НОЕМВРИйската дружина иска да изгони Баба зима!!!

• 27 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сега се връщаме от кино- гледахме "Аватар" в МОЛ-а, страхотен и много смислен филм.....накрая ме беше яд и ме беше обзел гняв какви гадни и мизерни хора сме- как се избиваме едни други и не оценяваме и осъзнаваме това, което имаме и го рушим.....определено бях гневна, но с гнева си нищо не мога да променя....

Комарче, на 13-01-10 бихме Приорикса....днес звъннах на педка, беше категорична, че е алергия, особено като й казах, че вчера съм й дала белтък. Ами седнах да обядвам, Алекс току-що беше яла, но като ме видя какво ям и тя си поиска. Дадох й малко белтък, буквално колкото 2 нокътя, но явно е алергична към него....знам ли......а като си помисля колко други боклуци купени яде, в които има яйца...... Ще изчакам няколко дни да видя, дано се махнат,а ко ли не- направо на кожен ще я водя.
Лека и спокойна вечер от нас Hug

# 76
И аз му изпуснах края на последните страници. Мишле и ние го гледахме с мъжо тези дни и бях обзета от същите емоции като теб. Накрая само си мънках и ръмжах под носа "умри гад мръсна"(за капитана ставаше дума) А някой като почне да ми разправя, че не гледал фантастика го опровергавам, че това е съвсем реална ситуация за след много години. Определено ми хареса туй чудо 3Д  Joy и пак ще отидем. Сега ще се връщам да дочета, мернах нещо за приказване на бебоците  ooooh! не ще да повтаря нищо Мартинчо. Знае само "ка" "да" и край.А пък много искам вече да имитира разни неща. Имаме напредък в поведението. Напоседък не се тръшка, заслушва се като му обяснявам, а вчера даже ходихме пеша до кухнята, хванати за ръчичка. Много се зарадвах, че издържа толкова път и то в кал и киша. После заспа на земята от умора.
Хайде лека нощ от нас  Hug

# 77
Добро утро,мами и бебоци.МНого сте поспаливи днес.Някой да пуска кафенцето и да захващаме пак..

# 78

Специално за Шемеш  Hug
Аз съм в страхотно настроение днес-не ми се беше случвало отдавна.Та по тоя повод една голяма виртуална прегръдка за всички ви и да знаете, че много ви обичам Hug Hug Hug

# 79
  • Бургас
Привет и от нас!
Вчера пощурях! Влизам да ви чета и на втората минута ме изхвърля системата  - луда работа...
Цветковата да ти е живо и здраво татенцето и скоро да сте заедно! HugБлагодаря за кафенцето! Щом си в такова добро настроение Hug и от нас с Марти!
Шопи аз се включвам със закъснение, ама побеснях като прочетох, че ти дават акъли разни патки безобразни #Cussing out! Голям човек си - преценила си, че сега е момента да имаш второ - гледаш си го, радваш му се и ако ти е кеф - догодина близнаци може да си имаш (това е в кръга на шегата разбира се)! Дай им по един червен картон и толкова! Heart Eyes Hug

# 80
Ели,благодаря за кафенцето,че до сега:  animal037  animal037 newsm75 newsm79 newsm28 smile3546 kaffeetrmker_2и ето че е време пак за обяд,уффффф

# 81
Здравейте,
Моят ученик днес беше перфектен. Не искаше да си тръгва от яслата. Да видим как ще е утре. Надявам се, че ще му хареса, а важното е, че първите му впечатления са добри. Grinning

# 82
Браво на Влади.Мъж е той  Hug

# 83
 kaffeetrmker_2

Ели, мерси за кафенцето!

Сиска, браво на Влади!

Тофи, браво на Марти за разходката!
И аз искам такива разходки, но ще трябва да почакам поне още месец.  smile3516

# 84
  • София
Сиска, браво на младежа! Все така да му харесва в яслата.
Тофифи, браво на Марти! Моята глезла ходи ходи и току вдигне ръцете, носим се 2 м и пак я пусна да ходи, ама още не смея съвсем без количката да излизаме, че ми тежи вече за носене.

А пък днес сигурно всички се бяха наговорили, който ме види и първите му думи " О, вие ще си имате момченце, честито"  #Crazy Аз казвам, не момиченце ще е , една чак ме пита ама сигурни ли сте?  Ще е мъжка девойка явно момата  hahaha

И с риск да ми се смеете ще ви кажа че си започвам мой бизнес и ако всичко тръгне наред май трябва да стартираме и тогава ще ви разправям подробности. Много бизнесмени в къщи ще станем  Mr. Green

А вие всички много харесахте идеята за белите на колаж, обаче май ще го правя само с Марти, че само неговата майка се отпусна и напрати снимки да погледам. Я се стегнете и нащракайте бебчовците. Няма да споменавам тези с готовия материал - странни пози за спане, които само се похвалиха, ама снимки нъц  Naughty

# 85
Ха добър вечер!
Аз много сериозна трябва да наваксам, ама .... бях в кофти настроение и ...после се зарибих по едни животинки във ФБ, та... все ще наваксам.
Минавам само да кажа, че съм жива и че сме добре, при нашите и така...чакаме си таткото и се надяваме да е по-скоро, ама...преди април не се очертажа колкото и да ми е мъчно.
Заповядайте по едно че да не ме мъмрите много Simple Smile

# 86
Mea culpa, Вале, веднага хукнах да ъплоудвам снимките  Hug Сори, ама и аз не бях и все още не съм на кеф, много ми е терсене. Само разправии в службата с разни интриганти и направо вече не издържам...

http://picasaweb.google.com/Maya760305/Beli?authkey=Gv1sRgCJzJ8N … 34108377839854770

# 87
  • София
Mea culpa, Вале, веднага хукнах да ъплоудвам снимките  Hug Сори, ама и аз не бях и все още не съм на кеф, много ми е терсене. Само разправии в службата с разни интриганти и направо вече не издържам...

http://picasaweb.google.com/Maya760305/Beli?authkey=Gv1sRgCJzJ8N … 34108377839854770

На интригантите, по една хубава българска ... Да не те ядосват, щот ще дойде подкреплението от разярени мами с бесни малчугани и ще им се види тесен не само офиса, ами и цял Люксембург  Hug Hug Hug

Снимката е един път, много се смях  Peace

# 88
Аууууу свате страхотен е този Фаф.Пък ние имаме същата хавлия цък
Пък ако продължават да интригантсват яхвам метлата и пристигам.То и без това до края на месеца ще сме в съседна Англия  Mr. Green

# 89
Ех, много ми е хубава снахичката  Hug Ама верно са като униформени младите  Mr. Green

Вале, аз събрах всичките снимки на бели, които намерих - има Фаф във шкаф, Фаф краде телефон, фаф облизва врата... Харесай си  Mr. Green Ако междувременно се появят нови, ще ги кача (а доколкото си познавам синковеца, няма да закъснеят).

Общи условия

Активация на акаунт