"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 616
  • 680
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Стъклен дом като заглавие звучи толкова плоско, че нямаше накъде повече, но щом са си го избрали, да си го ползват. Ще гледам с интерес първия епизод, защото повечето от актьорите изобщо не ги харесвам как играят дори и на сцена, а другата част са ми непознати. По рекламите качеството на картината ми изглежда много впечатляващо, което ще е плюс и музиката е хубава (поне това, което пускат). Не знам защо всички толкова старателно искат паралела с турските сериали, безсмислено е просто да се прави такъв (а и аз турски не съм гледала нито веднъж), че и да коментираме как сме щели да се изложим "пред комшиите".

# 92
Много ни бива да критикуваме и да недоволстваме. Дали пък имаме право ,това въобще не стои на дневен ред.
Защо никой не измисли нещо по- добро през тези години? Щом ще мислим,кой тогава ще критикува?
Сще по - странното е ,че не сме видяли нито една серия ,а сме готови с нехаресването.

# 93
Много ни бива да критикуваме и да недоволстваме. Дали пък имаме право ,това въобще не стои на дневен ред.
Защо никой не измисли нещо по- добро през тези години? Щом ще мислим,кой тогава ще критикува?
Сще по - странното е ,че не сме видяли нито една серия ,а сме готови с нехаресването.

А какво против критиката имаш ти? Нормално е хората да критикуват, в днешно време, при избор от 200000 канала, зрителят е много претенциозен и капризен, трябва да му се предлагат добри продукции. Телевизиите лапат достатъчно големи милиони, та дори милиарди от реклами и какви ли не бизнеси, та хората да им вдигат рейтинга с нископосано скалъпени предавания или сериали. Условията на пазарна конкуренция са такива, че трябва да се работи здраво и да се предлагат добри продукти, каквото и да коства това на въпросния канал - все пак става въпрос за гледаемост и пари. Както назапад го могат, че и в съседна Турция, така съм сигурен, че и нашенците, ако си напънат мозъците могат да бъдат добри в каквото и да е. Просто играта трябва да се играе по правилата на професионализма.

# 94

А какво против критиката имаш ти? Нормално е хората да критикуват, в днешно време, при избор от 200000 канала, зрителят е много претенциозен и капризен, трябва да му се предлагат добри продукции. Телевизиите лапат достатъчно големи милиони, та дори милиарди от реклами и какви ли не бизнеси, та хората да им вдигат рейтинга с нископосано скалъпени предавания или сериали. Условията на пазарна конкуренция са такива, че трябва да се работи здраво и да се предлагат добри продукти, каквото и да коства това на въпросния канал - все пак става въпрос за гледаемост и пари. Както назапад го могат, че и в съседна Турция, така съм сигурен, че и нашенците, ако си напънат мозъците могат да бъдат добри в каквото и да е. Просто играта трябва да се играе по правилата на професионализма.

Нещо не ти разбрах поста , но ще отговоря на последното ти изречение - от къде знаеш , че за този сериал нашенците не са си напънали мозъците?

# 95

Нещо не ти разбрах поста , но ще отговоря на последното ти изречение - от къде знаеш , че за този сериал нашенците не са си напънали мозъците?

Явно късния час и мозъкът ти не са две съвместими неща. Ходи поспи, почини, и утре ми прочети пак поста. Не случайно хората са казали, че утрото е по-мъдро от вечерта. Не мисля да правя разборка на думите си. Жокер: никъде не съм споменал "Стъклен дом" в редовете си. Като го видя, тогава ще си кажа мнението, изказах се обобщено...

# 96
Е, настанихте ли се пред екрана? Simple Smile Картината е впечатляваща, от актьорската игра очаквам едно средно ниво, но нямам намерение да критикувам, нито да превъзнасям турските ``еквивалнети``, където съм била свидетел И на изключително дървена игра, безумен сюжет и реееееев с кофи на глава от населението Mr. Green

# 97
Е, настанихте ли се пред екрана? Simple Smile Картината е впечатляваща, от актьорската игра очаквам едно средно ниво, но нямам намерение да критикувам, нито да превъзнасям турските ``еквивалнети``, където съм била свидетел И на изключително дървена игра, безумен сюжет и реееееев с кофи на глава от населението Mr. Green

Сега ще гледаме ,а после ще " критикуваме".  newsm10

# 98
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Не виждам защо българският сериал следва да е антитеза на турските сериали.
Какво ни пречи да си харесваме турските филмчета и да харесаме една качествена българска продукция, дано да е такава.
Аз им пожелавам да са се поучили от турските поне в едно - печелившата  актьорска игра е естествената!

# 99
Ние не знаем как говорят турските артисти, защото филмите са дублирани . При тях също може да има фалш. Все пак толкова малко филми се правят напоследък ,че им пожелавам
успех!Може и не чак до там идеално .

# 100
Много обещаващо започна. Картината е уникална, както и звука, наистина си личи, че работата е професионална. Актьорите не са като в "Забранена любов" поне засега Wink

# 101
  • София
Ще изгледам поне първа серия, много се надявам да ми хареса  Praynig
Има ли сайт на сериала, поне с имената на героите да се запозная?

# 102
Малко накъсан сюжет, леко хаотичен сякаш, но поне за сега ми харесва. Ще видим.
Елена е страхотна!

# 103
Ние не знаем как говорят турските артисти, защото филмите са дублирани . При тях също може да има фалш. Все пак толкова малко филми се правят напоследък ,че им пожелавам
успех!Може и не чак до там идеално .

Искам да ти кажа само, да знаеш, че българските дубльори оси*ат, меко казано, турския дублаж. Ама в случая субтитрите не са най-доброто решение в случая

# 104
И аз гледам Flutter.
Заплетено начало,но качествен картина и звук.Дотук  добре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт