Вале мерси, че отбеляза колко съм примерна
аз вчера си мислех как ли върви с колажчето и колко ли ще е смешен , а то гледай ги ти още снимки не пратили
я Цветкова да се включи и да се вземат малко в ръце мамите 
Днес много се ядосах. Пак ходихме пеша до кухнята, беше много заледено и бяхме много смешни с Марти, него ли да пазя себе си ли, то милото си гледа в краката като голям човек. А за носенето, той не е свикнал да го носят, нали все дебнем бабата и дядото и се караме като го носят(има ефект).Та защо се ядосах-мразя някой да ми дава акъли кога да си изкарвам детето и как да го обличам, брей били му червени бузките, ами какви да са, нали затова го изкарвам, че да събере малко студ. То ако от едни червени бузки се разболява до къде ще стигнем
И как така без шал
Оня ден даже му пропуснали ботушките, като го видях мокър изтръпнах, ама няма как то от прекалено пазене по-зле ще стане. Нямам търпение да се постопли, защото милия като види камион или автобус се спира и 5мин. гледа след тях и ми се иска да се мотаме на воля и да блеем без да се притеснявам от студа.
Вале твойта мома много номера научила от яслата личи си режима и игрите, че е напред с материала.
Сиска браво и на Влади, дано така да му харесва за напред.
ша са опраим. Наваксвам с четенето. Видях, че малчуганите се справят с яслата, браво! Все така! Вале,

! От притеснения и нерви полза няма! Нямам идея, кой ти е казал, че се получава месец за месец - всичко зависи от превода на осигуровките. Днес си взех майчинството за декември (за пръв път с 240
)! В нашата фирма осигуровките се плащат към 25-то число (напр. на 25 ноември плащат осигуровките за октомври), НОЙ като си получат паричките и ти обработят документите минават 5-7 работни дни (понякога и п-малко) и след това ти превеждат майчинство! Спокойно миличка скоро ще имаш парички

)