ИКЕА! ИКЕА! - Тема 7

• 89 870
  • 794
  •   1
Отговори
# 765
Мина, непременно да ни покажеш как е станало  Hug
Не зная за кои точно дървени щори говориш, ние имахме едни с летвички, от тях ли са ?  newsm78

# 766
Мина, непременно да ни покажеш как е станало  Hug
Не зная за кои точно дървени щори говориш, ние имахме едни с летвички, от тях ли са ?  newsm78

С летвичките, да...от този вид.
http://img1.classistatic.com/cps/bln/100614/184r8/4453k12_23.jpeg?set_id=2C4000

# 767
Същите са Мина. Мъжът ми казва, че няма трудности с инсталирането, само трябва да се изберат подходящи винтове и дюбели за вашата стена (ние фиксирахме в дървената рамка на прозореца). Много хубаво стоят, създават уют, но...хайде ще ти кажа единстевения им недостатък по-нататък...

Лек ден и приятно сглобяване на всички тези хубости.  Hug

# 768
Същите са Мина. Мъжът ми казва, че няма трудности с инсталирането, само трябва да се изберат подходящи винтове и дюбели за вашата стена (ние фиксирахме в дървената рамка на прозореца). Много хубаво стоят, създават уют, но...хайде ще ти кажа единстевения им недостатък по-нататък...

Лек ден и приятно сглобяване на всички тези хубости.  Hug

Кажи, кажи че и ние ще слагаме. Да се отказвам докато е време.

# 769
Хихи Simple Smile казвай, казвай...то ние така или иначе сме ги купили вече и ще ги слагаме Simple Smile)))

# 770
И те като лампата много се прашат и после тряба да ги чистиш дъсчица по дъсчица  Laughing Но не можеш да ги изтръскаш през терасата  Sick Когато няма слънце се търпи как да е, но пекне ли през пролетта, моята маняческа душица не можеше да търпи такава гледка и след две годишна употреба ги свалихме.

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 14:12 от La vie en rose

# 771
Момичета благодаря ви Hug В най-скоро време ще има промени в кухнята не ме кефят изобщо тези бели стени като някоя болница са. Замислям някакъв тъмен цвят Simple Smile

Мина тажина е мой,скоро го купих,но го съсипах. Момчето от магазина ми каза да го накисна поне 5-6 часа в гореща вода,така и направих,но при първото готвене яденето имаше една специфична миризма и попитах мама какво да го правя и тя ми каза да го напълня 1:1 вода и оцет. Речено сторено. След това избеля горкият и в момента стои на печката за украса и мухлясва като е затворен. Ужас... Добре,че половинката ще ходи в Мароко и ще ми купи истински тажин Simple Smile Сори за офтопика Simple Smile

# 772
La vie en rose, то май всички щори така се прашат. Карай това да им е кусура  Laughing Ще ги чистя от време на време.
Ние вчера не успяхме да сглобим всички мебели, но сглобихме лампата и окачихме щорите. Сега липсват само перденцата. Тях ще ги слагам днес. Много ми харесва как стана всичко  Heart Eyes. На мен това са ми първите собствени мебели, защото до сега винаги съм живяла на общежитие.  Hug

Ето как стои лампата:

http://img806.imageshack.us/img806/5931/sl274822.jpg

# 773
Мина, много нежно стои лампата! Харесва ми. Чакам с нетърпение да покажеш снимки и от другите икейски кътчета в дома ти.

# 774
Мина, само това им е "кусура" на щорите, не се притеснявай и си ги ползвай с радост  Peace Аз иначе си ги харесвах и нито са се счупили, нито повредили, качеството им е много добро.

Лампата е страхотна !!! В сряда я опипвах в магазина с мисъл за теб  Grinning Сигурна съм, че тя ще е първото нещо, което ще привлече погледа на гостите ти, много е феерична и особено сега настройва предпразнично  Hug

Хайде и другите да не се колебаят да пускат снимки на икейските си кътчета, сигурна съм, че на всички ни ще достави удоволствие да видим кой какво си е избрал и как го употребява.  Flutter

# 775
  • София

Новият магазин на марката IKEA вече се строи на кръстовището Бистришко шосе и Околовръстен път в столицата. Той трябва да бъде открит в края на 2011 година. До 2014 година компанията планува да отрие втори магазин във Варна, а има и слухове за трети такъв.

Магазинът ще е на терен от 30 хил. кв.м. В него ще се предлагат общо 7500 различни артикула. Неофициално очакването е, цените в българската IKEA да са по-ниски от тези в съседна Гърция
в-к КАПИТАЛ

Peace

# 776
  • софия

Новият магазин на марката IKEA вече се строи на кръстовището Бистришко шосе и Околовръстен път в столицата. Той трябва да бъде открит в края на 2011 година. До 2014 година компанията планува да отрие втори магазин във Варна, а има и слухове за трети такъв.

Магазинът ще е на терен от 30 хил. кв.м. В него ще се предлагат общо 7500 различни артикула. Неофициално очакването е, цените в българската IKEA да са по-ниски от тези в съседна Гърция
в-к КАПИТАЛ

Peace
Аз знаех за късната пролет. Много далеч края на 2011. Цяла година.

# 777
# 778
Дзън дзън, много ми хареса кухнята ти(бялото ми е слабост).

Мина, честити покупки, лампата наистина е готина.

Преди няколко седмици накупих разни неща, сглобени са, но нито една стая не е довършена и не е за показване още. Сега планирам и промяна в стаята на детето, може би след това ще снимам всичко.

# 779
La vie en rose кухнята ти е чудесна Heart Eyes светна,светла и най-вече просторна.

Ето я и моята дълга и тясна и тъй като съм първи етаж е много тъмна през деня
http://prikachi.com/images.php?images/161/2566161c.jpg
Каква е тази щора,която е към вратата в дъното?Може ли линк,защото търся подобно нещо,защото пералното ми е слято със стълбището и искам да го изолирам визуално.

Общи условия

Активация на акаунт