ИКЕА! ИКЕА! - Тема 7

• 89 987
  • 794
  •   1
Отговори
# 690
Нашата Икеа днес работи до 24.00 мммм как й се точа Simple Smile Ако вземем нещо ще показвам. Всъщност ще ходим за скрина Малм в бяло Simple Smile

# 691
Минаа в момента хем има промоция, дават 5,5% намаление на всички цени покрай обединението  Peace  Направо купете повече  Laughing

# 692
Дааа, само че в единия проспект пише, че с Family Card струва 50 евро и не знам дали тези 5,5% важат и за картата? Ти как мислиш?

# 693
Идеа си нямам, виж в проспекта дали няма нещо написано със ситен шрифт?

# 694
  • ENGLAND
Бих искала да споделят тези, които имат серията TROFAST. Ще купуваме еднаетажерка с височина 176 см и една с 91 см. Споделете, кои от кутиите са най-удобни, най-вече за тези 91 см височина - 1 дълбока,1 средна и една плитка,  или 3 средни, или 2 средни и 2 плитки. За горната част на 176 см мисля,че стедните и плитките са най-посходящи.
Татяна, знам че имаш, моля сподели.
За тези става въпрос http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/series/19027?pageNumber=0 Как е най-удобно да аранжирам боксовете?

# 695
Doret, от най-големите, тези http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40056537 нямаме. Имаме 3 средни http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50115862  а останалите са малки.
При големите (за мен и средните са големи) трябва да се внимава какво се слага вътре, за да не стават много тежки. Не знам за какво ще ползвате етажерките, само за играчки ли? От личен опит не бих купила от най-големите, защото не мога да си представя какво бих сложила в тях, а когато са толкова дълбоки, става по-трудно да се намира нещо в тях, а нали идеята е да се организират нещата  Laughing Виж, ако искаш да сложиш плюшени играчки, стават и най-големите  Wink

Не го мисли чак толкова, особено ако магазина ти е на близо, контейнърите не са скъпи, ако видиш че трябва да ги замениш, не е фатално  Hug

# 696
  • ENGLAND
Мерси, Татяна. Икеята ни е на 10 мин., но все още сме с една кола и трябва да чакам благоволението на съпружеското тяло да ме закара. Иначе аз си сменям на поразия. А ще ги използваме само за играчки, най-горе за книжки. Плюшените играчки засега са ж друг боь, но ще е супер, ако успея и тях да побера на етажерката.

# 697
В един от средните контейнъри сложих книги и става прекалено тежко - контейнъра излиза от релсите. За това според мен е най-добре да се слагат в малките.

# 698
Момичета, няма ли в серията етажерки за книжките ? Това е най-доброто решение, пластмасовите щайги не са за толкова тежки неща.  Thinking

Ето за тези таблетки става въпрос, те са точно за целта :

http://www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/90091454

# 699
Момичета, няма ли в серията етажерки за книжките ? Това е най-доброто решение, пластмасовите щайги не са за толкова тежки неща.  Thinking

Ето за тези таблетки става въпрос, те са точно за целта :

http://www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/90091454

С тях става  Peace  Единия ни трофаст е така и там сложих настолните игри, които тежат. Но Дорет питаше за кутиите  Laughing

# 700
  • ENGLAND
А, аз ще взема и от етажерките, за най-горе, че съм малко дребна и с тези кутии горе ще ми е много неудобно.
Благодаря ви  bouquet

# 701
Ей, вие сега ме хвърлихте в размисъл. Аз мислех утре да сменям рафтчетата с кутии, за да прибирам вътре легото и дървените релси за влак, а книгите да качвам на високо, че дребния само ги разхвърля, но ако не издържат тежко, незнам... А какви играчки прибирате вътре newsm78 на мен всички освен плюшените ми се струват тежки?

# 702
Ророана,

аз в средните кутии сложих Лего Дупло и е окей, не са прекалено тежки. В друга средна кутия сложих книжки и списания, и определено е много тежко. За това, за книгите по-добре остави рафтовете  Peace  Дървените релси би трябвало да са окей в средна кутия  Thinking

# 703
Не знам и аз  Thinking Имаме дървени релси в една пластмасова кутия (не от серията) и ми се виждат бая тежички  Rolling Eyes

# 704
А не сте ли забелязали, че вече на всички икеиски стоки има и надписи на български. Подготвят се хората за навлизането на нашият пазар.

Напротив, отдавна сме го забелязали (и коментирали  Wink) вече  Wink

Тук няма на български, но пък има едни столове, които са произведени в България, но пусто не намирам снимката, май ги няма вече. Бяха от пластмасовите серии.

От серия Trofast и ние имаме една , само с малки кутии - рамката е бяла, кутиите са зелени. Много ми харесва, че лесно се движат в релсата. Практични са.

Най-после се сдобих с 2 стола Urban, които мечтая от повече от 2 години. За съжаление, докато се натуткам да ги имам, Икеа са оставили само в бяло и небесно синьо. Пак е нещо. Обожавам тези столове.

Друга Икейска придобивка нова ми е стол  бар Malte, страшно удобен стол, също така имам нови щори на ролетка ( мн. зор докато ги монтираме на тавана) + тези библиотеки , които са с 16 гнезда, Expedit. Последната много лесно я сглобихме, но преди това купихме за 20 евро фантастичен комплект бормашини и ел. отвертки, без които сигурно щяхме да сглобяваме цял ден. Всички са от стари каталози, но вече традиционни за Икеа.

Сглобихме успешно и една от сглобяемите серии за перални помещения, казва се Antonius серията. Много приятно се получи, организирано + дава възможност да си добавяш разни елементи , като ти стане по-ясно от какво още имаш нужда.

Имам 2 карти - Фемили и Бизнес, с карта Фемили получваме разни отстъпки малки, което ме провокира да си купувам например кремове, душ-гелове, разни продукти за пети и т.н, чанти - Всички са разкошни.
От 2 г. използваме само кремове за слънце на Икеа и съм много, много доволна. Всъщност, предоволна.

Да похваля и плановете им за камиончета под наем, успяхме да вземем такова тутакси, без да правим предварителни резервации. Много приемлива цена.

Общи условия

Активация на акаунт