карам на батерии вече.А кви неща изпускам
Лек ден и когато мога ще ви прочета и ще пиша

!
!
Права си за всичко, което си написала, но аз доколкото разбирам ти не живееш в България, а в другите страни нещата с децата са на съвсем друга основа. В тази посока всички са ни задминали по няколко пъти... за съжаление. В България много от родителите разбират криво това детето им да се чувства свободно и да се самоутвърждава - за тях това става като го оставиш да прави каквото си иска и да си го "израсте", а вероятно и ти си учила, че децата пробват докъде ще им позволим да стигнат. И колкото повече ги търпим, толкова по-зле става, защото нямат ясен модел - ролите се обръщат и детето става родител, а не е готово за това. Та от там идват много проблеми в по-късна възраст. Слава Богу утеха ми е като чета форума и виждам, че има отговорни и истински родители, като тези които пишат тук. Важно е децата ни да израстнат истински и здравомислещи хора, защото те ще създават бъдещето. Много хубаво си го написала, ама ми се иска хора като теб да могат да повлияят на тези, които са объркани, има нужда от това, за да няма проблемни деца, а те да се превръщат после в проблемни семейства. Иамаме мааааалки разминавания, но в същност с теб сме много близко една до друга. 
! Препоръчани теми