НОЕМВРИйската дружина иска да изгони Баба зима!!!

• 27 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Зарязах си фермата и затова имам време да пиша тези дни Simple Smile
Вале мерси, че отбеляза колко съм примерна  Joy аз вчера си мислех как ли върви с колажчето и колко ли ще е смешен , а то гледай ги ти още снимки не пратили  Naughty я Цветкова да се включи и да се вземат малко в ръце мамите Simple Smile
Днес много се ядосах. Пак ходихме пеша до кухнята, беше много заледено и бяхме много смешни с Марти, него ли да пазя себе си ли, то милото си гледа в краката като голям човек. А за носенето, той не е свикнал да го носят, нали все дебнем бабата и дядото и се караме като го носят(има ефект).Та защо се ядосах-мразя някой да ми дава акъли кога да си изкарвам детето и как да го обличам, брей били му червени бузките, ами какви да са, нали затова го изкарвам, че да събере малко студ. То ако от едни червени бузки се разболява до къде ще стигнем  ooooh! И как така без шал  Crazy Оня ден даже му пропуснали ботушките, като го видях мокър изтръпнах, ама няма как то от прекалено пазене по-зле ще стане.
Нямам търпение да се постопли, защото милия като види камион или автобус се спира и 5мин. гледа след тях и ми се иска да се мотаме на воля и да блеем без да се притеснявам от студа.
Вале твойта мома много номера научила от яслата личи си режима и игрите, че е напред с материала.
Сиска браво и на Влади, дано така да му харесва за напред.

# 91
  • София
Здравейте момичета! Аз вчера бях без комп, че нещо се сгъбяса, преинсталирахме и сега...  ooooh!  половината ми неща ги няма, другите уж са тук ама нещо ми бягат.. абе...  Crossing Arms   ша са опраим. Наваксвам с четенето. Видях, че малчуганите се справят с яслата, браво! Все така! Вале,   Embarassed  нямам снимки на бели и нещо не мога да го хвана в крачка моичкия, но съм заредила апарата и дебна. Я пусни за всеки случай пак мейлчето, че май съм затрила и него барабар с другите неща. Сега ме чака едно възстановяване на снимки... май съм загубила половината.

Ами това запомних, до скоро, да се оправям с машинката, че да съм в час. Хубав ви ден!   Hug

# 92
  • София
Така си и знаех! Снимки няма  Crossing Arms само оправдания  Naughty Ще кажа на Елито да слага на първа страница списък с отчелите се с участие е по една червена точка, на останалите черна точка  Mr. Green

Ето ви мейла пак  vodenitcharovaval@yahoo.com и да се постараете.

Шамс, само не разбрах ъплоудването на снимките къде го направи???

Тофифи, как да не те отбележа, ти вместо една ми прати 5 аз да си избера, е как да си избера като  5-те са страшни, ще видя как ще ги редуцирам до 1 или 2  ooooh!
На знаещите да им предадеш от мен, че когато са гледали деца тогава е било времето да нареждат,  сега вече е късно дойде нашето време да се разпореждаме кога да излиза и как да се облича детето  Mr. Green

Моята мома само с белите и глезотията е напред с материала, ама ще видим как ще се разберем  Mr. Green

# 93
Вале, цък на линкчето и после на стрелките, и ще ги видиш снимките. Не мога нищо да качвам в снимка.бг. Ако нещо не става, казвай да пращам на мейл, ма сватята ги беше видяла...

# 94
Леле Вале какво ни направи, ами ние доста черни точко ще съберем тогаз Mr. Green Twisted Evil
Тръгвам да гледам снимки, та да мога да се запиша с червено Grinning
Шамси Фафи е СТРАХОТЕН  пу-пу - направо ще го изям Hug
Вале и аз да се похваля ли, да се оплача ли, също смятам да стартирам собствен бизнес, ама засега имаме отпор откъм инстанциите и не смея да се похваля, докато не го докараме до някакъв края - да видим какъв ще е края Rolling Eyes

# 95
  • София
Сватята на Елица, да не назовавам по именно! Да погледне един пост нагоре и да си копне мейл адреса!!

Тонеска
, браво за начинанието! Ако мога с нещо да помогна, че ние минахме поне през регистрацията на фирмата и ДДС регистрация казвай. Стискам палци и съм сигурна че ще успееш  Hug Hug Hug После да ми подшушнеш на лични с какво ще се занимаваш  Laughing

# 96
Валя, и аз пратих снимки на мейла, не са много представителни, само забравих да кажа, че онази, на коятоспи е просто опит да му снимам лигата, която беше пуснал, не знам дали се вижда.
Браво и на теб и на Тони за начинанието, с което сте се заели, пожелавам ви много успехи и приходи  Hug
Вчера бяхме при педка да му преслуша гърдите, чисти са, няма и Т, но продължава да е със запушен нос, храчки (за тях давам Проспан), а вчера и разстройство имаше...миличкят ми той. няма никакъв апетит, едвам изяжда полвин чаша каша и ако не я повърне от храчките пак е добре. Поне суче, за сега... аз обаче започнах Аугментин, защото мене последна ме тръшна тоя вирус и бях като парцал вчера.

# 97
Ето едно клипче с прословутата ни маймуна, която наричам " бебето" ама трябва да спра да и викам така, че ако имаме второ бебе какво ще му се случи  Crazy не знам да ли ще се отвори Simple Smile
http://www.facebook.com/video/video.php?v=283616066450&saved
Шамс ама каква коса имате пу пу

# 98
  • софия
и ние вече два пъти се подстригва ме.никнат ни долните кътници и е ужас...........лиги и сополки но съм доволна от коларгола .спира всичко.искам да питам как да кача снимка.знам че беше иконката под удебеленото В но после не се получава.моля за помощ........ Peace Praynig Peace

# 99
Припърррррррррррррр.............
Здравейте момичета! Аз вчера бях без комп, че нещо се сгъбяса, преинсталирахме и сега...  ooooh!  половината ми неща ги няма, другите уж са тук ама нещо ми бягат.. абе...  Crossing Arms   ша са опраим. Наваксвам с четенето.
Хаха-само за един ден ли се оплакваш-мен като ме няма от месец, защото нямам нет  Joy А ти най-много сигурно ще ме биеш  Wink
За наваксване с четенето не можем и  да говорим  ooooh! Позачетох ви малко...........ама  Embarassed няма време дори и за това.
Аз от два месеца съм без майчинство-някой преди ме обори че нямало такова нещо да си взимаш майчинството през месец, а не месец за месец, ама на-при мен е точно така и сега дори вече два месеца няма, все аз съм каръка и така........................................
За подстрижките-аз им изгубих вече броя-ние от 8месечни го правим, почти всеки месец. Ама толкова бързо му расте тази коса.... ooooh!
За зъбите-ние вече сме с 10 и в момента горни два кътника ни избиват, и няма сополи, ама  е рев от болка и спането съм го отказала отдавна... Tired
Тофифи  Joy ама какво Разбиване и прави малкия на маймуната-все едно гледам кеч  Joy
Диданка  Hug ама какъв е този вирус пък сега  ooooh!

Минавам да ви прегърна и нацелувам и толкова  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 18:07 от mimeto_mss

# 100
  • Бургас
Привет!
Мимето - споко бе жена, ще го преведат това майчинство... Stop! От притеснения и нерви полза няма! Нямам идея, кой ти е казал, че се получава месец за месец - всичко зависи от превода на осигуровките. Днес си взех майчинството за декември (за пръв път с 240 Sad)! В нашата фирма осигуровките се плащат към 25-то число (напр. на 25 ноември плащат осигуровките за октомври), НОЙ като си получат паричките и ти обработят документите минават 5-7 работни дни (понякога и п-малко) и след това ти превеждат майчинство! Спокойно миличка скоро ще имаш парички Hug!
И на нас ни никнат кътници - ужассс! #Cussing out

# 101
  • Варна
Юхуу  Sunglasses
Мен днес си ме скъсаха на поправката и вече официално нямам изпити до другата сесия  Crazy Така че утре си вземаме Габи най-накрая  Simple Smile
Много са хубави всички снимки, а Марти и маймуната са уникални  Joy
Болничките да се оправят, че много стана вече, цяла зима- сополи  Stop

# 102
лелеее,много пусто... newsm78

# 103
  • София
Здрасти мацки! Кафенце?

Мимко, разбрах че защитата е близо... дай повече инфо, предаде ли, каква е рецензията...  А за майчинството... няма да говоря   Crossing Arms

Вале,   Embarassed  ами мойто чаве не прави много бели, ма ще го дебна като империалист, заела съм се сериозно, апарата е зареден и на видно място (само да не вземе точно него, че как ще го снимам тогава   hahaha)

На фирмаджийките - успех с начинанието, да ви върви по вода. Най-добре си е човек да работи за себе си.

Пожелавам ви хубав и весел зимен ден!

# 104
  • София
Добро утро!!!!
Моето дете замина на разходка с шейна с дядо си и аз използвам спокойствието да си изпия кафето.  Grinning
Вчера Криси се научи да слиза по стълбите, леле колко съм горда с него. bowuu Laughing
Шамс много сладък Фафи!!! Heart Eyes Heart Eyes
Валя ще пратя снимка, но като при нас са само бели и в момента се чудя коя е най-голямата newsm78. Калинка ми е любимка, такъв образ е Sunglasses. Как е пупата?
Получих майчинство за декември, егати кефа беше, цели 217лв. Wink.

Общи условия

Активация на акаунт