Юлски бебета - Тема 24

• 19 187
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте Hug

Тия дни съм от пасивните съфорумци....не ви изпускам от поглед, но нещо не ми се пише...
Много се забавлявах с темата с годежните пръстени:peace:
Относно сядането, точно Драганов ни каза, че единственото, което се прави до годинката е от 6-ти до 8-ми месец, да му се помогне да седне (това включва и подпирането с възглавници).

При нас новото е, че успешно въведох пуйка и въпросът ми е колко време да изчакам до следващото месо?

# 706
  • София
Eйй Маймунче, как ме излови  Mr. Green
Здравейте на всички Hugето ме пак , дано този път не е като последния, когато щях да съм мн сериозна и ме няма вече месеци и повече Embarassed Mr. Green
Честито на Драга, мила добре дошла в отбора на полуомъжените Joy ний скоро сватба май няма да вдигаме, дано ни предварите.
Стискам палци за Меги на Стрелче.

Ние сме добре, имаме си зъбче, седи седнала от месец горе-долу, занимава се вече сама и издържа доста време с играчките. Със захраннването сме в момента на плодовете, минахме зеленчуците и сега минаваме плодовете, каша й давам мн рядко, вода почти не пие, кърмим се първо и тогава ядем. В момента Цвети е около 9100кг и 70 см. Будим си се нощем упорито за хапване, ама то не е катопреди хапването ами си е поцокване по навик.  Паднахме вече и ние ама от високо - от столчето за кола, което беше на масата Tired добре, че имаме много air-беци та няма никакви поражения.
Поздрави за всички , аз се връщам след малко  Mr. Green
Джиджи,  Hug аз оставям по 3 дни и тогава въвеждам. Опс, лош отговор - до следващо месо ще изчакам около две седмици.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 21:16 от galeto123

# 707
А, Галето...позната си ми от някъде Joy HugHug Браво на Цветето, много е пораснала Hug Що изчезваш така бе Галенце...хайде около Великден пак да се включиш  Mr. Green Wink Heart Eyes

# 708
  • София
А, Галето...позната си ми от някъде Joy HugHug Браво на Цветето, много е пораснала Hug Що изчезваш така бе Галенце...хайде около Великден пак да се включиш  Mr. Green Wink Heart Eyes

Mr. Green ша са включаа, обещавам. То Великден е другия месец почти - тамън  Joy

# 709
Мда може и по другата коледа  Twisted Evil
Джиджи за моя изненада в блога на Косе Босе четох, че трябва да има 20 дни интервал между отделните меса. Нямам идея защо.
Ох съседа отгоре сега е решил да бръмчи с няква бормашина и да тропа и моя вземал една метла и тропа на тавана   Joy

# 710
Аз основно от Косе Босе се ръководя, но искам и тук да събера мнения по въпроса Peace...(Ем, направо да отиде да им тропа на втарата)

# 711
  • София
Джиджи, желателно е да изчакаш поне две седмици преди да въведеш следващото месо, като междувременно даваш през ден от вече въведеното месо. Hug Да нагушкаш Стелличка от нас!  love001

# 712
# 713
Добър вечер момичета Simple Smile))
Нямам много време да ви чета , а и честно казано нямам особено настроение, но искам да ви подам една статия за това как се определя датата за Великден...понеже ми стана интересно и до сега никога не съм се замисляла защо всяка година е на различна дата.....
Еми заповядайте, на мен лично ми стана  лошо до като чета, защото все пак нищо не разбрах, особено това с формулите на Гаус...      http://www.eagle-soft.com/documents/easter.pdf

Лека нощ и поздрави на всички

# 714
  • При децата ми
Привет момичета!
Пак не съм ви чела, имам още 10-15 стр., ама какво са те Whistling
Ние се захранихме в сряда с пюре на "Хип" и реакция нямаше! Praynig Пюрето беше от ранни моркови и много ѝ хареса. Въведох го за три дни и от събота ядем второ пюре. Flutter
Връщам се да ви чета, че току-виж след малко нова тема! Crazy
Ставам, че ме викат. Heart Eyes

# 715
  • София
Джиджито аз месата ги въведох през десетина дни заек, пуйка, пиле, хапваме ги вече близо месец и половина и наскоро предложих агнешко, но тя изяде две лъжици (пюре на хип беше агнешко с някакви зеленчуци) и категорично ми го отказа и повече не съм й предлагала явно не й харесва, за сега все нещо отлагам телешкото защото чувам около мен захранили мами, че бебчетата получили  алергии от него, но скоро мисля и него да предложа, че в камерата имам замразени телешки кубчета от "познато" теле, та да почвам да й готвя и от него.

# 716
Добра вечер на всички Simple Smile

И аз съм от пасивните тия дни. В събота такова оливане му направихме, да не опсивам...Мъжът ми излезна по мъжки, аз с една приятелка и после се събрахме на клуб. Дружно се понапихме (аз с любимото мохито )и ни беше много гот. Идния уикенд пак ще направим излизане, само че в петък, че в неделя ми дойде нанагорно, когато взехме Ру...  ooooh! Embarassed Joy
За първи път го оставихме с детегледачката и всичко беше Ок. Малко трудно го приспа и като се прибрахме жената видимо беше много изтощена  Joy Май Ру се беше справил с нея, а не тя с него - предвид колко е лесен за гледане  Laughing

Гале, недей бяга повече така и пусни някоя снимка на Цвети, да й се порадваме  Peace Hug

Прашец, на мен педи ми каза да давам Агнешкото последно /предпоследно де, преди свинското/, защото при нея имало доста деца с алергии от него..  Peace

Стискам палци за Маги, само добри новини да носи мама !!!  Praynig Praynig Peace

Момичета, кога мислите да слагате на гърне? От другата рода пускат някакви намеци, ама на мен ми се струва рано. Мислих си към първата годинка, лятото да почнем опити, без да го насилвам... Вашето мнение ?

# 717
  • София
Привет и от мен,

такъв мързел ме налегнал. Чета ви, но не ми се пише, може би защото няма нещо кой знае колко интересно.
Мамбина, ще започна да слагам Тони на гърне тези дни за по няколко минути в определено време. Т.е. след сън. От няколко дни го слагам за по- малко да седи, хванал се за решетката на леглото. Сам без възглавници или други "подпори" все още не може, а и аз не бързам за никъде.
Да попитам  newsm78, много се чудя... Тони докато беше на кърма категорично отказваше вода и чай. От един месец (може и малко отгоре да е) не го кърмя и продължава да отказва водата и чайчетата. Пробвах няколко варианта на Хип - резултата е един и същ -  Sick Пюрето от моркови му е много, много вкусно. Дайте някаква идея какво да пробвам като течност да му дам... newsm78

# 718
  • София
Мамб при нас агнешкото се яви пред- предпоследно преди телешкото и свинското (от месата които смятам да й давам), реакция нямаше, но тя никак не го хареса и аз реших повече да не й го предлагам. Като поотрасне ако види в някоя чиния и й хареса да си хапва сега приключих с него, то такова отвращение с позиви за повръщане не ми е демонстрирала никой друг път, не мисля да я насилвам с никоя храна която ми показва, че не харесва, по тази причина не давам и карфиол и броколи, та така с нашите манджи. За гърне още не съм мислила, ще го карам по интуиция ще пробвам от време на време предполагам, че около годинката и ще я следя как се държи тя ще си покаже кога е готова.
Сиско ние вече одавна сме захранени, а не иска да пие никакви течности различни от млякото. Всеки ден предлагам чай (на Хип различни видове) или вода, някои дни и двете, но тя и две глътки не изпива, ами какво да я правя сигурно не е жадно детето.

# 719
  • София
cveten prashec , и аз така започвам да си мисля, че организма му не изисква вода, но все ми се струва, че трябва да пие.
Между другото аз изобщо не пия течности. Пиех много вода, по време на двете си бременности и докато кърмех.

Общи условия

Активация на акаунт