"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 655
  • 680
  •   1
Отговори
# 555
Не знам,ама на мен много изнервящо ми идва това да го дават веднъж седмично.

# 556
  • Плевен
И на мен не ми харесва, че е веднъж седмично. Някак си се губи усещането от филма за толкова много дни.

# 557
  • София
Те дават като в Турция - веднъж в седмицата. hahaha hahaha Четох някъде, че по-късно щял всеки делник да се излъчва... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 558
Те всички сериали навън ги дават по 1 път седмично, а при нас като се закупят - и накуп. Ама викам поне 3 или в краен случай 2 пъти да го дават на седмица. Така или иначе лятото няма да има излъчване, ще има време до есента да си наснимат още серии!

# 559
И на мен не ми харесва, че е веднъж седмично. Някак си се губи усещането от филма за толкова много дни.
аз се изказах по тоя въпрос и в сайта на Бтв  Peace напълно съм съгласна с вас!

# 560
Знам, че до момента са заснети 10 епизода. На мен лично, сериал повече от 60-70 серии ми доскучава и губя интерес да гледам. Започва да се влачи действието и да си изсмукват от пръстите разни тъпотии. Дано не стане така и с нашия многообещаващ "Стъклен дом". Peace

# 561
  • до една звездичка
Знам, че до момента са заснети 10 епизода. На мен лично, сериал повече от 60-70 серии ми доскучава и губя интерес да гледам. Започва да се влачи действието и да си изсмукват от пръстите разни тъпотии. Дано не стане така и с нашия многообещаващ "Стъклен дом". Peace

.... или като онази свещена простотия - Забранена лИбоФ  ooooh!

# 562
  • КиТ

... или като онази свещена простотия - Забранена лИбоФ  ooooh!

По-малко серии ще бъде по-добре, особено как е по час и половина, 60 еп. са достатъчни newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Thinking(дори 50....)
Забранена любов беше пълна отврат
Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 563
Продуцента каза, че на практика този сериал няма край. Винаги може още да се продължи, да се донапише. Всичко зависи от рейтинга. Има ли такъв ще има и серии. Иначе просто няма да се излъчва.

# 564
"До като свят светува 2 " Simple Smile

# 565
  • Sofia, BG
И аз не съм възхитена, че следват Хамериканския похват с 1 серия седмично  Rolling Eyes губи се цялата тръпка. Затова като ми излезе нов сезон на любимо сериалче чакам да се насъберат серии, тегля и гледам всичко накуп - мноого по-голям кеф е  Grinning По нашите телевизии новозакупените сезони също гледам ги въртят ако не всеки делничен  ден, то поне 2-3 пъти седмично, така си е най-добре  Peace

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 23:00 от ванесса йо

# 566
  • Велико Търново
Моментът, от който започна излъчването на "Стъклен дом" просто не предразполага друго позициониране.
Все пак - по Нова върви ББФ (което е страхотна глупост, но пък, незнайо защо, се гледа) и се видя, че единствено "Листопад" може да го бие по рейтинг. Те затова и изместиха "Форт Боаяр" в събота, съотвенво - "Аламинут" в неделя.
Турският сериал засега влезе в ролята на "тежката артилерия" на бТВ срещу Големия брат.
Освен това телевизията си има и реалити ("България търси талант"), което няма как да спре.

Та... така. До 13-ти юни ще се излъчат първите 10 епизода.
С началото на новия телевизионен сезон наесен най-вероятно ще започнат по-често да излъчват "Стъклен дом" (останалите 56 епизода), но каква ще е честотата - сигурно ще преценяват в ход. Както и дали да снимат следващ сезон...

# 567
Надявам се сериалът да има висок рейтинг и да продължи през годините. Какво се учудвате. И Хаус беше замислен като един сезон от 22 серии, но сега е вече на 6ти, подписани са договори за 8-и и ще предължи да се снима, докато има рейтинг.
Докато се снима този, друга телевизия ще започне втори ,може БТВ паралелно със Стъклен дом, да замисли друг проект. Важното е да се снима, да се прави нещо, за да имат актьорите ни работа и за да може зрителят да глътне малко свеж въздух и нещо такова като нищо и никакво, квото са турските бози ала Глистопад, да спрат да ни бъдат критерий за стойностно кино. Ако въобще "това" може да се нарече кино..

# 568
Надявам се сериалът да има висок рейтинг и да продължи през годините. Какво се учудвате. И Хаус беше замислен като един сезон от 22 серии, но сега е вече на 6ти, подписани са договори за 8-и и ще предължи да се снима, докато има рейтинг.
Докато се снима този, друга телевизия ще започне втори ,може БТВ паралелно със Стъклен дом, да замисли друг проект. Важното е да се снима, да се прави нещо, за да имат актьорите ни работа и за да може зрителят да глътне малко свеж въздух и нещо такова като нищо и никакво, квото са турските бози ала Глистопад, да спрат да ни бъдат критерий за стойностно кино. Ако въобще "това" може да се нарече кино..

Така е...трябва да се поснимат няколко сериала, за да се придобие и опит Naughty
Ако и следващите серии са като пилотния - рейтинга е гарантиран! Simple Smile

# 569
Кои актьори искате да се появят още в сериала? Аз искам Иван Юруков и Емил Котев  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт