"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 623
  • 680
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, голяма молба имам към вас, кажете ми как да го загледам "Стъклен дом"/гледах повторението/, мъча се, мъча се, не става, а искам да ми стане интересен  Praynig, хиляди пъти къжете ми къде точно да гледам.
              Алан Форд  и аз го гледах "Мисия Лондон" наистина ми изглежда доста заинтригуващ и интересен филм, но........не ми се получа това със "Стъклен дом", ако можете помогнете, ако ли не, ще се помъча още малко. Hug
а тоалетна хартия искаш ли Simple Smile
те филмите понякога не са само за гледане ами и за мислене. Тва да не ти е американска или турска боза. Смляно-премляно, а ти само гълташ  Mr. Green

# 586
Просто иди на друг канал ,не се мъчи. Hug

# 587
            Благодаря ти, наистина   bouquet/долунаписаното мисля, че ще го разбереш/  Hug

На другите - не гледам турски бози/далече са ми от вкуса, просто също толкова издишат, колкото и това,/.Тоалетна хартия не ми е нужна, половината ми живот е минал да си блъскам главата точно с такива проблеми, като тези, които искат да представят в сериала, само че, малко сдиша нещо сценария.
            Извинете, никого не исках да обидя, исках просто наистина да го гледам сериала, защото е български. Hug

# 588
           Благодаря ти, наистина   bouquet/долунаписаното мисля, че ще го разбереш/  Hug

На другите - не гледам турски бози/далече са ми от вкуса, просто също толкова издишат, колкото и това,/.Тоалетна хартия не ми е нужна, половината ми живот е минал да си блъскам главата точно с такива проблеми, като тези, които искат да представят в сериала, само че, малко сдиша нещо сценария.

Смятам ,че си предубедена. Peace От една серия не можеш да вземеш кардинално решение .
Ако наистина ти се гледа ,не  мисли за нищо друго ,а се наслади . Hug

# 589
  • КиТ
           Благодаря ти, наистина   bouquet/долунаписаното мисля, че ще го разбереш/  Hug

Смятам ,че си предубедена. Peace От една серия не можеш да вземеш кардинално решение .
Ако наистина ти се гледа ,не  мисли за нищо друго ,а се наслади . Hug

Загледай се,по-сериозно....наистина от 1 серия няма как да те грабне нещо...всеки си има вкус
Но този определено е хубав!Добра идея са вкарали!
Пробвай с 2ри опит Hug

# 590
Слаш, какво си открила?  Flutter

# 591
Благодаря, прави сте с един опит не става, пробвам втори път, сядам, гледам, наслаждавам се.  bouquet
       Отидох все пак да взема тоалетна хартия за някои, на които мога да кажа само това-не само сериала трябва да те кара да мислиш, но и преди да напишеш нещо също трябва помислиш  Thinking

# 592
Благодаря, прави сте с един опит не става, пробвам втори път, сядам, гледам, наслаждавам се.  bouquet
       Отидох все пак да взема тоалетна хартия за някои, на които мога да кажа само това-не само сериала трябва да те кара да мислиш, но и преди да напишеш нещо също трябва помислиш  Thinking

Не казвам да гледаш само първа серия ,а да се опиташ и втора и трета и чак тогава да се откажеш.
Аз изгледах почти целия ЗЛ ,въпреки ,че имаше двама трима артисти ,които адски ме дразнеха. Тогава отивах да запаля цигара. smile3546

# 593
Разбрах те скъпа, както и pami89,  Hug, едно не разбрах защо трябва да ходя да гледам "турски бози", и защо не "мисля", предъвкано от друг не ми е по вкуса, но мисля, да спра до тука. Думите ми са просто спам по дадената тема, за добрите думи наистина благодаря/ще използвам съветите ви, вярвам, че са за добро/ Hug

# 594
'В неделя, 18 април, от 15:00 до 16:30 часа ще беде излъчено повторение на премиерния епизод на сериала "Стъклен дом" по bTV."

# 595
Голяма, тлъста следа:)
Мога да споделя сценария, и без това знам, че никой няма да ми повярва.  Mr. Green

# 596
Сценаристите, ей  Mr. Green
Всичко е Математика, физика, Формула. Колкото и да се връткате около клишето, за да го избегнете, пак ще се натъкнете на него. Защото живеем в Матрица.
Та исках да кажа, че открих нещо, ама няма да кажа какво хихих
 Mr. Green защото съм добричко  Mr. Green

Не бъди толкова добричка, де! Кажи и на нас.  Praynig Обичам да откривам грешки, ама явно ми е убегнало.

# 597
Голяма, тлъста следа:)
Мога да споделя сценария, и без това знам, че никой няма да ми повярва.  Mr. Green

Успя да ме заинтригуваш.  Laughing Давай нататък.  Praynig

# 598
Сценаристите, ей  Mr. Green
Всичко е Математика, физика, Формула. Колкото и да се връткате около клишето, за да го избегнете, пак ще се натъкнете на него. Защото живеем в Матрица.
Та исках да кажа, че открих нещо, ама няма да кажа какво хихих
 Mr. Green защото съм добричко  Mr. Green

Не бъди толкова добричка, де! Кажи и на нас.  Praynig Обичам да откривам грешки, ама явно ми е убегнало.
Това не е грешка. А умело измислена сюжетна линия. Личи си, че доста са се постарали този път:)
Ето го моят сценарий:
Интересното е че тръгнах да търся едно, а се натъкнах на друго:) И си отговорих на един стар въпрос. Намерих отговор на нещо, което недоумявах защо е било допуснато .. Mr. Green
Запитах се защо във финалните надписи го няма Барманчето  Mr. Green И каква е драмата на Агента от ДАНС  Mr. Green
Нали малкото го зачекна , че имал следа от халка. И още, Агентът беше наясно с изневерите на Касабов. Като говореше за това със садистична наслада. Зачудих се защо иска да нарани Боряна.
И така във финалните надписи липсваше Барманчето, но затова пък като последно име от главните присъстваше герой,който не ни беше представен- Борис.
В ролята на Борис Антоний Аргиров. Когото знаех само по име. и днес го потърсих в Google на картинки и що да видя- Барманчето  Mr. Green
Ако забелязахте още , последната сцена в бара между Камен и Дани. Когато Дани си тръгва. Барманът го дадоха в кадър как проследява леко тревожно с поглед Дани, и после Камен и пак Дани и се обръща назад, излизайки бързо от кадър..явно за да се обади, че Дани си тръгва..
На кого? На Агента от ДАНС.
Каква е връзката на агента с Борис? Баща и син Simple Smile
Но Борис не е син на Агента, а на Касабов, който е имал връзка с жената на Агента  Mr. Green
Тя е забременяла, но Касабов е отказал да признае детето. Жената на агента признава пред него от кого е детето.
Жената на агента все пак решава да остави детето и ражда, но умира при раждането.
Така Касабов отнема на Агента всичко, което е имал и обичал- любимата жена и синът, който е можело да бъде негов.
Тайните служби са разбрали, че Касабов е спретнал далавера за страшно много пари и това е било достатъчна мотивация за баща и син да задействат дълго кроения план.
Целта на Агента- лично отмъщение. Борис, синът- разбира се, наследството Mr. Green

Жената на Кадурин, Яна Маринова пък си има своя игра. Явно си има любовник, влюбена е до ушите и иска да се разведе. Но и да чопне възможно повече пари. Така със снимката- компромат тя ще може в съда да претендира развод по вина ан съпруга и така да вземе обезщетение , или както там е процедурата.Не съм веща по въпроса, но съм сигурна, че ще вземе пари.
И последно, нали в началните надписи са наредени по семейства.  На Антоний Аргиров и Атанас Атанасов са заедно  Mr. Green
Ами това е, ако съм права предстои голям екшън. Mr. Green да ме прощават сценаристите,ако съм познала хохо

# 599
Леле Слаш, направо ме разби!  Thinking Hug

Общи условия

Активация на акаунт