Отговори
# 9 075
Не мога да насмогна на новините  Laughing

Ако наистина сдават властта е много смел ход с цел да ги изберат наново в тон- колко са благодорни, пак си ги искаме. Много добре познават пазара.
Да видим, честно казано съм много положително изенадана.

А някой беше коментирал- че ББ не бил крал  Laughing Joy hahaha
То няма политик, който да не е прибрал нещо, да не говорим за ББ, който си е от тъмната страна много отдавна.

Аз не виждам тройна коалиция. Сега е моментът, когато нови хора могат да излязат на подиума От нас зависи да им отделим внимание.

Но (почти) всичко е по- добре от Герб. Не знам как хора с всичкия си биха гласували за тях отново. Наистина.

Видими резултати - какви!? Докара народа до просешка тояга. Това му е резултата. Или вярваш че много магистрали е построил и това е ненадминато постижение. Айде събудете се и стига сте вярвали на телевизора.

# 9 076
Забравих да кажа, че оставката трябва да се гласува в парламента и мисля, че няма да бъде приета.

Това си мисля и аз, но да видим. Може пък изобщо да не я подадат. Laughing

Ти знаеш ли случай Борисов да е казал нещо, което да не е обърнал на 180 градуса на следващия ден (макс)?

# 9 077
На мен ми е интересно защо само Станишев още не се е появил, а се скри като мишок

Защото е точно такъв- мишка.

Прибързвате с подценяването струва ми се. След малко ще излязат с официалната си позиция, гледайте ТВ.

# 9 078
ББ може да е всичко, но в сравнение с предните 2 управления - има поне някакви видими резултати
Добре де, може ли на по-невежите да посочите конкретните видими резултати на Бойко Борисов, ей така - първа, втора, трета точка. Че иначе само си плюем и хвалим на общо основание.

# 9 079
  • В тъмната гора.
На мен ми е интересно защо само Станишев още не се е появил, а се скри като мишок

Защото е точно такъв- мишка.

Не, той е хамстер, който има стърготини и играчка, с която да се залъгва, че бяга напред без да спира сложени от ДПС.

# 9 080
Ей го СтаниМишката: цвърчи на живо по ТВ-то.
Много им е къса паметта на всичките, ужас  ooooh! Баси наглите същества!

# 9 081
ББ може да е всичко, но в сравнение с предните 2 управления - има поне някакви видими резултати
Добре де, може ли на по-невежите да посочите конкретните видими резултати на Бойко Борисов, ей така - първа, втора, трета точка. Че иначе само си плюем и хвалим на общо основание.

Ами на първо време - промените в закона със заменките, че там колко се крадеше ooooh!

# 9 082
Очаквано!
Пак разни костовци, догановци, станишевци и Сие яхнаха протестите и опорочиха всичко.
То читав политик няма.Ама ако не са ГЕРБ, кой е достойния да го замести?  
Права си, никой  не може да замести Борисов, Цветанов и Дянков! Едва ли има човек, който да е в състояние да сътвори толкова дивотии, които тези направиха заедно и поотделно!
Не ме разбирай погрешно.Аз не ги защитавам.   Peace
Но за кого би гласувала?
И предишните, както и ГЕРБ, се оср..ха тотално.
Та, за това питам,кой изобщо ще ги замести?

# 9 083
Забравих да кажа, че оставката трябва да се гласува в парламента и мисля, че няма да бъде приета.

Това си мисля и аз, но да видим. Може пък изобщо да не я подадат. Laughing

Ти знаеш ли случай Борисов да е казал нещо, което да не е обърнал на 180 градуса на следващия ден (макс)?
Нещо като ще вземем лиценза на Чез - няма да вземем лиценза на ЧЕЗ?
http://www.mediapool.bg/%D0%B4%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D1%80-%D0%B4%D0 … 8-news203113.html

# 9 084

Нещо като ще вземем лиценза на Чез - няма да вземем лиценза на ЧЕЗ?
И като няма да подам оставка, ще подам оставка.

# 9 085
Държавата ни не е започнала да съществува заради другаря Борисов , няма и да спре да съществува след като не е на власт .До един месец ще му изкарат всички кирливи ризи и далавери които е въртял/ но той безвъзвратно ще е духнал от тук/ .Без управление няма да останем. Всичко ще си дойде на мястото.Силно ме съмнява дали и някой от останалите боклуци ще се докопат до власта /БСП, ДПС. ДСБ и т.н.т/
Така че уважаеми почитателки на другаря Борисов , приберете вече носните кърпички и не драматизирайте излишно .
В българската история правителства падат , идват нови ,я си завършат мандата ,я биват изгонени  светът продължава да се върти ден след ден и сметките за ток продължават да си пристигат месец след месец .Това е положението. Уви!

# 9 086
Държавата ни не е започнала да съществува заради другаря Борисов , няма и да спре да съществува след като не е на власт .До един месец ще му изкарат всички кирливи ризи и далавери които е въртял/ но той безвъзвратно ще е духнал от тук/ .Без управление няма да останем. Всичко ще си дойде на мястото.Силно ме съмнява дали и някой от останалите боклуци ще се докопат до власта /БСП, ДПС. ДСБ и т.н.т/
Така че уважаеми почитателки на другаря Борисов , приберете вече носните кърпички и не драматизирайте излишно .
В българската история правителства падат , идват нови ,я си завършат мандата ,я биват изгонени  светът продължава да се върти ден след ден и сметките за ток продължават да си пристигат месец след месец .Това е положението. Уви!
Peace

# 9 087
  • софия
Объркана съм: Не можели да останата, защото Орлов мост бил окървавен. Полицията не е ли част от МВР, което е част от изпълнителната власт, респ. Правителството? Или полицаите са превишили правата си, направили са нещо, което не им е наредено?

Още не мога да повярвам на тази безумно страхлива стъпка. Не, че съм приемала някога пожарникаря като истински мъж. Както казаха по някоя от телевизиите "Бойко няма нито един цял мандат" ooooh!

# 9 088
  • В тъмната гора.

Времето ще покаже, не чертай такива розови перспективи. Сега в София и големите градове протестират едни 100 000, но ние българите не сме само тези 100 000.

И тези няколко месеца заема който се взе ще е с доста по-висока лихва, заплати и задължения към фирми ще се забавят, а оттам и те ще забавят плащания и ще стане по-зле.

# 9 089
  • Русе
  За Бойко е ясно, какво го чоплите толкова. Дайте нещо актуално.

Общи условия

Активация на акаунт