Я, кажете какъв е този обичай? Ако се ходи другата неделя ще е чудесно, тъкмо тогава мислим да се тропосаме на бъдещите кумове да ги сюрпризираме.
Алекс, аз съм пропуснала Кати
, честита ви месечинки
. И моето магаре е такова, има два магазина при нас и супер се размрънка, като го накарах да отидем до другият, за да покажа друг пръстен, който си бях харесала. То се тръшка, мрънка, сърди се, аха да ми скапе настроението и само мучеше, нали съм си била харесала, сега за какво го разкарвам, да съм казвала кой, той какво да ги гледал.Карелия и аз се засилих с едно такова пюре и случайно се зачетох малко по- обстойно и видях по размазаният етикет овеса, та се спрях навреме.
Роси, тъкмо щях да питам някой познат златар дали има някой. Ако някой има човек, който да определи колко карата е златото и кой камък какъв е да ми каже моля. Както и наскоро бракувалите се да кажат къде има разнообразие от халки, че тука в двата магазина, които ходихме имаше много малък избор и само ми бутат каталози, а аз искам да го видя на живо, така на снимка е едно, на живо съвсем друго излиза. Даже в Ел Градо нямаха нито една бройка, един нелюбезен мързеливец ми тръсна един каталог. Такъв магазин не очаквах, че няма избор

. Почна последният шести сезон и сега гледам първите 5 отначало
да си ги припомня, и нямам много време да пиша, но чета де. Иначе и фермата съм я позарязала, само си насадих нещата да не изсъхнат, нито съм прибирала нещо, нито съм пускала колекции.

Така че утре няма да се включвам... Спокойно нощ на всички мамчета и бебоци и дано докато се върна новините от Стрелче и Маги да са съвсем добри!
най-вероятно защото не им се занимава, все пак отнема към 15 минути. Иначе клиничната пътека е 6 дни и докато не минат няма да ви изпишат.Дано всичко приключи добре и кураж! 
. Изследвания, заради ваксината ще правим другата седмица. Другото което ни каза е да обърнем внимание на сядането, като го подпираме с 2 възглавници, след време остане 1, като накрая трябва да седи с гръбче изправено на твърда облегалка. А доколкото си спомням, Драганов пък беше казал да не го подпираме.
и пак почнахме да я къпем към 23-23:30ч., току що я сложих да спи. 
,сигурно ме мислеха за луда с бебе навън,но на мен ми писна да чакам да се качат температурите над 0
.