"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 611
  • 680
  •   1
Отговори
# 75
Според мен ще е от 20:00  Thinking

# 76
Аз също мисля, че ще е в прайм- тайма, може би на мястото на форт бояр или...
То време не остава...

# 77
Ще го дават само в неделя така чух по БтВ,но не съм сигурна.

# 78
очаквам го!

# 79
Дано няма съдбата на Забранена любов. Аз съм такъв фен на българското кино, особено старите филми. Опитах да гледам някои от новите, но те така ме потиснаха и депресираха, че вече не искам да си развалям хубавите спомени. Забранена любов ми хареса, интересно ми беше да го гледам, може би заради новите артисти ли- не знам, но ми е жал за съдбата му. Обожавах и Тя и той, може би има бъдеще в модерното българско кино, ако не е толкова вулгарно, толкова черногледо и безидейно като някои от новите опити.

# 80
Аз не вярвам, че нещо, което още не е тръгнало в ефир може да е излагация. Все едно да се надвесиш над някоя бременна жена и да кажеш на нероденото дете "Ти ще бъдеш терорист, политик или нещо друго".

Колкото до сериала -аз го чакам с нетърпение. Още от както разбрах името му ми направи впечатление. После чух главната мелодия, която няма защо да крия - страшно ми хареса и се надявам след излизането на сериала да я намеря някъде и да я слушам. После гледах клипчетата от сайта. Е, харесаха ми. Затова ще чакам сериала. Дали очакванията ми ще бъдат удовлетворени или не... ще се разбере в последствие.

# 81
  • София
   А и в Турция щели да го продадат, да ни се чудят и маят комшиите!

# 82
кой знае каква глупост са измислили и този път. Laughing

# 83
  • София
Аз го пуснах и в другата тема, но..
Ето тук има няколкоминутно видео. На мене ми допадна. С огромно нетърпение чакам неделя. Whistling

# 84
  • Варна
Дано да е интересен сериала. Аз си гледах й Забранена любов въпреки ,че рецитираха.  Confused

# 85
Добър вечер!   bouquet
Аз съм оптимистично настроена към новия сериал. Туко виж .. може да е интересен и успешен!  Peace
Но .. турското си е турско!  Mr. Green Българското - българско. Аз очаквам добър български сериал отдоста време.   bouquet

# 86
Туко виж .. може да е интересен и успешен!  Peace
Дано  Rolling Eyes

# 87
Дано да е качествен, дано да носи носталгията от филмите преди '89-та, за които няма спор, че са добри и цяла България ги гледа със захлас и до днес.
Според мен след 90-та само Дунав мост ставаше и сценария беше АДАПТИРАН към БГ-действителността, всички останали жалки опити за сериали бяха гротестни плагиатски идеи на американски ситкоми, които снимани на родна почва се превърнаха в бълвоч, достоен само за подигравка.
Сценарият на Стъклен дом - със собственици на МОЛОВЕ, ПР-и, синове, които се завръщат от Америка - хич не ми се струва да е адаптиран към съвременната БГ действителност, но хайде времето ще покаже дали го бива или не...

Колкото до продажбата на бозата в Турция - най-много да станем за присмех, според мен съвременното поколение актьори НЕ СТАВА. Много е важен и саундтракът към филма, интересно ми е на кой е поверен.

# 88
  • България
Със сигурност го чакам с нетърпение!
Глътка "свеж въздух" лично за мен Peace
Ще се въздържа от коментар,докато не го видя,иначе ще е несериозно и предубедено!

# 89
Е,стига де! Stop Още не е започнал и го квалифицирахте като "боза","излагация" и какво ли още не. ooooh! Изчакайте поне да мине 1-ви епизод,преди да плюете така.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт