел извърши общоопасно престъпление по чл. 349 или 350, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

Чл. 350. (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) (1) Който изготви храни или питиета, предназначени за общо ползване, по такъв начин, че в тях се създават или попадат опасни за здравето вещества, както и онзи, който продава, предлага за продан или по друг начин тури в обръщение такива храни или питиета, се наказва с лишаване от свобода до пет години.
(2) Който наруши правила, уреждащи добива, производството, преработката, съхранението или търговията с животни, суровини, храни или питиета, предназначени за общо ползване, и с това изложи на опасност здравето или живота на другиго, се наказва с лишаване от свобода до три години.

(3) Ако от деянието по ал. 1 и 2 е последвала средна телесна повреда за другиго - наказанието е лишаване от свобода до шест години, ако е последвала тежка телесна повреда за другиго - лишаване от свобода от една до осем години, а ако е последвала смърт - лишаване от свобода от три до петнадесет години.

Чл. 350а. (Нов - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Който в нарушение на закон произвежда или предлага на пазара храни, храни за животни или ветеринарномедицински продукти, или питиета, и с това изложи на опасност живота или здравето на другиго, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Черкезов,жалката ти душичка се плаши от горното и се моли някой да ти повярва,за да се изпълни гнусният ти план-това е всичко.Съгласно и на основание подвеждащата информация ,която представяш, целите ,които очевидно си поставяш и средствата ,които използуваш,си измамник.
За измама си има цял раздел в същия Наказателен кодекс:
Раздел IV.
Измама

Чл. 209. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода до шест години.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) Който със същата цел използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до три години.

(3) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) В маловажни случаи по предходните алинеи наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация.

Чл. 210. (1) За измама наказанието е лишаване от свобода от една до осем години:
1. ако деецът се е представил за длъжностно лице или за лице, което действува по поръка на властта;

2. (изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) ако е извършена от две или повече лица, сговорили се предварително за нейното извършване;

3. (доп. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) ако измамата е извършена от длъжностно лице или от пълномощник в кръга на неговата длъжност или пълномощие или от лице, което непосредствено извършва по занятие сделки с валута в наличност;

4. ако е извършена повторно в немаловажни случаи;

5. (нова - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) ако причинената вреда е в големи размери.

(2) (Нова - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) В случаите на точки 4 и 5 съдът може да постанови конфискация до една втора от имуществото на виновния.

И точно поради това ,че вредите нанесени от теб ще са в големи размери и ще си атакуем поради горните основания,ти трябва да отпаднат законовите ограничения и безнаказано ти и твоето Монсанто да ни тровите и поставяте под своя зависимост в името на вашите печалби на наш гръб."
 "

Познаи  колко бгмами са адвокатки и съдийки?

Гадния КМЕТ - кошмарът на другаря Черкезов по всички форуми.

# 295
  • София

и на мен ми даде "НЕВАЛИДНА ЗАЯВКА!

моля, да се провери случая!

ГРЕЙС?!

# 296
Хора, не знам. Аз три пъти пратих сега да видя. Всичко си е наред. Какъв текст пращате? Нали bezgmo?

# 297
От М-Тел става, няма проблем

# 298
вече е ок Grinning

# 299

и на мен ми даде "НЕВАЛИДНА ЗАЯВКА!

моля, да се провери случая!

ГРЕЙС?!

Никой не може да избяга от кармата си, или закона за причина и следствие!

Общи условия

Активация на акаунт