ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 38 951
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 225

Те не могат да направят това за 1-5 години. Ако НИЕ ХОРАТА НЕ КУПУВАМЕ ПРОДУКТИ КОИТО СЪДЪРЖАТ ГЕННИ МОДИФИКАЦИИ те какво ще ги правят тези продукти Simple Smile.

А какво да купува бедният и все по-обедняващ българин, рожбе? Генномодифицирана соя има навсякъде - от вафлито до саламите. Виж етикета на суровото пиле, което купуваш - има поне 6-7 съставки, които не би трябвало да са там, ама са.
Не можем всички да живеем на село, да си копаме градинките и да си гледаме прасенца и кокошчици.
Проблемът с ГМО не е само в храната на хората, а във въздействието му върху цялата еко-система. И върху икономиката на страните, в които са плъпнали.

Дори и тези, които имат градинки, нямат никаква свобода. С какво ще хранят животните? Къде ще купуват семената за домашния домат? Монсанто е гигант и ще глътне и малкото български аграрни предприятия.

А не мога да разбера, как е възможно да се вярва на този концерн така сляпо! Кодова дума Anniston, Alabama... Плащат за процеса, който се разглежда десетилетия, и на пострадалите около 700 милиона и всичко е ок!

П.П. Моля, игнорирайте провокаторите в темата!

# 226
Грейс,къде си да напомниш,че темата е работна и да не се връзваме на провокациите на нежелани гости,че става размиване.........зациклихме нещо
в 19,30 гледайте BTV  ще дават фирма за мутантите,да видим какво са съчинили тези,че нещо ме съмняват

# 227
И аз трябва да си мълча така ли. Да си мълча че Манева е враг №1 на българската природа...

И Пенка Начева.  Mr. Green

# 228
И аз трябва да си мълча така ли. Да си мълча че Манева е враг №1 на българската природа...
И Пенка Начева.  Mr. Green

Тук ще замълча тактично,  Wink но мнението за Манева няма да променя... Таз жена колкото пъти дойде в Министерството толкова пъти разказва играта на българската природа...

# 229
Последно така харесва ли ви:

ДА ОТКУПИМ ОТ ПРОДАЖНИЦИТЕ БЪЛГАРИЯ – ЧИСТА ОТ ГМО!

И т.н.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 19:57 от _Grace_

# 230
Тази вечер - Темата на Нова ще е за ГМО.

# 231
Тази вечер - Темата на Нова ще е за ГМО.

И бТВ репортерите.

Ще се раздвоя.

P.S. Всъщност, няма да се раздвоя. Темата на нова ще е по-интересна.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 18:56 от _Grace_

# 232
  • София
Дон,

Емоциите никога не са били добър съветник.

Много е вероятно да си прав за въпросната Манева!

На нас сега ни е нужно хладнокръвие, спокойствие, твърдост,

никакво отстъпване, действия до дупка придружено с будност и високо съзнание!

Ние сме отговорни пред децата си за това, с каква храна ще израснат и укрепната телата им!

Искам да дам биологично чиста храна на детето си днес, утре и така докато порасне!

Това е мое право и аз ще го отстоявам!

Силата на майката е голяма - ако трябва ще преобърне земята, но ще спаси чедото си.  И никакви хабилитирани  не могат да застанат с аргументите си пред една майка!

Искам БЪЛГАРИЯ да е с ЧИСТО БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ!

# 233
Ако потребителят Черкезов е истински, той може би се вълнува от ГМО заради бизнесът с биогоривата.

Ако бизнесът с биогорива наистина го интересува, то няма начин да не е запознат с водещия опит на Канада и Щатите и да знае, че поне на този етап на биогоривата не се гледа като на спасение... С днешните използвани технологии за добиването им биогоривата са твърде скъп лукс...
Но ме съмнява д-р Черкезов да гледа чак толкова напред в бъдещето, съдейки по елементарните му изпълнения из форумите...

Казваме, че и политиците на запад също мамят и крадат. Да, така е. Но доста често те го правят с мисълта, днес да крадат така, че да има какво да крадат и утре. Една характерна особеност на българските политици и техните слуги е, че те крадат за определен момент - точно сега и колкото могат, защото за тях "утре" не съществува...

# 234
Заедно ще постигнем равновесие на всички нива и накрая, всички ще бъдат доволни smile3525 smile3525 smile3525

Знаеш ли как ще те уравновеся на всички нива, ако ми паднеш!

# 235
Грейс защо сменяш първоначалната идея,вчера се писа,че парите за да си откупим чистотата на България от правителството,а сега пишеш друго

# 236
  • София
Равновесието може да се постигне единствено и само,

ако

България е зона с Биологично Земеделие, без сянка на съмнение за ГМО наличие!

Иначе ще се сбогувам с приятели, които са готови да емигрират, а и аз ще се замисля сериозно по въпроса!

България не е единствената страна в света!

Евдокия Манева да храни внучето си с ГМО,

аз на сина си няма да му предложа такава алтернатива!

Не съм раждала детето си, за да го тровя още от прохождането му

Точка!

Сигурна съм, че всяка майка в Бг ще го каже същото!

# 237
Заедно ще постигнем равновесие на всички нива и накрая, всички ще бъдат доволни smile3525 smile3525 smile3525

Не знам какво имаш предвид, но предлагам да си разменим кординатите и да пием кафе утре преди митингувата демокрация    Laughing Laughing Laughing

# 238
Грейс защо сменяш първоначалната идея,вчера се писа,че парите за да си откупим чистотата на България от правителството,а сега пишеш друго

Аз не съм много сигурна дали и как да стане. Ако напишем правителството, няма да е вярно, защото всички, освен управляващите са против закона. А ако напишем "управляващите" ще се политизира кампанията. За това.

Никой не даде по-добра идея и затова го оставих така.

Не знам какво имаш предвид, но предлагам да си разменим кординатите и да пием кафе утре преди митингувата демокрация    Laughing Laughing Laughing

Става. Вземи си каска, наколенки, налакътници, накоремници и всякви други ници....

# 239
  • София
Grace,

Hug

Общи условия

Активация на акаунт