ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 38 897
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 990
Мале, с Йотова? Не може ли с някой наш човек? Не съм сигурна, че Йотова ще е достатъчно компетентна. Някой има ли връзка с нея? Ако ще е само тя, поне да опитаме да я "подковем".

# 991
За становището единствено не поддържам предложението за референдум.  Не е необходимо да плащаме за нещо, което е толкова очевидно. Управниците също го знаят.  Това си е мое мнение, разбира се, не го натрапвам.

Мале, с Йотова? Не може ли с някой наш човек? Не съм сигурна, че Йотова ще е достатъчно компетентна. Някой има ли връзка с нея? Ако ще е само тя, поне да опитаме да я "подковем".

Гледала съм по телевизора как  Йотова  ръфа  Цецка и още една. Хич не я подценявай.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 19:30 от минзухар

# 992
Ох, гледах Бтв. Егати долната и продажна тв! По-ехидно и презрително не можаха и да го отразят! Повръща ми се! Да не говорим, че тия от правителството вече съвсем за глупаци ни взеха. Абе като толкова искате да защитите земята и да успокоите народа, защо ще го приемате тоя закон бе? От целия репортаж излезе, че ЕС иска ние да пуснем ГМО в природата, обаче, видите ли, ние мислим за българското и опазването му, за чистотата на природата и културите, и затова ще "излъжем" ЕК с някакъв закон, пък ще му турим мораториум! ooooh! Бог да й е на помощ на тази държава и на този народ!

Министър Караджова vs Йотова, смях голям.Тази Йотова откога участва в диспута по ГМО? Тия са същите гнустари, просто сега се опитват да яхнат гребена на вълната!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 19:49 от Доня Туфиня

# 993
Тео за писмото:
Мисля, че е много разводнено, липсва му твърда позиция. Според мен трябва да се промени стила и в него да влезе ултимативен тон, защото по нататък на къде ?  Те ще си приемат закона, а ние ще им се молим !!! НЕ СТАВА
Тези хора трябва да разберат, че са там защото част он населението ги е избрала, а не са пожизнено и не точно за 4 години. Живота им в парламента може да се окаже много по-къс ( колко ли, колко ли може да изтърпи гражданското общество у нас ? )

Цитат

Тия са същите гнустари, просто сега се опитват да яхнат гребена на вълната!

Да съгласен съм, обаче ..., ако вършат работа за за промяна на закона в наша полза - ЗАЩО НЕ ?

# 994

Йотова е евродепутат и е много устата.

Вероятно ще ги кисне за това, че изобщо са излъгали с това писмо, за да си развържат ръцете и да вредят.

Ноооо, задължително трябва да говори, че никакъв мораториум няма да мине пред ЕС и с това само ни заглавичкват.

А приетият гнусен закон ще е факт.

# 995

Йотова е евродепутат и е много устата.

Вероятно ще ги кисне за това, че изобщо са излъгали с това писмо, за да си развържат ръцете и да вредят.

...

Абсолютно  Peace не я подценявайте.

# 996
Ох, гледах Бтв. Егати долната и продажна тв! По-ехидно и презрително не можаха и да го отразят! Повръща ми се! Да не говорим, че тия от правителството вече съвсем за глупаци ни взеха...

Вижте, такава е работата на пиарите на продажниците. Занаят. Ще се опитат да ни изкарат "луди" и "прости", щото не им останаха други аргументи. Сега очаквайте лавина от подигравки по наш адрес. И опити да се компрометира идеята ни.

# 997

Да съгласен съм, обаче ..., ако вършат работа за за промяна на закона в наша полза - ЗАЩО НЕ ?
Разбира се, просто не им вярвам 100%. Разбира се, ние можем да ги "употребим", но много внимателно. Защото може и към техните джобове да потече нещо, знам ли.... Вече не вярвам на нищо що се води "политик"!

# 998
Биофермерите обмислят протестни действия

http://fermer.bg/news/1238/1/biofermerite-obmisliat-protestni-dejstviia.html

# 999
Всичко, което се случи днес не трябва да ни успокоява и отклонява от целта- България чиста от ГМО. Всички вие сте прекресни хора, които знаят много и в това е разковничето. От вниманието ви не убегна нито една стъпка на тези подли същества. Много хора са готови за нов протест. На няколко пъти в мненията на хора, подписали петицията срещнах въпрос, дали не е възможно, да получат имейл с инфо за следващ протест. Та възможно ли е, когато се уточни нова дата, да се уведомят подписалите петицията? Извинете, ако звучи налудничаво, но не се сещам за друг начин, да се съберем повече хора.

# 1 000
Писмото до Цачева и депутатите трябва да е в дух такъв, че след толкова много увъртания и доказаните дебели опашати лъжи на правителството, ние не вярваме във волята на управляващите да спрат ГМО в България. Дори напротив - те доказаха, че са заинтересовани от точно обратното.

Ние съзирираме гаранциите за това единствено в закона, които предстои да бъде  приет.

Пак обявиха темата на "Сезмограф" :

Нона Караджова срещу Илияна Йотова - за европейските изисквания и българските спекулации.

# 1 001
Да, но свързан със закъснели плащания по фондовете....

# 1 002
  • София
Hyppolita,

изчисти кутията си, за да ти пратя нещо на Лични!

# 1 003
... Пак обявиха темата на "Сезмограф" :

Нона Караджова срещу Илияна Йотова - за европейските изисквания и българските спекулации.

Леле, това е много неравностойна битка  Grinning от Герб изпращат пушечно месо. Илияна Йотова ще я отнесе тази като Дунава перушинка.

# 1 004

Разбира се, просто не им вярвам 100%. Разбира се, ние можем да ги "употребим", но много внимателно. Защото може и към техните джобове да потече нещо, знам ли.... Вече не вярвам на нищо що се води "политик"!

Карай го по-прагматично Туфиня.
Освободете си главите от боички. Няма по-глупаво нещо.

Кой го е приемал този закон? Ако са искали, да са направили това, което сега правят днешните с него, все са щели да се разберат и да го направят.
На мен Йотова не ми допада като излъчване, но смятам да я слушам какво говори. Ако е правилно - ОК, ако не - ще дюдюкаме. Какво общо имат тука цветове и пр. декорации.
Прилагайте на политиците "недискретния скенер" и готово - там цветове не се виждат.

ПП Да не би да ви хареса пързалката на някой анти-бъсъпъ с "доктор" какъв беше...
Да си се надбягват в опозицията, като ще ни подкрепят, но да не се спъват по коридорите, докато не свършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт