НОЕМВРИйската дружина иска да изгони Баба зима!!!

• 27 487
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета!

Мая, много съжалявам за това, което е трябвало да преживееш. Добре, че с малката всичко е наред. Пожелавам ти бързо оздравяване.

Ели, вие сте направили генерална репетиция за пътуването до Англия. Браво на Анитка! Радвам се, че си по- добре при сестра си. Весело да си изкарате на гостито.

Болничките да оздравяват, че да имат сили да правят бели. Трябва материал за колаж  Laughing

# 121
  • софия
Честит имен ден на Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Светла, Светлана  bouquet  bouquet

# 122
Привет!Сега разбирам,че днес има именници newsm78.Да са живи и здрави!Мая,много гадно това коетоо си преживяла Sad.Всичко ще мине важното е че малката е добре.Желая и ти и аз скоростно възтановяване.Ние сме добре.Млакия е опасен бандит  LaughingСнимки и аз нямам такива,но веднага се заемам с задачата.Ставам да се къпя,че после ще ходим на гости.Лека вечер на всички.

# 123
Майче, имаш една силна прегръдка от мен Hug с пожелания за бързо възстановяване! Преди няколко седмици аз паднах със малката по стълбите втре в къщи, на малката нищо и нямаше(само се уплаши), ама мен ме боля всичко поне седмица  newsm27.

На всички именници- честито  bouquet!

# 124
Майчеее миличка много съжалявам за крачето и дано не те боли много и да минава бързо,кураж мила  Hug Hug тати ще помага докато може.
Елица добре си дошла у пловдивскооо,ама като докара тоя сняг и студ как ще се видим а момееееее   Heart Eyes  bouquet
На всички горе главата всичко ще се нареди,да потърим това отекчаващо време и като пукне пролет всички ще наискачаме навън с децата  Crazy
Честит имен  ден на всички и всичко най-хубаво
Лека и мека на всички,че ние снощи ставахме през 30 мин и сега ми се спинка

# 125
  • София
Майче, бързо въстановяване, до колкото е възможно с такава тежка фрактура. Дано докторите са си свършили добре работата  Praynig  И слава богу, че на малката нищо й няма  Praynig Сега повечко спокойствие у дома и дано има кой да ти помага.

Ели, а ти какво си се запритеснила с това летене до Англия? Не е страшно в самолет с дете. До Варна като идвахме Ида в едната посока заспа, а в другата обикаляхме самолета напред-назад, ей не спря това дете. Никой нищо не каза, дайе всички много й се радваха. На всеки спираше нещо да обяснява, да разглежда часовници, гривни, бижута ....  Whistling  Та всъщност въобще не е необходимо да я държиш седнала по време на целия полет. Само в началото и докато ви сервират чая Wink Само гледай като се чекираш, да помолиш да ти оставят средната седалкапразна, ако не е препълнен полета, за да има Анитито малко повече пространство, че иначе е доста тесничко. И си вземи вода за нея и се опитай да я накарашда пие по време на излитане и кацане, че да не й писнат ушичките.  Peace

# 126
 Hug Hug Hug
Майче най-вече за тебе  Hug Hug Hug Hug Hug
За пореден път се доказва хорската приказка:"Най-важното е да сме живи и здрави!"
И аз сега разбирам че има именници   bouquet
Ей Илка така хубаво си го обяснила, че на мен ми се припътува със самолет и с малкия  Laughing

# 127
  • Бургас
Хайде днес едно кафенце от мен, че сега само виртуално мога да правя Mr. Green

Много мерси на всички съпричастни с моята болка, най лошото е че не мога да се грижа за малката, че мъжа ми след седмица заминава и ще разчитам единствено на майка ми и приятелките ми Sad

До месец и половина ще махнат единия винт от крака ми и тогава се надявам да съм вече по подвижна, но.................. остават още 5 вината за сваляне ooooh!

Малката е много смешна застава пред мен с патериците и се движим в пакет, само че толкова ме е страх да не я бутна и падна в/у нея. Не дава на никой да я приспива само мен иска докато не я гушна не заспива. Вече кърменето е мираж, от седмица не сме се кърмили сега съм на АБ, добре, че тя не търси и е съгласна и от шише да си взима дозата мляко. Странното е че гърдите ми са меки и няма симптоми на застояла кърма, май нищо няма вече в тях Sad

# 128
  • София
Майче, благодарско за кафенцето, бързо оправяне мила! Трябваше да послушаш съдбата първия път  Naughty  Нищо че ти казвам това и аз съм упорита като теб и като си наумя нещо не се спирам каквито и знаци да ми дава съдбата че не трябва да го правя. И все си прося проблемите...  Joy  Жалко, че не сте успели да се насладите на заслужена почивка с децата, но да се надяваме че следващият път ще си вземете и за сегашния    Hug   Бързо възстановяване и дано мине безпроблемно.   Hug     Hug     Hug

Честито на именяците на патерица! Да са живи и здрави!

Ние вчера все пак отидохме на рожденния ден, защото като се обадих на майката на рожденника да й кажа че сме сополиви, тя отсече че и рожденника не бил супер здрав и че ако не отидем най-добре да се откаже от празника и на мен ми стана съвестно. То така или иначе не беше детски парти клуб с място за игра, беше в едно заведение и просто нямаше други хора. Та децата не се завираха много едно в друго, а и бяха само 4 на брой. Дани се държа много добре, поразходи се да огледа всичко дето имаше за оглеждане, тресна си главата няколко пъти в масите, много хареса тортата, даже хапна доста от нея. Нещастието беше за мен, че не можах да хапна почти нищо от вкусотиите на масата, щото съм се сложила на диета, че имам да свалям още доста килца...  Joy 
Дани все повече се отпуска да ходи, даже се замислям дали вече да не направим прощапулник. Обикаля си из стаите, даже се научи като падне да се изправя сам, та май ще го тестваме да видим каква професия ще грабне.

Оффффффф стана много дълго... Хубав ден момичета!   Peace     Hug

# 129
  • София
Добро утро!

Майче, направо изтръпнах като прочетох  Hug Бързо да се оправя и заздравява крака и пак да тичате с малката. Малчуганите разбират като не ни е добре и стават много гушливи.  Миналата седмица нещо ме беше свил много единия яйчник и си бях легнала да чакам да ми мине. Прибраха се от ясла и малката само ме обикаля и търси да се гушне в мен. Е като ми се хвърли два пъти върху тумбака в знак на обич и бързо ми мина  Mr. Green

Елито, браво на Анитка за доброто държане, а за самолета не се притеснявай, Илка много хубаво го е казала.

Аз да се оплача, че моята бременносткато по учебник ще да е. Почна 7 мия месец и костите ми веднага се обадиха, нощес се търкалях като китче наляво надясно и в 4 се ококорих  Mr. Green Затова пък на всички, които чакат да си свалят кг от предишната, за да пробват пак. Не чакайте, бременността заедно с малкия дзвер в къщи ще ви ги стопят много по-бързо, на последната консултация съм +5 от първото забременяване  Laughing Хайде да не ви занимавам с моите бременелски болежки, ама нали сте ми отчетни за всичко  Hug

Съни, браво на малкия!

aleksa  Hug и аз много ви завиждам за русите букли на малкия сладур  Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 11:49 от Valliya

# 130
Здравейте, момичета!  Heart Eyes
Напоследък нямаме с какво да се похвалим. Седим си вкъщи затворени и се чудим по цял ден какво да се забавляваме.  Crazy  Crazy

Мая, много съжалявам за счупения крак.  Hug Дано бързо да се оправиш!

Ели, браво на Анитка за пътуването! Симона изобщо не кротува в колата и направо не мога да си представя как бихме пътували някъде. Иска да стои права, хваната за предната седалка.  Crazy Катери се отгоре ми и изобщо се върти на всички посоки. А вече много ни се ходи някъде. По принцип преди да се роди Симона пътувахме при всеки удобен случай. Сега сме решили за Великден да ходим в Гърция. Даже резервирахме. Само дето не ми го побира ума как ще се пътува.  newsm78

# 131
Привет и от нас!
Не съм писала скоро, но ви хвърлям по едно око  Rolling Eyes

Добре сме, поне сме здрави, иначе психически вече издивявам, голяма скука. Времето е кофти за разходки, за другото трябват пари и....спек голям. Е, ходим си от време на време на гости при приятелчетата, ама...общо взето е скука  smile3507
Рая вече ходи съвсем стабилно и да падне, изправя се и продължава  Party Правихме и прощапулник - и за мое разочарование хвана черпака  Crossing Arms но поне гладни няма да останем  Laughing Със спането сме горе долу добре - няколко вечере спеше непробудно до 6:30 ч,ама снощи нещо се буди повечко  Thinking Чакаме и два кучешки зъба, единия даже леко драска, ама кога ще избие  Whistling

Майче Много съжелявам за случилото ти се. Дано бързо се възтановяваш и да се чувстваш добре  Praynig  Hug Hug Hug

Оф...уж много щях да пиша, но нещо ми извърча от акъла, ако изобщо е останало нещо от него  Embarassed

Целувки на всички мами и бебоци от нас   love001

# 132
При нас е голям сняг, за разлика от предишните пъти cold! Алито напълно отказа да яде попара. Знам че въпросите се повтарят, но пак да дадете някоя идея за закуска. newsm78

Майче, сигурно от преживяното ти е спряла кърмата. Не се измъчвай миличка, гушкай си Мирелка и времето бързо ще мине Hug.

Утро и с Али е невъзможно да се пътува, направо си е мъка!

Вале, само така,от  бремените искаме пълен отчет Grinning!

Сияна, от моето "статистическо" проучване никой не е станал такъв, каквото е взел на прощъпулника, всичко е само ритуал Grinning!

# 133
Вита, нали с Момо още боледуваме, та от няколко дни се опитвам да му пробутам за закуска малко Данонино, не му се кефи особено, но освен него и кърмата друго не иска (много му е червено гърлото).

# 134
Здравейте от нас!
Все една и съща я караме. Сега като са ни почнали едни дъждове- опитват май да стопят ледовете, ама да видим до къде ще я докарат. По-големите улици са реки, а шахтите дето са покрай тротоарите са покрити с дебел слой лед и не могат да се справят с водата. Малките улици и тротоарите са само лед, така че няма мърдане от къщи. През седмицата уж се беше постоплило и с една приятелка решихме да изведем малко Рая в Морската. За късмет ни заваля дъжд, а количката закъсваше през метър-два в гадната киша. Само ние си знаем къде бутахме, къде дърпахме и къде носихме. А Рая си поспа де- час и нещо... И се зарекох- не се ли стопи тая мизерия- никакво излизане вече  Crossing Arms
За закуска аз давам плодово кисело мляко с бисквити, крем с бисквити, банан с бисквити... Общо взето постоянно ядем бисквити, ама иначе само мляко не я засища добре. Попара никога не е обичала, макаронените изделия само като ги види и се прави, че ще повръща. Давам понякога филийка с пастет или кашкавал. От племенника ми знам, че децата имат периоди на неядене, когато искат само плодово мляко, бисквити, солети, кроасани... Е, в нещо подобно сме и ние сега. Рая може да кара само на айран от плодово мляко ако я оставя  Crazy Ама щом си ака всеки ден, не мисля че остава гладна. В интерес на истината тя май по цял ден тъпче по нещо в движение и затова като ме види с купичката с храна и не е много ентусиазирана...
За колажите- ще се включваме май за следващия, че моето дете бели не прави  Whistling Освен да смъква разни фигурки и книги от високите рафтове на секцията, ама тогава бягам да  я удържа, че все е на ръба на опасно падане. А снощи три пъти изспива коша с боклука и се рови в него  Sick, ама тогава ми идеше да я бия, а не да ходя да търся фотоапарат. Колкото и да обезопасяваш жилището, тя все ще си намери да пипне където не трябва...

Пожелавам на всички болни дечица да оздравяват бързо, а на Мая- скорошно възстановяване Hug

Общи условия

Активация на акаунт