нямам хич време да пиша.Ивко ми спира тока,много е палав и само бели прави

и така.....
иначе чета всичко ама да пиша няма време
изчезвам пак че нещо е много тих

Криси се катери навсякъде от много време и аз съм свикнала, ще свикнеш споко.
Аз такова чудо не съм виждала. В крайна сметка й дадох АБ, защото температурата си е постоянна вече пети ден. Вечерта ни зарадва с рядко щастие, абе кофти ден 
Утре пак ще я водя, но все пак...
), за момента действа по-добре. И аз съм с много притеснения как ще се възпитаваме, мисля да продължавам както досега малко ограничения, но задължителни. Като се разсърди не й обръщам внимание, докато не й мине, и не дойде сама при мен да пеем или да играем. Ако стигне да се тръшка и реве, я пращам да реве сама в коридора и като свърши да дойде пак при мен.
на две патерички
. Да си много обичана и щастлива жена и мама 
. За Шарката - баткото ми е карал Варицела, спомням си че беше с температура отпаднал един ден и след като се разтревожих го закарах на лекар и се оказа Варицела бяха започнали и да се появяват пъпки, но големи по цялото тяло. Лекаря си спомням че каза, че при шарка не трябва да се пие АБ за да могат по бързо да избият пъпките, иначе се подтискали........
- голям кошмар е то сърби детенце се чеше и го боли........
!
... Свободааа
...
... Баба веднъж не издържа милата, та кресна, а в отговор мама я строи, че не дава да се вика по детето. Тогава баба каза, че не става вече да гледа малки деца
, а преди това искаше да оставим наш Йошка тя да го гледа докато поотрасне бебето
...
и го отвличам от действието, което е наченал. Един ден ще разбере, но засега усеща емоциите ни най-вече, даже като стана сериозна и ми се скрава - маха с ръце, "вика" и прикляква за възходяща градация на израза
, умирам от смях и осъзнавам колко съм куку в неговите очи.
... Това искам завинаги да бъде заличено, не само в моето семейство, но започвам от там... Просто този, който разбира, съм аз, детето нищо не ми е направило, с боя трябва от себе си да започна...
...
, зорът е напразен... А това дето нас ранно са ни приучвали, предполагам си е до дете. Майка ми ми разказва, че аз на годинка вече не съм правила нищо в гащите, но явно и двете бая сме били натренирани като отбор, защото вчера сподели, че като ме оставяла двегодишна на баща ми ме намирала омазана до ушите. Като почнат да разбират наистина съвсем нееднозначно ще си изразяват нуждите, иначе е "насилие", изключая естествено натренираните ебх-майки и деца.
...
... Дано малко съм ти помогнала и не съм те объркала хептен.
!
!
и волю-неволю си пискам. и бой няма да практикувам, що бой съм изяла от мама, нали бях най-голяма и все на мен си го изкарваше, като я ядосваха момчетата...
.Аз даже не успях да седна да почерпя едно виртуално ...
.Сега поне с хубавото временце малко по-спокойно като сме на вън . Малкия вече иска все повече внимание ,каката и тя иска да се глезурка ...,абе весело е много .
. Сега дори и да сме навън ,чака да се приберем и тогава ака.Домошарка ми е тя ,нищо не изнася извън къщата 

Препоръчани теми