...Дано и мине на Габи най-после, измъчи се душичката!

аз за сега стискам
) Момчил също ми се обрина от Нурофен, бях забравила - само че не ситно, а големи, червени петна по целия корем и по вътрешната част на ръцете!

за днес
глава ме боли от не знам колко часа вече
Това на нищо не прилича
Сега ще ходя да купувам само червен цвят. 
и аз мисля че не е начин на възпитание. 

). Та в отговор аз го ударих през ръката и му казах че точно така се е почувствал и баща му. От тогава не е посегнал да удари или поне не без причина (щото не знам какви ги върши с приятелчетата уж на майтап). Ееееееееее стига, че се олях и аз. Ама вие ме разбрахте, някой друг път ще ви разкажа повече от това дето го уча, че касае точно такъв род проблеми. 
!
? Аз доколкото знам се бие на 1г.и 6м., а нашата сестра ни вика сега, май нещо се е объркала
?!
, като видят че номерата им не минават ще спрат да ги прилагат, те не са будали
. 
, но сутринта отнесе едно пляскане по голото дупе, че я хванах в крачка точно като го обръщаше
, но пък като я пее се върти с ръчички над главата 
.
. Съгласна съм със теб, трудно е да имаш в къщи и тинейджър и бебе и да не викаш по едно от двете. Извинете ме ама аз понякога изпадам в нервна криза когато голямото закача малкото и тя започне да пищи, а на тийн хич не му пука и продължава да я тормози........... как викам само за жълта книжка съм или за Нареченски бани
Не ми постига нещо пустото време, ама ще свикна 
И че наваксваме...
Вие как я карате?
Дано намериш кой да те отменя отвреме навреме, че и малко време за себе си да отделиш...
От два дена съм в еуфория по този повод и дето казва майка ми, жалко, че не съм била в офиса да им видя физиономиите на онези гъски, като са разбрали. Сега имат цял уикенд на разположение да тренират пред огледалото лицемерна усмивка
От два дена съм в еуфория по този повод и дето казва майка ми, жалко, че не съм била в офиса да им видя физиономиите на онези гъски, като са разбрали. Сега имат цял уикенд на разположение да тренират пред огледалото лицемерна усмивка