"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 579
  • 680
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Бойко и Радина, първи снимачен ден

# 32
Калин Врачански

Луиза

Повече за сериала има тук: http://www.facebook.com/pages/Stklen-dom/299021107930

# 33
Кога трябва да започне?Ще го гледам,дано не стане като ,,забранена любов''.
Отговорите на анкетата обаче са много зле.

# 34
  • София
    Първи снимки в Мол? Много ще е интересен. Дали няма да е като Търговски център? А и Бг-Брад Пит ми прилича на алкохолик, с тези торбички под очите.Наистина прилича повече на Хю Лори, отколкото на Пит. Зъбите са му направени само до някъде, след белите отпред, назад се виждат жълти.

# 35
  • Срещу планината:)
Мисля,че ще го гледам и то главно защото е български,на този принцип започнах и Забранена любов и ми хареса гледах си го с кеф,така и не разбрах какво се случи с тоз сериал и тези от Нова,че го спряха.

# 36
  • Пловдив
   Първи снимки в Мол? Много ще е интересен. Дали няма да е като Търговски център? А и Бг-Брад Пит ми прилича на алкохолик, с тези торбички под очите.Наистина прилича повече на Хю Лори, отколкото на Пит. Зъбите са му направени само до някъде, след белите отпред, назад се виждат жълти.
Виж сега,ще се опитам да не се заяждам....та да си кажа-теб те знаем,че главно турски сериали гледаш,ясна си като бял ден.Но айде без ирония за нещо наше,което дори още не се е пръкнало и ти вече почваш с якото плюене и сарказъм.Няма нужда просто.Нека излезе,да го видим що за стока е.И тогава да почнем да го обсъждаме кой какви торбички имал и какви зъби.....смешно е да има такава злоба още отсега,към хора,които се опитват да събудят България за нещо родно,а не за поредната порция простотия и цигулки до припадък!
Като цяло искам да подчертая,че не съм някой патриот,но ми се иска да вярвам,че в БГ може да се направи нещо качествено.И дано доживея да го видя.....Доста по-млада съм от теб,така че вероятно ще успея.

# 37
Дано да е по-добър от"Забранена любов",че да може да се гледа.Ей,лошо ми ставаше като чуя диалог между Крис и Елица-такова рецитиране и толкова лоша игра няма.Искам да гледам български сериали,но нека ги правят като хората.В турските поне играта е на ниво,затова успяват да те грабнат,а не защото,видите ли мразим българското.

# 38
  • София
Виж сега,ще се опитам да не се заяждам....та да си кажа-теб те знаем,че главно турски сериали гледаш,ясна си като бял ден.Но айде без ирония за нещо наше,което дори още не се е пръкнало и ти вече почваш с якото плюене и сарказъм.Няма нужда просто.Нека излезе,да го видим що за стока е.И тогава да почнем да го обсъждаме кой какви торбички имал и какви зъби.....смешно е да има такава злоба още отсега,към хора,които се опитват да събудят България за нещо родно,а не за поредната порция простотия и цигулки до припадък!
Като цяло искам да подчертая,че не съм някой патриот,но ми се иска да вярвам,че в БГ може да се направи нещо качествено.И дано доживея да го видя.....Доста по-млада съм от теб,така че вероятно ще успея.
Joy И къде видя злобата, плюенето и сарказма? Само констатирах какво съм видяла. Сарказъм е намека, че няма да доживея да видя, може и така да е, но нашите актьори не стават за филми, мислят си ,че са в театъра и декламират. И този ще е същия , с декламиране с равен тон,без чувство, защото всички така ги учат.Или си мислите, че ще говорят по-естествено? А аз не гледам само турски, и ако си ме чела и в турските теми, не примирам от всичко. И там казвам какво ми прави лошо или добро впечатление. Просто не вярвам,че сегашните български актьори и режисьори могат да се променят. Но както казваш, ако доживея, ще видя ,права ли съм била или не!

# 39
  • Бургас
Интересно ми е да го видя.
дано си заслужава!

# 40
Дано  да е от рода на "Дом за нашите деца".Много ми дападаше този филм навремето макар и да бях малка.Сега го имаме на диск и често си го пускаме в къщи.

# 41
според мен ще е поредната излагация  Rolling Eyes  но ще видим като започне

# 42
 С нетърпение чакам сериала!!!

Ще следя темата  Wink

# 43
  • България Сливен
Поредната Бг изгъзица ще е то, ама нейсе!

# 44
Дали ще направят този път нещо хубаво?

Общи условия

Активация на акаунт