НОЕМВРИйската дружина иска да изгони Баба зима!!!

• 27 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хелоу! Hug
не съм писала тези дни, че мама ни дойде на гости за 3 дни и с нея само си бърборехме, разхождахме навън и се занимавахме с Алекс.
Времето мина неусетно и вчера си замина. Много ми беше приятно като беше покрай нас, най-щастлива беше Алекс, защото мама е детска учителка и й пее някакви песнички, учи я на разни занимания и Алекс много се занимава.
Както ми беше кеф, така и си вдигнах адреналина, защото в минутите на мое отсъствие (смяна на памперс, приспиване на Алекс) свеки й се хвалела колко много гледала Алекс, как като се върнела от работа и я взимала, а аз съм си правела каквото искам, почивала съм си.......разполагала съм изцяло със себе си....в което няма и 1% истина, защото нейната "помощ" е само да наблюдава Алекс и да й казва как "щяла да я изяде"......и това било безценната помощ...... Помощ- на приказки предимно. Crossing Arms
и още...и още....но да не ви занимавам с това, защото пак се вбесявам..... #Cussing out #2gunfire 

Вчера ходихме на гости на Шопкинята и челядта й, занесохме им подаръци, нагушках Велинчо...леле колко е мъничък........забравила съм какво е малко бебе, но и Алекс се роди 3,550кг, толкова мъничка не е била. А бебочко си спинкаше сладко, от време на време промъркваше. Двете Алексчета си поиграха, посдърпаха...веселбата беше пълна.
Отивам да правя АМ на Алекс и да я приспивам, че много започна да скърца.

Още нямам преведено майчинство за Януари' 2010. При вас как е? newsm78
Лека и спокойна нощ на всички ви! Hug

# 136
Добро утро! Хайде, по едно кафе, да ви върви лаф-моабета в туй зимно време:

Аз миналата седмица бях в някаква черна серия- дядо ми е много зле със здравето,много се мъчи и всяка вечер го мисля, но нямам сили да плача, на работа само нерви и съм дигнала мерника на единия шеф  #Sniper, на всичкото отгоре Любчо го е тръшнал онзи ужасен вирус с повръщането и два дена е на легло, само се моля Алито да не я хване Praynig.

Но днес запачва нова седмица, ново начало Grinning . Настроението ми е супер, имаме сняг до коляно Nature Snowman. Затова сега се качвам на ските и тръгвам на работа Joy!

# 137
  • София
Привет банда!
Вита, благодаря за кафенцето, таман ми дойде. А за закуска момичетата общо взето са ти дали идеи - аз давам на Дани каквото и на каката и баткото, филийки с каквото имам под ръка (мед, салам, сладко, пастет...) понякога ако съм правила макарони или кус-кус, баница, кроасан, бутерка, кекс.
Мишко, голям си образ! И аз ги знам тия помощи! Бившата ми свекърва даже не си правеше труда да се преструва, че я вълнуват децата МИ. Идваше всеки Божи ден у нас, сядаше на дивана в хола и така до вечерта (идеята й беше да не забравям че този апартамент е неин, а не мой и да демонстрира колко много не ме харесва и МОИТЕ деца не са и на мъжа ми, че отгоре на всичко и не са кръстени на никой). Накрая смених ключалката и настоях мъжа ми да не им дава ключ, та прекратихме гостуванията и вече съвсем не ме харесваха...  hahaha  Естествено като се разведохме и вече бившия ми мъж им заведе новата си изгора аз станах "златната ни снахичка"   Joy   ама не на мен тия!  Crossing Arms
И при нас е понатрупало сняг, та днес май с шейната ще ходим за манджа. Аз да ви разправям с моята прословута количка - купихме бебешка комбинирана количка от "Джъмбо", карахме я няма и два месеца и предното дясно колело се счупи. Отидохме до там (нали е в гаранция) смениха ни колелото. На следващия ден същото колело се счупи. Отидохме пак и ни дадоха чисто нова количка (старата си им я върнахме). Седмица и половина по-късно същото дясно предно колело се счупи на чисто новата количка! Направо подивях от бяс! И не стига че е далече магазина, ами и правят такива замени само в неделя, та сещайте се по колко дни си стоя аз без возило за детето. Вчера отидохме отново и си взехме парите. Слава Богу нямаше никакви проблеми, хората явно си знаят стоката   Whistling  Та в тази връзка да ви питам - мнение за Чиполино, Бертрони? Щото тия са ми общо взето по джоба, другите са ми вече скъпички. Ако имате наблюдения моля ви споделете ги, че този път искам нещо дето няма да притичвам да го сменям.

Хубав ден и слънчево настоение напук на всички гадости!   Hug

# 138
  • София
Съни, защо не погледнеш в продавалника? Според мен по-добре качествена количка втора ръка, отколкото Чиполино, Бертони и др. евтини марки. От лични наблюдения смятам, че евтиното понякога излиза по-скъпо   Thinking Племеницата ми има 4 колички, всички около 200-250 лв, и всичките в някакъв момент са сдали багажа.

# 139
Съни, защо не погледнеш в продавалника? Според мен по-добре качествена количка втора ръка, отколкото Чиполино, Бертони и др. евтини марки. От лични наблюдения смятам, че евтиното понякога излиза по-скъпо   Thinking Племеницата ми има 4 колички, всички около 200-250 лв, и всичките в някакъв момент са сдали багажа.

Абсолютно подкрепям. Ако е запазена и в добро състояние, е далеч по-добре от нова от по-нисък клас.  Peace

# 140
Съни, нашата количка е лятна ТСМ-ка, триколка, за 80 лв - е няма по-здрава количка - обиколили сме цяла България с нея, а нали знаеш ние къде живеем - зад полицейската школа в Младост 4 , т.е. в Малинова долина, но цяло лято, всеки Божи ден съм ходила до Младост през полето по черен път с тая количка. нищо не се е чупило до сега. товарила съм я като магаре - Момо е 13 кила от половин година, плюс разни багажи и т.н. - бетонна е.Само коша отдолу махнах, за да не се закача в тръните из полето. Това е комбинираният вариант , който върнах на една приятелка (тази количка е отгледала 3 бебета вече), а това е нашата , с която сме в момента. Тук сме на гложенския манастир , знаете там какви камънаци са, ама количката си ги мина като асфалт  Mr. Green
Единствения проблем на тези колички е, че се изкупуват моментално и е малко трудно да ги намериш нови - за лятната майка ми ходи до Пловдив, където им е склада на ТСМ, за да я вземе. Но в продавалника ги има, виждала съм да продават. Дано съм ти била полезна  Hug

# 141
  • София
Съни пфууу много кофти. Подкрепям мнението на Илка. Аз досега 4-5 колички смених, продавах и си купувах друга. Първата ни беше на една испанска марка Плей Т5, просто супер здрава количка, за неравност най-добра беше, с амортисьори и дискови спирачки. Продадох я много евтино, надявам се момичето, което я купи да е доволно. От Продавалника за последно си купих Куини Бъз, доскоро продаваха една за 150лв., но май са я купили. Ето ти линк с количките: http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=3

# 142
  • Бургас
Здравейте мацки Hug

Аз нали съм заточена вкъщи, не знам на вън вали сняг или дъжд, но като слушам какво е по Софето и Пловдивско и ме втриса, ей май съм развила страхова невроза от сняг и лед newsm43.
Малката е все по привързана към мен и както казва Валето усеща че имам ОХ и постоянно ми се катери да се гушка. Лошото е че навиците които се опитах да и изградя започват да се пропукват, преди нямаше проблем да стои на гърнето сега като я слага майка ми и започва един истеричен рев и ставане, не може да я удържи на него и съответно отказва да пишка и ака, но и в пампито не ака а май се стиска ooooh!, не знам как ще я караме имам чувството че се изнервя, а пък аз съм като пън не мога да я обградя с вниманието което иска....... много много ми е болно, но се държа няма начин smile3518
Съни и аз мисля че в Продавалника ще намериш нещо добро. Аз поне доста неща продадох на малката там, е има и недобросъвестни продавачи,  Но ти без да видиш какво купуваш не се лъжи Peace
didanka вашата количка като танк, явно е доста здрава newsm10. Моята е на Чико но ми се струва че е нежна не съм я пробвала по насечен терен Mr. Green, и в снега не я пробвах по рано, че няма грайфер и ще си е приключение да се бута. Иначе пък е много компактна сгъва се като чадър и заема много малко място.

# 143
# 144
Хайде и аз да напиша нещо, стига само съм чела.
Мнението ми за количките съвпада с това на останалите момичета. Отвреме навреме надзъртам в продавалника и наистина има добри предложения.
Моята количка е Quinny Buzz и засега ми върши страхотна работа. Много е проходима и маневрена, направо джип. В сняг и киша си я бутам без проблеми.
Само в днешния сняг не посмях да изляза с нея. Grinning Носих богатирчето на ръце до яслата, че нали вече четвърти ден е ученик. Кръст и ръце не ми останаха.
Мишле, много е хубаво мама да ти погостува. Аз чакам моята утре да дойде за 2 дни, но така като гледам обстановката по пътищата, май няма да ме огрее.  Sad
За закуската - сутрин не е особено гладен, а на попарата никога не е бил фен, така че ако яде нещо, то то е кисело мляко или данонино.
Ели, поздравления за пътуването. Голямо геройче е Анита. Ние като тръгнем занякъде с колата обикновено гледам да е по време, когато трябва да спи, че иначе е ужас - не иска да си стои в столчето.

# 145
Майче, за гърнето аз така процедирам- слагам Али на гърнето и слагам около нея играчки, книжки, празни опаковки от козметика. Така може да изкара сума ти време, чак дупето и почервенява от стоене.

Алекса, голям сладур е Крис, много е красив с тези сини очи Heart Eyes.

# 146
Мишле и на мен ми е кофти мама като си тръгне, те са незаменими няма как.
За количките ние сме с Кенгуру, то всичко ни е на тази марка де. Очарована съм от здравината. Есента ми се счупи дръжката на количката(по моя вина) и хората веднага казаха че ще я поправят, но мъжа ми каза да ни пратят дръжката и че той ще я смени и нямаше никакъв проблем, за тяхна сметка ни пратиха даже 2 дръжки. Такова отношение не бях срещала. Така, че си им оставаме верни клиенти.
Алекс да го изпапаш синеочко.
За гърнето съм казвала и пак да кажа, изобщо не сяда, пък камоли да се заседи. За това не го и мъча за да не го намрази.
Докато не започне да устисква съзнателно няма смисъл. Колко бели и игри може да направи през това време, вместо да виси на гърнето и да го карам да "чака" В тоя ред на мисли да ви кажа как ме разсмя едно наше приятелче. Сега е на 1.9 и се учат на гърне. Единия път майка му вика ''защо не каза, че има ако, защо го пусна' и дребосъка вика "то само падна"  Joy

# 147
Леле Мая -  да се оправяш Hug. Аз официално се зарекох да не плащам повече данъци - не ме интересува, че чистели ГЛАВНИТЕ пътни артерии (баси как звучи АРТЕЕЕРИИИИ).Аз съм пешеходец и искам НОРМАЛНИ условия да си практикувам пешеходството. Аман. Не мога да стигна до кухнята с детето. То не са снегове, буци лед, паркирани автомобили на тротоара и тнт  #Cussing out

Моят Ники утре заминава за Германия. Предложиха му работа в едно архитектурно студио в гр.Кел - до Страсбург. Та сега ми е едно мръчкаво - гадост. Ние с Марче ще се присъединим по-натам - сиреч той като се установи и поподреди прилична къща. Гадост. Много ще ми липсва Sad.

Иначе всичко при нас е ток. Ето доказателството hahaha :
http://www.facebook.com/album.php?aid=386546&id=619575509&l=5d000a172a

Хайде весела седмица Hug

# 148
  • На топло...
Хайде на отчет  Hug!

Майче, това Пампорово буквално ти взе здравето, миличка Sad! Дано все пак бързо свикнете с новосъздалите се трудности и бързичко да се възстановиш Praynig...

Ние сме добре, в събота се местим окончателно, мамка му и смръдня вече тука, не изтрайвам #Cussing out!

Йошко дрънкоти, не се спира, работи също така, много е зает... Аз опаковам, той вади, аз пълня боклука, той го измъква и разследва, да не би неправилно да съм го разпределила Grinning...

Днес бяхме на лекар, аз и бебунча т.е., че с баткото не можем да издържим там и 10 минути, хем с таткото (него го хваща съклета пък на втората минута, та днес въпреки феталната морфология предпочете да си остане вкъщи и да си сваля серийки Crazy!)...
Бебето е абсолютно нормално развито, всичко си има, даже и подробността, дето си мислехме, че ще му липсва hahaha... Та на Пепенка пророчеството се сбъдна, другия път ще се пробваме за мома, явно, че таткото не е майстор Thinking...

Отивам да оправям из кухнята, че кочината ряпа да яде...

Целувки и гушки на всички Hug Heart Eyes  bouquet!

# 149
Нана гушкиииииии.Живи и здрави да сте пък третото ще е мома  Hug
Айде стискам палци в събота да сте се преместили.Как само искам и аз.Ама май и този месец няма да е  Sad.Живот и здраве все някога ще идем.

Общи условия

Активация на акаунт