Отговори
# 9 060

Идат най-големите бандюги -тройната коалиция и колкото и да не харесвам Бойко Борисов
смятам, че с една радикална промяна в ГЕРБ е пожелателно те да спечелят изборите. Сори, народът си заслужава съдбата.

Абсолютно съм съгласна  Peace  
  За четири години нямам впечатление ББ да е откраднал нещо,нито да си е построил сараи,нито да е взел хиляди като хидроексперт ( визирам Доган ) Грешката му беше,че не успя да подбере правилните кадри за това управление.

# 9 061

То читав политик няма.Ама ако не са ГЕРБ, кой е достойния да го замести?   

И аз това се питам  Peace Останалите всичките ги видяхме вече  Cry

Важното е да гласуваме, а не да оставяме отново това решение да вземат хората в гетата и бабите в селата.
Признавам си, аз ДПС и БСП не мога да ги понасям. Не че другите са ми любими, но от тези две партии специално се обривам, само като ги мерна по ТВ-то.

# 9 062
Ей сега го слушах Дянков!Каза,че България е финансово стабилна JoyАбе ,с две думи -много сме добре.Няма такава наглост!!!!!!!!!

# 9 063
Забравих да кажа, че оставката трябва да се гласува в парламента и мисля, че няма да бъде приета.

Това си мисля и аз, но да видим. Може пък изобщо да не я подадат. Laughing

# 9 064
  • софия

За четири години нямам впечатление ББ да е откраднал нещо,нито да си е построил сараи,нито да е взел хиляди като хидроексперт ( визирам Доган ) Грешката му беше,че не успя да подбере правилните кадри за това управление.
ТИ нямаш впечатление. Това е основна задача на всеки ръководител. Щом не е успял в това, в кое е успял?

# 9 065
  • 221B Baker Street
Забравих да кажа, че оставката трябва да се гласува в парламента и мисля, че няма да бъде приета.

Вече са я подали,в писмен вид,и е депозирана в парламента.Утре ще се гласува.

# 9 066
От всичко написано в интернет най-ми харесва мнението на Волен Сидеров, че в служебното правителство трябва да се чуе гласа на протестиращите, на обикновените хора, също така в него да няма представители на вече управлявали партии.
Нали не вярваш наистина,че това е мнение на Сидеров... Laughing
да не забравяме,че и той ползва Интернет... Laughing
Той го каза няколко пъти в ефир

# 9 067

ТИ нямаш впечатление. Това е основна задача на всеки ръководител. Щом не е успял в това, в кое е успял?
А ти какви впечатления имаш?

# 9 068
  • 221B Baker Street
От всичко написано в интернет най-ми харесва мнението на Волен Сидеров, че в служебното правителство трябва да се чуе гласа на протестиращите, на обикновените хора, също така в него да няма представители на вече управлявали партии.
Нали не вярваш наистина,че това е мнение на Сидеров... Laughing
да не забравяме,че и той ползва Интернет... Laughing
Той го каза няколко пъти в ефир
Това го чух,но преди той да го каже,го имаше написано в Интернет,и то не от него...

# 9 069

Вече е подадена и утре сутрин Цачева щяла да я предложи за гласуване. А ГЕРБ заявиха, че ще я гласуват т.е. оставката е факт
На мен ми е интересно защо само Станишев още не се е появил, а се скри като мишок

# 9 070
....
На мен ми е интересно защо само Станишев още не се е появил, а се скри като мишок
Не се е скрил като мишок, а е в шок  Joy http://www.bnews.bg/article-70139

# 9 071
  • В тъмната гора.

Идат най-големите бандюги -тройната коалиция и колкото и да не харесвам Бойко Борисов
смятам, че с една радикална промяна в ГЕРБ е пожелателно те да спечелят изборите. Сори, народът си заслужава съдбата.

Точно по тази причина аз ще гласувам за ГЕРБ. Някакви си там софийски биячи по улиците ще изразяват целият народ.

# 9 072
100 % честен политик във светът Няма!!! Да не краде, когато му се поставя на тепсия и остава безнаказано - няма! ББ може да е всичко, но в сравнение с предните 2 управления - има поне някакви видими резултати и невиждам, или поне не е изваден компромат, да е взел милиони за "консултации". Нещата са толкова комплексни, толкова взаимосвързани. Ако не беше подал оставка- щеше да излезне, че е нагъл, че не се трогва и т.н..... подава оставка- излиза страхливец. От всичкото зло, поне аз виждам че той е по-малкото. Бг народ Няма да е по-богат при следващите!
Неможе да се искат чудеса, докато всичко се е съсипвало с десетилетия.

# 9 073
....
Не се е скрил като мишок, а е в шок  Joy http://www.bnews.bg/article-70139

В какъв шок е той?! Нали за това се бори от 4г, през 4 месеца. Нали всячески се мъчеше да ги свали. Би трябвало да е много добре подготвен! В шок бил... мухльо!

# 9 074

Защото е точно такъв- мишка.

Общи условия

Активация на акаунт