"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 576
  • 680
  •   1
Отговори
# 660
  • КиТ
Къде сте хора, днес никой не пише! Затишие пред буря?
Утре, утре  Mr. Green Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace Wink
Днес си почиваме, мислим сценариите.........
Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 661
  • София
Има ли го някъде качен първият епизод на сериала?
Извинявам се, ако е даден линк, но нямам време да обходя толкова много страници. А положителните ви отзиви ме заинтригуваха.
Благодаря предварително!

# 662
# 663
Има ли го някъде качен първият епизод на сериала?
Извинявам се, ако е даден линк, но нямам време да обходя толкова много страници. А положителните ви отзиви ме заинтригуваха.
Благодаря предварително!
http://nanoset.net/torrent/10/16/157968/%20%2011%2004%202010

п.с. спретнала съм ви сценарий.Пригответе носни кърпи, защото е много мелодраматичен. Мелодия на сърцето и 1101-о нощи пасти да ядат  Mr. Green

# 664
  • КиТ
п.с. спретнала съм ви сценарий.Пригответе носни кърпи, защото е много мелодраматичен. Мелодия на сърцето и 1101-о нощи пасти да ядат  Mr. Green

Казвай Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 665
О и аз искам да го прочета този сценарий

# 666

Казвай Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Измислих предисторията на Агента и Борис, незаконният син на Димитър Касабов.
Касабов и жената на Агента се запознават малко преди Касабов да срещне Боряна. Тя забременява, Касабов среща Боряна и зарязва жената на Агента окончателно.
Тя ражда, но не може да преживее болката от унижението, любовта си към Касабов, гузната си съвест към съпруга и тнт, и се самоубива(промених тук първоначалната идея, че умира при раждането, за по- голям драматизъм  Mr. Green )
АгентА отглежда Борис като свое дете и не му казва кой е истинският му баща, до момента в който не се разбира, че Борис е болен от левкемия и трябва да му се направи трансплантация на костен мозък. Но операцията е в Германия и струва 200 хиляди долара. Пари,които те нямат. както и време.
Агента: - Има нещо,което не знаеш..
Никога нямаше да ти го призная, ако не се касаеше за живота ти..
Знаеш кой Димитър Касабов,нали
Борис: Да
Агента: това е баща ти..природният ти баща..
Мълчание..
Агента: той е единствената ни надежда да намерим пари.. Знам какво ще ми отговориш, но Разбери, нямаме избор..
Борис успява някак си да пресрещне Касабов,или му се обаджа, моли за среща. Касабов се съгласява:
Борис:г-н Касабов, знаете ли коя е Милена.(сега не спорете, така я кръстих  Mr. Green)
Касабов: нямам идея
Борис: майка ми.
Касабов: и какво за майка ти?
Борис: Преди двайсет години ..в Борисовата градина..там ви е била явката(Борис знае, защото Агента му е разказал в последствие цялата история. Агента знае къде са се срещали, защото ги е проследил една вечер, случайно  Mr. Green )
Касабов се сеща и лицето му замръзва:
И какво искаш от мен?
Борис : Никога нямаше да те потърся. Никога! Но съм болен..умирам..а съм само на 21
Има шанс да живея, но ми трябват много пари. 200 хиляди долара..само ти можеш да ми помогнеш..
Касабов: нямам пари за теб
съжалявам , че въобще се съгласих да говорим
Борис : Длъжен си ми..
Касабов: С нищо не съм ти длъжен? майка ти знаеше какъв риск поема..пое отговорността си..съжалявам, че е починала така драматично.
Явно ти е тежко, моето момче, но не мога да ти помогна..
Борис: Можеш, имаш парите
Касабов: махай си и не се появявай повече.. ако ти е мил животът.
Борис: аз така или иначе умирам..но едно ВИ обещавам,г-н Касабов, ВИЕ ще си отидете преди мен!
И замислят плана с Агента.. обещават на голяма клечка от Мафията тлъст дял от наследството. Останалото го знаете  Mr. Green Crazy Mr. Green

край
п.с. плаках и писах, такава драма.. още бърша сълзите..ей  Crazy

# 667
Следва продължение... В Борисовата градинка.  Laughing Laughing Laughing
Браво! Grinning

# 668
  • КиТ

край

Cry Cry Cry Cry Cry Cry
И аз така...........

Слаш, ама ти наистина ги измисляш едни Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy..... страшен сценарии, трябва да го пратиш на БТВ със сигурност ще го включат Wink Peace

# 669

край

Cry Cry Cry Cry Cry Cry
И аз така...........

Слаш, ама ти наистина ги измисляш едни Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy..... страшен сценарии, трябва да го пратиш на БТВ със сигурност ще го включат Wink Peace

ако не бях толкова скромна..   Mr. Green
радвам се, че ви е харесал..а за мен, че отново ми дойде музата да понапиша нещо хихихи

# 670
Някои хора  май са гледали твърде много "сапунени" сериали! Mr. Green Или проявяват особено чувство за хумор!

# 671
Някои хора  май са гледали твърде много "сапунени" сериали! Mr. Green Или проявяват особено чувство за хумор!
Mr. Green Laughing второто   Mr. Green Twisted Evil

# 672
Оохххх, Слаш, ще ме извиняваш, но този сценарий освен за турски или латиносериал за друго не става!  ooooh!
Тук предварително заденият формат (освен ако не го променят в движение) е крими-драма. Подобни балони ще са не на място.
А терминът "природният ти баща"....  Crazy

# 673
Оохххх, Слаш, ще ме извиняваш, но този сценарий освен за турски или латиносериал за друго не става!  ooooh!
Тук предварително заденият формат (освен ако не го променят в движение) е крими-драма. Подобни балони ще са не на място.
А терминът "природният ти баща"....  Crazy
Макар и да написах Предисторията само за бъзик, тя е базирана на действителен случай  Mr. Green
не е крими- драма, ами семейна драма.Макар и да пише, че няма и да има следа от "сапунен" привкус. Ама те кого залъгват, себе си явно. Дори сериал като Хаус не успя да избегне това, та камо ли те хехе . ама ще видим де..а дано..ама ..не вервам  Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 10:45 от slashwoman

# 674
  • До морето
а, кой е Борис? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт