"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 600
  • 680
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Ще го очаквам с нетърпение и ще го гледам  Naughty Самият факт, че е български значи много. Мисля, че в Бг има много и в пъти по-талантливи актьори от тези в нашата съседка и най-малкото заслужават да ги гледаме и подкрепяме! Наистина се надявам, че ще направят нещо стойностно, защото вярвам, че могат!

# 46
И кои наши артисти са толкова талантливи,че да ги гледаш в захлас ?
И едва ли ще е нещо този филм от към актьорска игра.Аз не мога да им разбера какво говорят,мисля ,че проблема е в техниката.Точно като рецетиране се получава.

# 47
Мисля ДА ПРОПУСНА  hahaha

# 48
След *Забранена любов* не мога да си причиня още веднъж това  ooooh!
Гади ми се от изкуствената и превзета игра на нашите актьори  Rolling Eyes
Само *Тя и Той* ми харесва.
Само заради Юлиан Вергов  ще изгледам първия епизод ,но ако не ми хареса  Naughty

# 49
  • София
След *Забранена любов* не мога да си причиня още веднъж това  ooooh!
Гади ми се от изкуствената и превзета игра на нашите актьори  Rolling Eyes
Само *Тя и Той* ми харесва.
Само заради Юлиан Вергов  ще изгледам първия епизод ,но ако не ми хареса  Naughty

"Той и тя" и аз го харесвах.Поне Юлиян Вергов и Стефания Колева не декламираха.

# 50
И кои наши артисти са толкова талантливи,че да ги гледаш в захлас ?
И едва ли ще е нещо този филм от към актьорска игра.Аз не мога да им разбера какво говорят,мисля ,че проблема е в техниката.Точно като рецетиране се получава.

newsm10 Толкова  изкуствено декламиране , че чак супер дразнещо , който и да хванеш от улицата по - добре ще се справи ! Аз също дори не мога да им разбера понякога какво говорят !

А имахме Георги Парцалев , Петър Слабаков , Григор Вачков !
 Все още , слава Богу имаме Татяна Лолова , Васил Михайлов , Йосиф Сърчаджиев и още други велики български артисти !
Как пък новите нищо не научиха от тях  / защото изключенията са твърде малко /  !?

# 51
Предвиждам, че ще е зверска тъпота и скука.
И не защото съм див фен на турските сериали, а защото не съм видяла нищо българско направено както трябва. И не вярвам да доживея да видя - макар, че много бих искала...
А и като видя Елена Петрова и кво да ви кажа,...тя е толкова изкуствена, че ми прилошава....

# 52
А вчера прочетох, че фолк певицата Емилия щяла да бъде гост-звезда във филма ooooh! ooooh! Joy

# 53
А вчера прочетох, че фолк певицата Емилия щяла да бъде гост-звезда във филма ooooh! ooooh! Joy

това ме развълнува до сълзи

# 54
Не Емилия, а Емануела. Mr. Green

# 55
Не Емилия, а Емануела. Mr. Green

Е, Емануела вече има опит в актьорството, даже мисля, че доста добре си играе, по-добре от много, които са го учили.

# 56
Опит в актьорството с 4 серии на "Къде си Батко?"? Whistling

# 57
  • София
  Оставам с впечатление, че тези, които не са учили, по-естествено играят. В Забранена любов Тити Папазов беше най-естествения.

# 58
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Не става дума за турското, като говорим за българското....
Ако трябва да направим кратка ретроспекция на българските сериали в последните 10 г, то само "Морска сол" е годен за гледане. Всички други филми са отвратителни - тъп сценарий, отвратителни режисьорски решения и крайно слаба, превзета актьорска игра.
Никакво утвърждаване на българските ценности, тотален срив в ценностите изобщо. Да си припомним "Дунав - мост"...
Как да повярвам, че след 10 г. ще гледам свестен филм, без многозначителни паузи, игра тип" дива мексиканска сапунка"?
Няма как.
Оставям се да ме убедят, но мисля, че няма да успеят!

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 13:35 от Queen, M.D.

# 59
Аз пък очаквам да е интересен. Защо повечето тук мислят с такъв песимизъм? Че на българите ни е присъщ песимизма е ясно,ама чак толкова...нищо българско не било добро или не излизало както трябва... ooooh! И на мен "Забранена любов" ми беше доста интересен-да,беше ясно,че играеха малко изкуствено,но се справяха и сюжета беше интересен-поне за мен. Фен съм и на турските сапунки-защо да си кривим душата,че хората знаят какво правят...но не спирам да вярвам,че и у нас ще се научат как да го правят.

Общи условия

Активация на акаунт