НОЕМВРИйската дружина иска да изгони Баба зима!!!

• 27 486
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Какво стана?
Нещо никакви ви няма  Shocked
Съни в понеделник е защитата. Рецензията ми е много добра-5. Сега се старая над резюмето. Моята пак не е доволна, било й е кратко и иска да го разширя, ама съм й единствената дипломантка и иска много от мен.
За майчинството-поплаквам си по малко всеки ден-аз пари от 3ти декември мин. година не съм виждала  Rolling Eyes
Колкото за снимките-при нас е мисия невъзможна-както види, че съм взела камерата и щуква към мен-нямам шанс да го снимам в по-различна поза, от тази-посегнал към мен  Simple Smile

# 106
  • София
Мимко, стискам палци за защитата.  Провери си на лични.

# 107
Здравейте и аз нямах комп тия дни и сега ви изчетох на бързичко,за снимка имам една но ще я дебна за нещо по-добро.
Еличке браво че си вече с настроение  Heart Eyes  bouquet
Фафи е опасен сладур  Crazy малеее колко мацки ще плачкат за негооо
На болничките да оздравяват бързо и успех на всички в начинаята им!
Лека нощ  Hug

# 108
Привет дружина от Пловдив.Скапахме се от път,но Анитка се държа геройски.Обнадеждена съм и за полета.Щом идържа 7 часа в столчето в колата ще издържи и в самолета.Не ме питайте как съм се правила на маймуна 7 часа  Crazy
Айде лека на всички  Hug

# 109
Цветкова добре дошла при нас Hug
Ама верно много пусто тези дни във форума newsm78
Аз пратих баткото с баба и дядо на село и сега сме с едно чаве - чак не мога да повярвам колко е тихо и спокойно у нас ooooh!
Обаче забелязах, че от време на време на Ивко му домъчнява за баткото и започва да го търси, да мрънка Grinning

Весел и спокоен уикенд от нас Hug

# 110
  • София
Здрасти банда! Да си сипем по кафе 

Никакви ви няма, само Тонеска съзирам...  Hug  При нас е супер гадно време - виелица и сняг   Tired  отгоре на всичко Дани нещо се разсополиви, а сме канени на бебешки рожден ден   Sad   ще видим какво ще правим. На мен ми е едно минорно тези дни, сложила съм се на диета, няма пари и въобщо едно такова смотано. Но ще отмине.

Ели, браво на Анитка че е издържала! Геройче е тя. А ти сама ли пътува с нея? Ако е така, направо те признавам!

Хубав ви ден момичета!   Hug

# 111
Здравейте!! ама и аз какво заглавие на темата измислих, направо все едно си го изпросих това лошо време  ooooh!
Съни, овреме да се справите със сополите, че ние вече колко време се влачим с тях, не е истина - може би повече от седмица, и чак днес сутринта като му чистех носа с клечка забелязах, че са започнали да се сгъстяват  Thinking данода минават вече, че аман! и храчките понамаляха, е пак повръща, но не всичко, май е станал избирателен и драйфа само храчката  hahaha аз си пия АБ, и се чувствам по-добре, пу пу.
Еличке, браво на вас!! И двете сте героини! Добре че вчера си пътувала, а не днес, че с тоя сняг хич не е за път!
Ние днес ще си седим вкъщи, не смятам и носа да си подам навън  newsm78

# 112
Съни благодарско за кафето - дръжте фронта с Дани Hug
И в Пловдив е едно снежно, чак не ми се хваща вяра, че и тук заваля Crazy обикновено все ни подминава.
На всички болнички бързо да оздравяват Hug
Леле какъв съклет ме е подгонил и мен тези дни и сякаш нищо не върви Tired

# 113
  • Варна
Здравейте  Hug
Ние вчера си взехме Габи и съм много доволна вече Simple Smile Като се прибрахме половин час седя при играчките си в леглото да ги гушка. Постоянно си реди някакви изречения на бебешки и е много смешна. Тук таме казва по някоя думичка- куче, коте, няма, ало кой е, ало мамо, топти (топка)   hahaha
Сега свири на едно пиано и танцува бясно, с баща й се гонят по земята и не ме отразява, та седнах да драсна някой друг ред. И да се оплача, че нощният съм е тотално прецакан  #2gunfire #Crazy Цяла година спеше непробудно по цяла нощ и сега за няколко седмици всичко провалихме. Изобшо не ще да запива в леглото, трябваше да я приспя на шезлонга и после я преместих. След час се събуди с рев, айде пак на шезлонга, пак я местих и пак се събуди... #Crazy Спах в нейната стая, а тя на шезлонга до мен, до 6:30!! А преди си спеше до 9. Казвам ви много ме е яд. Вече е голяма и се съмнявам да успеем да я научим пак да спи както преди, абе много се прецакахме. Освен спането, всичко е чудесно, само дето снимка с беля не мога да измисля. Май ще пратя една от Коледа, дето рови в една торба, не знам дали се класира за беля но друго нямам  Laughing
Ели браво на Анитка, героиня е тя!
Болничките бързо да оздравяват!!
А останалите- да го даваме по- ведро, че ако сами не си оправим настроението, няма кой

# 114
  • Бургас
Здравейте момичета и сладки Ноемврийчета Heart Eyes

Дано не сте ни забравили, че се очертава рядко да влизам да ви чета Sad

Искам да ви помоля да бъдете особено внимателни като излизате на вън и е заледено по улиците за да не пострадате като мен Cry. Ние нали отидохме на почивка в Пампорово, но почивката ни беше от един ден, защото натроших двата глезена на левия крак. Излязох да разходя малката на току що натрупалия пред хотела сняг, но не зная че отдолу било стъкло. Паднах веднъж и реших че е опасно и за двете ни и трябва да се прибираме след три крачки отново паднах и този път беше фатален Cry за крачето ми. Добре че не успях с падането си да нараня малката и тя е добре - никога нямаше да со го простя Cry
Добре че едни мъже ме видяха и ми се притекоха на помощ, гушнаха малката която се беше захлупила по очи в снега, а мен подпряха и заведоха куцукайки в хотелската стая. Последва лекар, снимка..... лоша фрактура наложителна операция в Пловдив. Слизане с линейка до Пловдив......... операция и всичко това изтърпях сама, мъжа ми трябваше да остане с децата в хотела нямаше на кой да ги остави ooooh!.
И това се налага да изтърпя........ лошото е че не мога да се грижа за малката и ми е толкова болно и така ме кара да Cry Cry 

# 115
Леле Мая искрено ти съчувствам, пусти му късмет. Скорошно оправяне и да си пазиш крака след операцията  Hug

# 116
  • София
Леле Майче, ужас миличка.  Cry Cry Cry Сега къде си?  CryПрибрахте ли се?

# 117
Мая ужасно съжалявам за случилото се Sad бързо да се оправяш миличка Hug

# 118
Малеле Мая много съжалявам, че си преживяла всичко това.Скорошно оздравяване мила  Hug
Иначе ние не пътувахме сами.Сестра ми и зет ми дойдоха и ни взеха от Добрич.И да ви кажа, че тук се чувствам много по-добре.Иначе докарахме снега и в Пловдив  Mr. Green

# 119
Милата Мая  Hug  Hug  Hug Пожелавам ти да си здрава и бързо да се оправяш!! Ама то бива каръщина...нали вие бяхте счупили колата в някаква стълба или ме лъже паметта  ooooh! Добре че Мирелка е добре  Hug
иначе и при нас е голяма пързалка - уж сме в София, но се водим "вилна зона" (нищо че сме на 500 метра от Бизнес Парк София) и при нас не влизат колите на снегопочистващите фирми, защото не са задължени. Повечето хора тук се придвижват с джипове като танкове и не им пука особено какво има под колата им. и съответно улицата е стъкло...онзи ден един човек хрърляше по улицата сгурия, та да не се хлъзга. абе наистина трябва да сме много внимателни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт