"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 627
  • 680
  •   1
Отговори
# 570
"Кой е убиецът на Касабов? За първи път в студиото - агентът на ДАНС, разследващ убийството"
Това дадоха сега, като анонс, за утре в сутрешния блок на БТВ! Който се сети и може - да гледа. После ще го има качено сигурно в сайта, предполагам.

# 571
Здарвейте! Аз съм наистина впечатлена от първата серия. Сериалът има потенциал, и си мисля, че е крайно време да се събуди българското кино. Надявам се, да задържи рейтингът си и да ни радва дълго време.
За мен историята е интересна, героите са добре подбрани, и иска ми се да виждам Стефан Данаилов и занапред. Смятам, че ще върнат лентата в миналото, за да покажат, как са се развили отношенията му със Камен.
Чакам с интерес следващата серия!

# 572
"Кой е убиецът на Касабов? За първи път в студиото - агентът на ДАНС, разследващ убийството"
Това дадоха сега, като анонс, за утре в сутрешния блок на БТВ! Който се сети и може - да гледа. После ще го има качено сигурно в сайта, предполагам.

Аз го гледах. Естествено, че това си беше само анонс за предизвикване на зрителски интерес и НЕ казаха кой е убиецът на Касабов - сценаристът го показа написан на лист само на водещия Митко Павлов. Така, че въпросителната остава.

# 573
Е, да, то е ясно, че няма да кажат. Ама пък и нищо съществено сякаш не беше...можеше някоя и друга подробност по снимките да кажат. Нищо, то пак ще има гостувания на екипа отсега нататък Simple Smile

# 574
Е, то е ясно, че няма да ни кажат кой е убиеца.

# 575
  • КиТ

Да гледах го,определено следваща серия ще е интересна! Wink Thinking
А Гледахте ли Слави Трифон Алан Форд беше на гости във връзка с филма Мисия Лондон,определено ми се струва хубав и ще го гледам...
Започнахме,повече да наблягаме да върне старата си слава,на хора който правят качествено кино!

# 576
А Гледахте ли Слави Трифон Алан Форд беше на гости във връзка с филма Мисия Лондон,определено ми се струва хубав и ще го гледам...
Започнахме,повече да наблягаме да върне старата си слава,на хора който правят качествено кино![/b][/i]

Да, гледах го снощи...иначе много ми се ще да го гледам скоро филма, нали е на същите продуценти, а и от трейлърите изглежда доста добре и той Simple Smile
А при Слави дано да гостуват някои от актьорите на сериала!

# 577
  • ... да усещаш мириса на море ...
Да-а-а, много е изнервящо това веднъж седмично, но може би няма друг начин, при условие че успоредно се снима. Може като компенсация да увеличат времетраенето на сериите - до 2 часа (имам предвид заедно с рекламите). Що се отнася до броя на сериите, не мисля, че филма ще спечели с 250 или 1018 епизода, примерно. За мен лично ще е изнервящо да чакам изясняването на интригата толкова дълго време, а и може да омръзне, може да "разводнят" сценария. Моите притеснения са да не изпаднат в "латино"-уклон, като почнат да съживяват някои герои, каквито желания се изказват тук-там. Що се отнася до няколкото сезона,  не мисля че е подходящо. В повечето сериали, които вървят на сезони, действието на всеки епизод е със собствен сюжет и историята свършва с епизода. А и какво лошо, ако след края на този сериал, се започне нов. Така ще имаме възможност да гледаме любимите си актьори в ново амплоа или да открием нови такива  Simple Smile

# 578
А случайно някъде в нета да се е появил торент на Мисия Лондон  Flutter

# 579
Премиерата му е утре. На предпремиерата само официални гости са били...няма кой да е снимал тайно с камерка  Laughing

# 580
  • КиТ

Едва ли,защото утре ще го пускат по кината,евентуално след това и аз ще го дръпна като го пуснат... Peace

# 581

Едва ли,защото утре ще го пускат по кината,евентуално след това и аз ще го дръпна като го пуснат... Peace
Еее, бях длъжна да питам , нали  Wink

# 582
Мисля ,че има негласно споразумение да не се качват български филми в бълг.торент тракери.Но току виж го намериш в някой китайски Wink(така стана със "Светът е голям и спасение дебне......").

# 583
Момичета, голяма молба имам към вас, кажете ми как да го загледам "Стъклен дом"/гледах повторението/, мъча се, мъча се, не става, а искам да ми стане интересен  Praynig, хиляди пъти къжете ми къде точно да гледам.
              Алан Форд  и аз го гледах. "Мисия Лондон" наистина ми изглежда доста заинтригуващ и интересен филм, но........не ми се получа това със "Стъклен дом", ако можете помогнете, ако ли не, ще се помъча още малко. Hug

# 584
Сценаристите, ей  Mr. Green
Всичко е Математика, физика, Формула. Колкото и да се връткате около клишето, за да го избегнете, пак ще се натъкнете на него. Защото живеем в Матрица.
Та исках да кажа, че открих нещо, ама няма да кажа какво хихих
 Mr. Green защото съм добричко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт