ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 40 473
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 450
Галя Щърбева била потресена от всичко, което е чула и видяла там. Има запис на цялото заседание.

А няма ли откъде да се издейства стенограмата на това заседание? Търсих я на сайта на МОСВ, но там има само нещо като протокол, но не и стенограма...
Аз искам да зная имената на членовете на консултативната комисия.
Мисля, че това е информация, която журналистите имат право да изискват със запитване. Съставът на тази комисия се определя от министъра на ОСВ.

Пуснал съм от името на BNews.bg искане да ми дадат списъка, както и прословутото писмо от ЕК. По закона за достъп до обществената информация трябва да ми дадат инфото за 2 работни седмици. Днес е третият ден!

# 451
Цитат
На 2 февруари - премиерът Бойко Борисов ще открие нов лабораторен комплекс в сградата на Централната лаборатория по обща екология при Българската академия на науките. Събитието ще проведе от 10 ч.

На официалното откриване ще присъстват министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът на околната среда и водите Нона Караджова и председателят на БАН акад. Никола Съботинов.

Познайте дали няма да го питаме за ГМО=то!!!!

# 452
Цитат
На 2 февруари - премиерът Бойко Борисов ще открие нов лабораторен комплекс в сградата на Централната лаборатория по обща екология при Българската академия на науките. Събитието ще проведе от 10 ч.

На официалното откриване ще присъстват министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът на околната среда и водите Нона Караджова и председателят на БАН акад. Никола Съботинов.

Това е шансът ни!

# 453
Галя Щърбева била потресена от всичко, което е чула и видяла там. Има запис на цялото заседание.

А няма ли откъде да се издейства стенограмата на това заседание? Търсих я на сайта на МОСВ, но там има само нещо като протокол, но не и стенограма...
Аз искам да зная имената на членовете на консултативната комисия.
Мисля, че това е информация, която журналистите имат право да изискват със запитване. Съставът на тази комисия се определя от министъра на ОСВ.

Пуснал съм от името на BNews.bg искане да ми дадат списъка, както и прословутото писмо от ЕК. По закона за достъп до обществената информация трябва да ми дадат инфото за 2 работни седмици. Днес е третият ден!

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 08:38 от минзухар

# 454
Цитат

Това е шансът ни!

ХОРААААА, давайте да го причакаме там! Майките с децата! И да си издействаме среща за картичките!!!!

# 455
ето и моята публикация за ГМО- http://yboykova.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html

гласувайте и със свежо бутона, за да може да я видят повече хора

# 456
Новата ни обща позиция и цел! Съгласни ли сте? Ако да, това трябва да искаме на първо място във всяка една картичка и във всичките си изявления оттук нататък.
Да, да, да, напълно съм съгласна!

Идеята да се пресрещне ББ на това събитие е много добра! Дано има и журналисти, които да го подпитат по тази тема!

# 457

Да, да, да, напълно съм съгласна!

Идеята да се пресрещне ББ на това събитие е много добра! Дано има и журналисти, които да го подпитат по тази тема!
[/quote]

Това ми бе тайната мисъл, като го пуснах. Адресът на  Централната лаборатория по обща екология е: град София, ул. Ю.Гагарин 2

# 458
ето и моята публикация за ГМО- http://yboykova.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html

Галсувах даже!
_Grace_ - преписала си от мен. Това е добра идея, само не знам там какво представлява сградата и дали ще е достъпно да се доближите до Него - ББ!!!

# 459

[/quote]

Да не мислиш, че са чели точно тоя закон?  Mr. Green
[/quote]

ЧЕЛИ„ Не чели =  ако откажат, ще ми е интересен мотивът им.

# 460

Галсувах даже!
_Grace_ - преписала си от мен. Това е добра идея, само не знам там какво представлява сградата и дали ще е достъпно да се доближите до Него - ББ!!!

ТОЙ Е ТАКЪВ ПОПУЛИСТ. ДАЛИ ЩЕ ПРОПУСНЕ ДА СЕ ОТЪКА У ХОРАТА?

# 461
Ще има ли журналисти?!

# 462
# 463
# 464

ДА! АЗ ще пратя колежка и екип с камера. Бойко винаги го следват БТВ, ББТ и ПРО.БГ. НЕ знам само дали те ще го питат за ГМО. Ние обаче ще питаме

Общи условия

Активация на акаунт