Юлски бебета - Тема 24

• 19 967
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • София
ох, Стрелче, стискам палци за Маги и се моля да бъдете силни и двете и да се оправи малката Маги....направо изтръпнах като те четях.........как така гърч............и  защо не ти дават информация?

# 541
Стрелче,  Hug Дай Боже, Маги бързо се оправи  Praynig Не искам да си представям какво сте изживяли  Confused
Много е неприятно, че в Бг докторите продължават да се държат с нас все едно сме им длъжници Confused Как може такова отношение да имат, недопустимо е, никъде в света го няма това  Close

# 542
  • София
Олеее влизам да се оплача, че моята майчица пневмония я тръшна и какво чета...ужас!
Стрелче, миличка, само мога да гадая какво ти е  Cry Стискам силно палци Маги бързо да зе оправи и да не се повтарят тези неща. Моля се, от все сърце скро да сте си с нея у дома и всичко да е зад гърба ви  Praynig Praynig

# 543
  • София
Стрелче всички те мислим и очакваме с нетърпение да ни зарадваш с добри новини! Духом сме с теб. Позволих си да изразя общото мнение изказано по-горе в постове, защото както много пъти съм казвала вярвам в силата на мисълта, още повече в колективната мисъл, а знам, че на майката в такъв момент й е най-трудно да мисли положително, за това ние обединяваме нашата положителна мисъл и ви я изпращаме на вас.  Hug Hug Hug

# 544
strelche® от все сърце ти пожелавам възможно най-скоро да получиш добрите новини и да гушнеш малката си принцеса  Praynig Praynig Praynig

# 545
  • София
Фелисити и твойто майче бързо да оздравява, брей какво става много болни от началото на тази година, дано бързо се оправят и да няма повече!

# 546
  • София
Стрелче, моля се за вас! Дано скоро ни зарадваш с добри новини!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 547
Стрелче всички те мислим и очакваме с нетърпение да ни зарадваш с добри новини! Духом сме с теб. Позволих си да изразя общото мнение изказано по-горе в постове, защото както много пъти съм казвала вярвам в силата на мисълта, още повече в колективната мисъл, а знам, че на майката в такъв момент й е най-трудно да мисли положително, за това ние обединяваме нашата положителна мисъл и ви я изпращаме на вас.   Hug Hug Hug
Подкрепям!!! Тъкмо щях да пиша, Стрелче, че не изпълни темата с негативизъм, а напротив... сега трябва да загърбим негативизма и да сме позитивно настроени повече от друг път! Изпращаме всичките си положителни мисли на Маги, защото тези мисли могат да направят много! Утре чакаме хубавите новини за оздравяващото слънчице!  Hug

# 548
Стрелче,
и ние стискаме палци всичко да е ОК, и час по-скоро да видиш Маги.
Изпращам ти цялата вяра, която имам и чакам добри новини. Hug Hug Hug

# 549
  • София
И ние в къщи се молим за вас  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Praynig

# 550
Преди малко се прибрахме от гости и реших по късни доби да ви нагледам и какво виждам  Sad
Стрелче, имаш и нашите стиснати палци, дано Маги скоро се оправи и да си я гушнеш, ще чакаме да се включиш с добри новини  PraynigHug

# 551
  • Canada
Гледам че посред нощите няма мами на линия, което си е добра новина... Wink

# 552
Стрелче - имаш много стиснати палци и много положителни мисли от нас. Всичко ще бъде наред, имай вяра.  Hug

Фелисити - бързо да се възстанови и твоята мама  Hug
Маймунче - и нашия мънори не яде не сладки неща, но това се отнася за плодовете. Няма да близне плодово пюре, макар в началото да ги ядеше, ако вътре не съм сложила АМ, за да стане сладко. Обаче със зеленчуковите и месните не е имало проблем. Сякаш разграничава вкусовете. Пробвай.

# 553
Стрелче, изтръпнах направо...моля се и аз да се оправи бързо дъщеричката ти и да си е вкъщи Praynig

# 554
  • Canada
Добро утро от нас! Дано денят да ни зарадва с добри новини... Hug

Общи условия

Активация на акаунт