"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 919
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Коледен епизод тук.

Коледа е.
Стефани се занимава с елхата, Ерик свири на пианото "Тиха нощ" и двамата си говорят за Фийби.
Сестрите Лоугън си говорят за Тейлър и колко ще й е трудно тази година (след загубата на едната й дъщеря).
Рик плаче и нарежда на гроба на Фийби, обвинява себе си.
Тейлър пристига с огромен букет на гроба.
Всички се събират у Форестърови за Коледа, Тейлър не иска да дойде, защото е прекалено тъжна, Стефани настоява, че Тейлър има нужда да е със семейството.
Дона, Кейти, Джаки, Ник, бебето Джак и Маркъс са у Ник да празнуват Коледа там.
Бебето е облечено като Дядо Коледа (голям сладур).
Тейлър и Рик си говорят за Фийби на гроба й.
Томас слага отгоре на елхата една звезда, която очевидно Хоуп е направила (изглежда 4-5 годишна).
Хоуп пита дали Фийби ще я хареса, Томас отговаря, че ще я хареса.
Рик идва да донесе подаръци за децата, Стефи се възмущава като го вижда.
Рич и Тейлър са на гроба заедно и Рич казва на Тейлър да отиде с него да празнува Коледа.
Ерик казва на Торн, че ще каже на Стефани, че се е събрал пак с Дона след Коледа.
Ник държи в едната ръка бебето, в другата едно от онези растения, забравих им сега името, дето се целуват под тях.
Държи го над главата на Кейти и пита: "Знаеш ли какво значи това?"
Кейти потвърждава и целува бебето Джак  Joy
А после целува и Ник.
Тейлър спира пред вратата и казва на Рич, че е размислила и не може да се весели с другите.
Рич проявява разбиране и й казва, че ако размисли ...
Ерик свири на пианото, всички пеят.
Тейлър чува през отворената врата и влиза при тях, гушва Томас, Стефи и Рич и се присъединява към пеенето.
Май всички деца са на това събиране и всичките изглеждат около 4-5 годишни.
Хоуп пита Тейлър дали харесва звездата, която е направила за Фийби, защото майка й (Брук) й е казала, че може да види Фийби като звезда на небето.
Тейлър й казва много мили думи в отговор.
Край на епизода.

# 121
Да.... а иначе много упреква Стефито, че се месела на Рич.....присмял се хърбел на щърбел тяхната работа hahaha.....А таз пенсионерка от къде я изкараха незнам....че и била гадже на Рик.....той ко... по дърти ли взе да си пада..... Thinking

# 122
  • somewhere near the sea
Тази жена Ашли е на видима възраст по-голяма от Брук. Порите на лицето й са като кратери Blush
Стефани е като древногръцката Касандра, която била обречена да познава бъдещето, но никой да не й вярва. По същия начин единствена тя не вярва на дрънкането на Рик, че ще се раздели с Фийби и че е окончателно. И ще излезе права за случилото се по-нататък в Австралия.
Рик, според мен, съвсем не е наясно дали чувства нещо към Фийби. На майка си каза, че не иска тя да бъде наранена, защото това е първата й любов. Тя го е сложила на . Когато Ашли го попита това ли е сложната му връзка, той сякаш леко се сконфузи. Но като чета в следващите серии, може да се е влюбил.

# 123
Момичетааааааааааа! Изпаднали сме на втора страница! Срам и позор! Сума ти време се пулих , докато ви открия, ей! newsm78
Ха сега някой да каже нещо за Стефка! Всичко знае тази жена, всичко и е ясно, ама ние това си го знаем, нали?!? И разбира се за всичко е права!

# 124
  • somewhere near the sea
Добре че се включи- неудобно ми беше да пиша пак аз Embarassed
Стефания е наистина голяма фурия, голям психолог. Не е казала, не е станало. Никога не е грешила в преценките си за хората. Crossing Arms

# 125
Добре че се включи- неудобно ми беше да пиша пак аз Embarassed
Стефания е наистина голяма фурия, голям психолог. Не е казала, не е станало. Никога не е грешила в преценките си за хората. Crossing Arms

Стефани е като хрътка, надушва всичко и всички в радиус от 100 км.  Grinning Но не бих искала да съм аз обекта на полезрението й  Mr. Green

# 126
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Но бих искала да съм като нея... Mr. Green Ама многооо!!!    П.П. Нямам ТV ,нямам НЕТ нищо нямам...21 век... ooooh! ooooh! ooooh!

# 127
Аа, не съм съгласна, че бръчките са признак на възраст  Crossing Arms
На Джаки и Брук да не би да им личи възрастта след толкова опъване?
Реалната разлика в годините между Ашли и Брук е ... две  Laughing
Брук е по-младата, де.

# 128
Аа, не съм съгласна, че бръчките са признак на възраст  Crossing Arms
На Джаки и Брук да не би да им личи възрастта след толкова опъване?
Реалната разлика в годините между Ашли и Брук е ... две  Laughing
Брук е по-младата, де.

Искаш да кажеш,че и Рик като достоен син майка си, не подбира, кеф ти 50 годишна, кеф ти 18 годишна  Mr. Green Е, агнешкото е по-вкусно, спор няма, но е забранено  Mr. Green

Сузииииии, къде се загуби? Добре дошла  Hug Heart Eyes Я пробвай - по водосточната тръба не става ли да пишеш  Wink

# 129
Нещо такова, да  Wink
Тя и Бриджит така, де ... та злополучния татко на Хоуп, та Ник ... нещо им е генетично от майка им май.
И тя ту бащи, ту синове ...
Поне едно нещо в тази сапунка има логическа връзка  Laughing

# 130
Ах,какви сте поспалани всички в тази тема Mr. Green
ако не на нещо друго,то поне не можах да ви науча да ставате рано Mr. Green
Само Брукзащитата гльода от време на време по ранина,без да се изкаже компетентно Crazy

# 131
  • somewhere near the sea
Добро утро.Погледнах в темата още в 7.00 часа, но никой от рано снощи не е писал.
Не се учудвай, Форестър, почитателките на Брук са се оттеглили за не знам колко време. Аз така и не разбрах защо? Децата в детската градина правят така: едно като се разсърди, приятелчетата му също са сърдити. Заради Брук ли е? Нали това е само измислена героиня от измислен филм.  Значи наистина се идентифицирате с нея....Уж само се забавляваме... ooooh!

# 132
Аз също приканям Бруклите/не всички обаче Mr. Green/но повечето ще е добре да се позапишат.Едно време,га бях младеж,тука Правилният Отбор беше на власт,Джуклите винаги са били 5-6/събрали се с 300 зора/ Mr. Green,а сега взехте,та ги оставихте всичките 6 фенки на Джуклата да си пишат сами Mr. Green
Като се замисля  само Аз и Мухчо-Пухчо пишем Crazy

# 133
Добро утро.Погледнах в темата още в 7.00 часа, но никой от рано снощи не е писал.
Не се учудвай, Форестър, почитателките на Брук са се оттеглили за не знам колко време. Аз така и не разбрах защо? Децата в детската градина правят така: едно като се разсърди, приятелчетата му също са сърдити. Заради Брук ли е? Нали това е само измислена героиня от измислен филм.  Значи наистина се идентифицирате с нея....Уж само се забавляваме... ooooh!

Марси , ти в момента Брук ли отъждествяваш с дете в детската градина ?
Или .... се забавляваш?

# 134
  • somewhere near the sea
Ти ме разбра  smile3521 Но защо се дразниш newsm78 Засегната ли се чувстваш?

Общи условия

Активация на акаунт