НОЕМВРИйската дружина иска да изгони Баба зима!!!

• 27 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравей, народе.
Малко на патерици, но честит рожден ден на Вита.Много здраве, щастие и късмет  Hug
Сватята нещо се е покрила-чакам я и аз да видя какво става с изпитите.
Тук днес става за разходка и се възползвахме, че вчера валя.

Лек ден   bouquet

Забравих да ви кажа, че си намерих боя за яйца.Някаква на д-р Йоткер.Намислила съм и да меся козунаци, че тях по-трудно мога да ги намеря.Да видим какво ще излезе.

# 676
Ето я и сватята  Hug Докладвам първи изпит взет с 4, много съм доволна. Утре следва втори, да видим как ще се оправим.

Фафи върлува ужасно, с майка ми не можем да му смогнем да го укротим и хич не мога да уча. Само тичаме след него, той крие багажа, нищо не намираме , А Фафи ни се хили  hahaha Joy bowuu

Ужас, това в една стая с Фафи не си е работа, хем днес цял ден са били навън...

# 677
  • София
Добро утро банда  Hug

Варненки, страхотни сте, така ви завидях за хубавата градина  Heart Eyes

Вита, Честит рожден ден!

Дени, ако намериш такива баби за почистването, свиркай и насам, че аз хич не се виждам с тумбака да извърша такава дейност,  ooooh!

Шамс, Браво за първия изпит, чакаме резултат и от следващия   bouquet

И ние почетохме първа пролет с една хубава разходка и май ще съм отявлена мама-скандалджийка, много се дразня, като майките седят по пейките и оставят децата да вършеят и да правят каквото си искат, а те да се правят че не забелязват и да се оправдават, ами то си е такова. Мойта какво да не е от лаборатория  Naughty

Да се включа и аз за пазаруването и едно сайтче, прахосниците да не гледат  hahaha
www.abubu.bg

# 678
  • Бургас
Как го каза
прахосниците да не гледат  hahaha
www.abubu.bg
, все едно ми каза влез похарчи още парички Money

Мацки от три ни насам забелязвам по памперса на малката нещо като течение, което е лигаво като сопол и е жълто на цвят - малко като количество около капка. Някоя от вас беше писала за подобен проблем може ли да сподели на ЛС. Майка ми ми каза че са хормони, но се тревожа.......
Малката свикна с витамините Марсиянци взе сама да отваря устата - обаче ми прави впечатление че урината и е по жълта - възможно ли е да е от тях
newsm78

# 679
Как го каза
прахосниците да не гледат  hahaha
www.abubu.bg
, все едно ми каза влез похарчи още парички Money

и аз това казвам  Money За марсианците - защо не пробваш да й го даваш разреден с малко вода? За течението не мога да те посъветвам, но не мисля, че са хормони  newsm78 по-добре да я види лекар.
Да ви питам, този месец получихте ли си майчинските? щото аз не, вече ги чакам както топъл хлЕб и само се ядосвам, като си проверявам сметката...  #Cussing out

# 680
  • София
Я марш навън на разходка, вместо да зяпате по сайтовете !!!
Не съм пазарувала от това магазинче, но ми се виждат хубави дрешките, а и не са скъпи, сигурно имат връзка в Англия и от разпродажбите ги купуват, че много често сменят асортимента и нямат по много бройки, мисля оттук да обзаведа и Малинка за изписването  Mr. Green

Мая, и ние пием Марсианците от доста време, обаче честно да ти кажа не съм забелязала да е станала по-жълта урината  newsm78, а е нормално първата урина сутрин да е по-тъмна.

Моята щерка сутринта оставена на гърнето, ние с баща й правим кафета и мляко в кухнята, отивам да видя дали е готова, детето се изпишкало и тръгнало да ми носи гърнето да ми покаже какво е свършило вътре и го обърнало на килима  ooooh! и стои до него и сочи да не си изпусне похвалата и да видя че е пишкала нищо че в гърнето няма вече нищо.  hahaha

# 681
Вита, Честит рожден ден! С пожелания за всичко най-добро!  : hug:

Диданка, за проблема с тоалетната - една голяма супена лъжица нишесте на прах, разтворено в малко вода по няколко пъти на ден. Обикновено помага.

Валя, вие се справяте страхотно с гърнето! Браво! Ние тепърва ще започваме да се учим. Чакам още малко да се стопли, за да мога да й махна памперса.

А за сайта - моля ви се не показвайте такива неща.  Praynig Аз така съм се вманиачила...  Crazy Цяла зима се ровя из разните му сайтове. Поръчах сумати неща. Мъжът ми вече ще ме бие...  Mr. Green

# 682
Привет сладурки.
Браво свате, само така.Стискам палци и днес да се представиш добре  Hug
Аз да ви се оплаквам каква мизерия ни се стовари.Прибираме се вчера след разходката и какво да видим няма ток.А тук никой не работи в неделя.1000 номера пробвахме да звъннем-на всякъде си казват първо работното време  smile3511.И така снощи изкарахме без ток-легнахме си всички дружно с кокошките.Сега видях, че електричарите са отпред-дано оправят жиците.
Иначе и Анитка си дивее славно, разучава новия апартамент и какво може да потроши в него  hahaha
Днес майка ми каза, че ще идват за Великден.Я кажете рецепта за козунак, че трябва да запрятам ръкави.
Мая и според мен е добре да я заведеш на лекар малката. Peace
Целувки на всички ви  Hug

# 683
  • София
Валя, вие се справяте страхотно с гърнето! Браво! Ние тепърва ще започваме да се учим. Чакам още малко да се стопли, за да мога да й махна памперса.

Честно казано само сутрин имаме постоянен успех с изпишкването, в яслата казват че я слагат но само седи и нищо не прави в гърнето. Затова пък малката мамунка отлично разбира и като я попиташ акала ли е се хваща за памперса и казва "да", но предварително не се сеща. И аз чакам да се стопли и да я оставя по гащи вкъщи да ми прави локвички  Mr. Green

Ели, много романтична вечер сте изкарали  Hug

# 684
  • Бургас
 smile3501  на Калина и всички дечица дето започват да разбират защо стоят на гърненцето. Мирела стои на гърне без проблем и върши и малка и голямата работа там, но трябва да е под наблюдение, че като си свърши работата е много любопитна и вече не знам за кой път е бъркала в гърнето и се е мила с пишано да не говорим и какви други пакости е правила Sick Joy
Мацки има ли памперс гащи, нещо като памперса, но да са като пликчета, не съм запозната и не съм се интересувала, питам защото и аз мисля като се позатопли и излизаме на вън да сме с подобни гащи, да не е памперс който да отлепям и залепям през 30мин. и ушичките му да се разтегнат и да се напишка.

Ели изпуснали сте идеалния момент на тъмно в  luvbed за бебеправене smile3503
Valliya не  сутришната урина - забелязах че след като и дам витамините и успея да хвана пишкането в гърнето е патешко жълта. ама го обясних ooooh! надявам се ме разбра Rolling Eyes

# 685
  • София
Мая, има такива гащи Бамбино Мио мисля че беше марката, може и БГ да има, като найлонови за трениране. Аз мисля да я пробвам с обикновени памучни пликчета и да се запася с повече бройки да имам да сменям, за да усети като се намокри. А иначе има памперс бански шаренки, но не съм ползвала.

Ти сега ме притесни с тази урина, че не съм я заглеждала  newsm78, ама аз давам витамините накрая след гърнето и миенето на зъбите и очите. В събота ще я загледам.

Я и другите мацки споделете докъде стигнахте с гърнето??? Моите баби само опяват как на тази възраст ние със сестра ми  и сътветно мъж ми и брат му вече са си казвали ... Naughty А Калина още не, ама съм им казала, ето ви гърнето, ето ви детето който има претенции да действа  Mr. Green

# 686
  • София
Има гащи и на Памперс, и на Хъгис, сигурно и на много други марки. Същата материя са като памперсите, но са си гащи. Предвидени са за многократно събуване и обуване. Иначе тия гумените не ги харесвам. Представям си след 15 минути как им се спарват дупетата на децата. Аз например днес полудях от едни изкуствени превръзки  Close С кой акъл съм ги взела и къде съм бляла не знам. Само си бая докато се събуди малкия и отидем до магазина да не стане нужда да се мажа с неговия крем против подсичане.

# 687
  • Бургас
За казване още сме далече, не говори много разбираеми неща, но съм забелязала че понякога си взима сама гърнето(то стои постоянно в стаята в едно ъгълче да ми е под ръка - патерица Joy) носи го по средата на стаята или близо до леглото и сяда на него ако съм наблизо я хващам сваляме бързо памперса и я слагам на гърнето, но не пишка, за сметка на това памперса е прясно напикан Mr. Green. Гледам по често да я слагам на гърне по 5-6 пъти на ден...........
За гащите четох че май Либерото имали и на Хъджис сякаш мярнах, но са за големи килограми, ние с нашите 9 килца ще ми се изсухлят Joy

# 688
За гърнето - най-лесно става след сън да го сложиш - те са вече големи и стискат докато спинкат. Момо сутрин и следобед си пишка в гърнето след сън и то бая. Но трябвада съм там, иначе и той започва да се маже  hahaha
За дрискането обаче се дебнем - вчера ака 4 пъти по едно малко, твърдо кюфтаче, всичките пъти в памперса, накрая ми писна да му ги сменям-да му мия дупето на мивката и само вадех кифтето, забърсвах с кърпичка и така - иначе щях да остана без кръст. Та така за акането мисля, че трябва да започнат да си казват, че има аки, ама не след като са го направили в гащите, а преди това. това ми напомня, че днес още е имало аки, отивам да го чучна на гърнето  Wink

# 689
  • Варна
Здравейте  Hug
Ние сме си болни де  Crossing Arms Вече трети ден е с темп. Вчера вдигна 39,2 и стана ясно, че няма да е от зъби тая работа. Отидохме пак в спешния кабинет, пак при същата лекарка, която каза че нищо й няма. Само че този път й изписа антибиотик  Shocked Та днес я водих при нашата педиатърка- с червено гърло е и ще си пие дежурните лекарства в такъв случай, няма да пие АБ. Радва ме това, че успяваме да свалим температурата е много енергична и жива, днес ходихме на разходка след прегледа и много добре изкарахме  Grinning То днес не беше за изпускане, щях да се пукна от яд ако трябваше да се затворим вкъщи.
За Гърнето- още не съм я слагала  Embarassed Планирам да е в най-скоро време, защото си върши работата долу горе по едно и също време.
Шамс браво за изпита!
Ели само като чуя ток лошо ми става  #2gunfire Днес ни го спряха, въпреки че го бяхме платили и трябваше да се оръсим 40 кинта за да ни го пуснат до 1 час...мизерници  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт