"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 602
  • 680
  •   1
Отговори
# 60
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Аз пък очаквам да е интересен. Защо повечето тук мислят с такъв песимизъм? Че на българите ни е присъщ песимизма е ясно,ама чак толкова...нищо българско не било добро или не излизало както трябва... ooooh! И на мен "Забранена любов" ми беше доста интересен-да,беше ясно,че играеха малко изкуствено,но се справяха и сюжета беше интересен-поне за мен.

Никой не е казал, че нищо българско не е добро. Това е твое разсъждение.
Според мен на нас ни липсва адекватна актьорска школа, по тази причина правим и слаби филми.
Не ни липсват добри инженери или лекари.
Говорим за конкретна сфера, обобщения е безмислено да се правят. Naughty Naughty Naughty

# 61
  • Варна
Кога започва?

# 62
Смятам ,че нашите актьори нямат достатъчно "работа", в която да се обиграват. Много е необходим телевизионния театър поне
един път в месеца. Тогава актьорите ще са познати и на по- голяма част от населението и ще могат да играят и да се усъвършенстват.
Да започне БНТ да финансира и сериали поне по 5-6 серии и тогава ще станат нещата. Сега те играят в театъра , я имат една роля
на сезон я не ,участват в скечове и телевизионни реклами и се губят като професионалисти. Това е моето мнение.  Надявам се новият
сериал да е годен за гледане.

# 63
Не става дума за турското, като говорим за българското....
Ако трябва да направим кратка ретроспекция на българските сериали в последните 10 г, то само "Морска сол" е годен за гледане. Всички други филми са отвратителни - тъп сценарий, отвратителни режисьорски решения и крайно слаба, превзета актьорска игра.
Никакво утвърждаване на българските ценности, тотален срив в ценностите изобщо. Да си припомним "Дунав - мост"...
Как да повярвам, че след 10 г. ще гледам свестен филм, без многозначителни паузи, игра тип" дива мексиканска сапунка"?
Няма как.
Оставям се да ме убедят, но мисля, че няма да успеят!

На индентична позиция съм....това, което ме отблъсна в бг сериалите напоследък тип забранена любов  е точно тоталния срив на ценности

# 64
Извинявам се за нахлуването в темата.
Надявам се само актьорите в този нов бг сериал да не рецитират, а наистина да играят.
В "Забранена любов" аз лично гледах не сериал, а конкурс по рецитаторски умения  Simple Smile

# 65
....това, което ме отблъсна в бг сериалите напоследък тип забранена любов  е точно тоталния срив на ценности
Тоталният срив на ценности е не само в бг сериалите, той е и в бг живота.

# 66
# 67
Прави сте за проблема с рецитирането, но той си има напълно логично обяснение. Всички наши актьори биват обучавани в "театрално" актьорско майсторство, обяснено лаишки. Между актьорската игра в киното, и на сцена има големи разлики.
От езика на тялото, до говора, до мимики и т.н.
Затова нашите ни се струват "по-дървени". Peace

# 68
  • София
   Особено Елица ли беше, тя пък толкова равно говори, грам чувство и емоция няма. Да вземат да ги дублират други, по-естествено ще звучат.

# 69
Пълна излагация ще е няма да стъпи и на малкият пръст на ''Листопад'' Wink

# 70
Пълна излагация ще е няма да стъпи и на малкият пръст на ''Листопад'' Wink

Такива изказвания предизвикват  присмех...  Спирам да пиша, че се изнервям ooooh!

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 18:53 от Малчева

# 71
 Laughing Laughing Laughingне съм, гледала нито една серия от въпросния турски филм,но явно е правен по някоя много дебела книга и съдържанието му е потресаващо....някои хора сигурно и записки си водят по него Laughing Laughing Laughing
deniz_cakir,сподели нещо дълбокомислено от филма?Simple Smile

# 72
Трейлър:
http://www.vbox7.com/play:88fbada2

Новият български сериал -  "Стъклен дом", ще зарадва зрителите на bTV в началото на пролетта. В поредицата като гост звезда участва и Стефан Данаилов. Вижте кои са другите имена в актьорския състав.

Юлиан Вергов, Елена Петрова и Калин Врачански са само част от популярните актьори, които ще видим в главните роли на новия български сериал.

"Значи този сериал е семейна драма с криминални елементи. Разглежда нашето общество такова, каквото е в момента, т.е. зрителите могат да очакват да видят всичко онова, което в момента се случва в България", Димитър Митовски, изпълнителен продуцент.

Ние имаме нужда от някаква собствена, създаването на собствена култура, създаване на собствени продукти, създаване на нещо, което е част от това, което се случва в България”, каза Димитър Гочев, изпълнителен продуцент. Крайно време е да продаваме сериали на турците, казва Митовски.

В 70 серии продуцентите обещават драматични обрати, любов, интриги, както и забавни моменти.

"Моята героиня носи едно красиво име - Елена. Тя е жена, която е много обаятелна. Когато влезе в една стая, тя се държи така сякаш притежава хората. Убедена е, че може да се справи с всеки човек, и че намира начин да го манипулира", каза Яна Маринова.

"Александра е 17-годишна, доста луда. Така да я нарека съвременна принцеса", каза Луиза Григорова.

Стъкленият дом е светът на тези герои -  бляскав, прозрачен и чуплив. Сериалът ще се излъчва в ефира на bTV всяка неделя.

# 73
Тук ли се мести темата?

# 74
От колко часа ще бъде според вас?

Общи условия

Активация на акаунт