не съм писала тези дни, че мама ни дойде на гости за 3 дни и с нея само си бърборехме, разхождахме навън и се занимавахме с Алекс.
Времето мина неусетно и вчера си замина. Много ми беше приятно като беше покрай нас, най-щастлива беше Алекс, защото мама е детска учителка и й пее някакви песнички, учи я на разни занимания и Алекс много се занимава.
Както ми беше кеф, така и си вдигнах адреналина, защото в минутите на мое отсъствие (смяна на памперс, приспиване на Алекс) свеки й се хвалела колко много гледала Алекс, как като се върнела от работа и я взимала, а аз съм си правела каквото искам, почивала съм си.......разполагала съм изцяло със себе си....в което няма и 1% истина, защото нейната "помощ" е само да наблюдава Алекс и да й казва как "щяла да я изяде"......и това било безценната помощ...... Помощ- на приказки предимно.

и още...и още....но да не ви занимавам с това, защото пак се вбесявам.....
Вчера ходихме на гости на Шопкинята и челядта й, занесохме им подаръци, нагушках Велинчо...леле колко е мъничък........забравила съм какво е малко бебе, но и Алекс се роди 3,550кг, толкова мъничка не е била. А бебочко си спинкаше сладко, от време на време промъркваше. Двете Алексчета си поиграха, посдърпаха...веселбата беше пълна.
Отивам да правя АМ на Алекс и да я приспивам, че много започна да скърца.
Още нямам преведено майчинство за Януари' 2010. При вас как е?

Лека и спокойна нощ на всички ви!
, на всичкото отгоре Любчо го е тръшнал онзи ужасен вирус с повръщането и два дена е на легло, само се моля Алито да не я хване
.
. Настроението ми е супер, имаме сняг до коляно
. Затова сега се качвам на ските и тръгвам на работа
!
Естествено като се разведохме и вече бившия ми мъж им заведе новата си изгора аз станах "златната ни снахичка"
Та в тази връзка да ви питам - мнение за Чиполино, Бертрони? Щото тия са ми общо взето по джоба, другите са ми вече скъпички. Ако имате наблюдения моля ви споделете ги, че този път искам нещо дето няма да притичвам да го сменям.
Племеницата ми има 4 колички, всички около 200-250 лв, и всичките в някакъв момент са сдали багажа.
.
, не знам как ще я караме имам чувството че се изнервя, а пък аз съм като пън не мога да я обградя с вниманието което иска....... много много ми е болно, но се държа няма начин 
. Моята е на Чико но ми се струва че е нежна не съм я пробвала по насечен терен 
.
!)...
!